Bildirim
iTunes 64-bit Windows 7 Ultimate'de Çalışmıyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende çalışıyor yaw... -
Banada olmuştu format atmıştım :( sıkıntı çözüldü -
Bnde calisio -
calisiyor...
belki fazla overclock yapdiysan calismiyor bende fazla o.c. yapdigim zamanda acilmiyordu itunes -
Bende de 64 bit çalışıyor ama olmadı 32 bit yükleyin formata değmez. -
Overclock ile alakası olduğunu sanmıyorum arkadaşlar ama tıkladığımda windowsun renk düzeni değişiyor 32 bit kabul etmiyor ki nasıl yükleyeyim acaba geri alma falan mı yapsam kı anlamadım gitti bu işi ya
-
64 bitte çalışması lazım bende de çalışıyor . Bence direk olarak 64 bit format atın . Belki sonradan yüklediğiniz bir şey iTunes'e engel olabilir . -
bende de 64 bit var ve çalışıyor.64 bitte çalışmaması kadar saçma birşey olabilir mi?vardır bilgisayarında bi sıkıntı,formatı deneyebilirsin ama formatlık bi sıkıntı olduğunu da sanmıyorum -
iTunes in 64 bit sürümünü kurmanız gerekiyor. kurmaya çalıştığınız iTunes in 32bit sürümü olabilir mi? -
Bir yerde muhakkak bir yanlış yapıyorsunuzdur. İndirdiğiniz linkin 64 bit versiyonuna ait olduğundan emin olun. Bazen güncelleme yaparken yarı da kesildiğinde hata veriyor. Bundan dolayı kurulum yarıda kaldığında da çalışmayabiliyor.
En güncel sürüm için aşağıdaki linkten indirmenizi ve temiz bir kurulum yapmanızı öneririm.
iTunes 10.1.2 for Windows (64 bit) -
Teşekkürler deneyeceğim bakalım artık Bu Quicktime olmazken çalıştıramıyoruz heralde iTunes'u..
-
itunes olmadan daçalışıyor problem yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X