< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği (2. sayfa)

-
-
Mezuniyet sonrası iş olanakları açısından düşününce İstanbul, siyaset ve bürokraside bir şeyler yapmayacagina gore (savunma sanayi haric) Ankara pek mantıklı gelmiyor. Bilgisayar AI bilisim vb alanlardaki sirketlerin hepsi İstanbul’da. Son sınıfta part time is yapmaya baslayacak kapasitedeysen yine İstanbul. Butun bunlari dusunmem lazım. Ama sadece aman puanım ziyan olmasin modundasin anladığım kadariyla. Bence Ankara senin icin en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odtü ee yaz direk
buraya tavsiye almak için konu açıyorsun odtü ee daha iyi yapay zeka istersen yüksek lisans yaparsın diye adam yorum yazıyor YUH yani yuh yuuuuuuuuuuuuuuh
Oğuz Erginyoutube
Elektrik-elektronik mühendisliği bölümünde okumanın sonucunda bilgisayar mühendisliği bölümü mezunlarının yaptığı işi de yapabileceğine dair söylentileri birçoğunuz duymuşsunuzdur. Ben bir elektrik-elektronik mühendisliği mezunu ve bilgisayar bilimleri doktoralı bir kişi olarak bu konuyla ilgili deneyimlerimi bu videoda paylaşıyorum.https://www.youtube.com/watch?v=nmwibfFD1oE&ab_channel=O%C4%9FuzErgin -
Hocam ben seviyorum yazılımı. Lisede STEM eğitimi aldım ve robotik yarışmalarına katıldım. O yüzden hem yazılıma hem de elektroniğe ilgim var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman güzel
-
hocam siz neden odtü ee diyorsunuz?
hocam siz 2248 sıralamaya ne tavsiye edersiniz
Hocam çok kritik bir soru ama sana tek bir şey sölyicem abartmıyorum ben kocaelinde bilgisayar mühendisliği okuyorum .. iTÜ den mezun kendini çok geliştirmemiş arkadaşım 7 8 bin tlyle maaş alırken benim sınıf arkadaşım 1500 dolarla işe başladı daha geçen ay
Ben ise hem kocaelinde olup hem kendini geliştirmeyen kısımdayım ..
Yani demem o ki nereyi yazarsan yaz kaderini yazdığın yerden çok senin hırsın çalışmaların kendini geliştirmelerin belirliyor
Üniye gidince anlarsın zaten okulda öğrettikleri sektörde kullanılmıyor nerdeyse :)
O yüzden itü içine siniyorsa itüyü yaz
-
Elektrik elektronik dersleriyle yapay zekaya yönelmek arkadaşların söylediği gibi kolay değil. Temel bir c dersi ve lineer cebir ile ha deyince AI researcher olamıyorsun. İTÜ yapay zeka bölümünde NLP, computer vision, reinforcement learning, robotik lablarında lisans düzeyinde çalışma imkanın var. Bunun ne kadar değerli olduğunu mezuniyet yaklaştıkça daha iyi anlıyor insan.
Hocam siz neden koç istemiyorsunuz?
itü yapay zeka ilk 1k ile almaya başlar, 2k oldukça verimli bir tercih olur bu sene olmasa bile birkaç senyee ilk 1k gelir.
-
şu an EE’den yavaş yavaş vazgeçip hacettepe ceng’e kayıyor gibiyim
Anladım hocam haklı sebepleriniz var, en iyisini diliyorum sizin için.
Güç elektroniği için elektrik iyi mi hocam yoksa malzeme mi
Güç Elektroniği Elektrik Mühendisliğinde yoğun görülüyor. EEM de olur hatta benim gibi düz Elektronik Mühendisleri bile görüyor. Yüksek Lisansta Elektrik Mühendisliğinde güç elektroniğinde uzmanlaşıyorum ben de. İTÜ Yıldız güç konusunda iyiler istanbul için düşünüyorsan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X