Şimdi Ara

İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin için en mantıklısı bu gibi bence de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir şey paylaşılmış İTÜ instagram sayfasında:

İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği

• Bence bu bolum data science icin daha iyi (hatta baya iyi) programa sahip, ama data science dusunuyosan bu siradan bilkent ie bence daha mantıklı.
    Akademik ai hedefin varsa da odtu eeden girsen de guzel seyler başarılabilir ama itu ai da iyi kadro toplamis zamanla. Ama ben ai icin lisans bolumu acmanin hala çılgınlık olduğunu düşünüyorum, ai icin program yapmak cok cok zor cunku, hala master alani ai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 2kdan itü yzv yazdım, şu an gayet memnunum işin içine girince anlıyorsunuz ki bu bilişim sektöründe ne okuduğun işin sadece ufak bir kısmı. Yine de ee okuyup bir sürü kullanmayacağınız elektronik dersleri almak sizi yavaşlatır. Eğer yazılımcı olacağınızdan eminseniz hacettepe bilgisayar yazılabilir bence, ama yapay zeka alanına yönelecekseniz itünün programı çok güzel. Özellikle az kişi olduğumuz için hocalarla iletişimimiz çok kuvvetli. Ben şu an bir hocamın labında çalışıyorum asistanlar bize karşı çok ilgili. Bilgisayara geçiş kolay değil, hatta ilk sene geçmeniz pek mümkün de değil çok yüksek ortalama gerekiyor. Ama illa geçmek isterseniz 3.sınıfta aynı fakülte olduğu için daha kolay geçersiniz. Bilgisayardaki öğrenciler çok fazla donanım dersi olmasından şikayetçi, bizde o donanım dersleri yerine yapay zeka dersleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipp T kullanıcısına yanıt
    hocam hala karar veremedim :)
    şu an bahçeşehir ceng’e kaymış durumdayım. okulun sağladığı bağlantılar çok iyi. pazartesi günü istanbul’a gidip gezeceğim öyle vereceğim son kararımı.

• egehan531 kullanıcısına yanıt

Ben de hacettepe bilgisayar ile itü yzv arasında kaldım ama hacettepe'yi daha öne yazmak istiyorum

• ikisi arasında kaldıysanız bence hacettepe
    itü yzv biraz sıkıntı araştırdığım kadarıyla. bölüm sıkıntı

Bölümde okuduğunu tahmin ettiğim birine ulaşırsam soracağım, ders programlarını şimdi yan yana koyup baktım çok benziyorlar, ilk yıl aynı, cengde görülen ee ile ilişkili signals systems gibi dersler yzvde yok, ceng yüksek lisansta görülen şeyler de yzv lisansta var. Aslında benim arada kaldığım hacettepe ile itü arasında öyle uçuk farklar yoksa hacettepe sıkıntı değil benim için.

• hocam sektör olarak dar oluyor biraz yzv. normalde yüksek lisans bölümü çünkü. tabi okurken kendinizi geliştirip çok iyi şeyler yapmak mümkün

Burada genelde hacettepe eskiden 17kydı şimdi yazılmaz muhabbetleri olduğu için tereddüt ettim yoksa hacettepe de çıksa üzmez gibi

• hocam eskiden şöyleydi böyleydi bana saçma geliyor açıkçası

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.