Şimdi Ara

İtü Proficiency den kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıklamışlar bugün 59 ile kaldım. 1. oturumdan 39, 2.oturumdan 20 puan aldım. İtiraz etsem geçer miyim? İtiraz dilekçesi öğrenci işlerine (ayazağaya) veriliyormuş. Yabancı dillere de(maçkaya) uğramam gerekiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şansın varken dene sonradan pişman olma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en kolay İngilizce sınavıdır bu. Eğitim sistemimize yazık gerçekten insanlar şundan kalıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Şansın varken dene sonradan pişman olma.

Kesinlikle itiraz edicem. 59 u gecirme oranlari nedir onu merak ediyorum. Internette bazi forumlarda 3-4 sene onceki prof sinavlarinda 55-56 yla kalanlardan bazilarini gecirmisler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Hazırlık okumadıysan ve bu puanı aldıysan bence 1 sene hazırlık oku. Ben de İtü'de okudum, o sınav çok kolay (değişmiş olabilir, gireli 6 yıl oldu) ve üniversitede belki de en çok öğrenmen gereken şey İngilizce. Söylediğimi 4. sınıfta iş aramaya başlayınca anlayacaksın.
  • iNGLIZCE OGRENMEM GEREKEN EN ONELMI DERSLERDEN BELKIDE SADECE onu bildigin icin yarin oburgun is sahibi olucaksin

arkadasin dedigi gibi eger okumayip bu puani aldiysan bi hazirlik okumanda fayda var ama kendimi gelistiririm diyosan itrazini yap gecersin herhalde , sacam olur 59 dan kalman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar da ben şuan İtü öğrencisi değilim başka üniversiteden başvurdum. Hazırlık okumam imkansız zaten okumak da istemem. Amacım 59 u geçirme oranları nedir onu merak ediyorum. Geçen yıllarda felan var mıydı bu puanlarda olupta itiraz eden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.