Şimdi Ara

İTÜ Proficiency'den 92 aldım, alırım ho

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler 92 alarak hazırlığı atladım. 10 Şubat'ta bölüme basliyorum. sorularınızı alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi bölüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    işletme mühendisliği hocam

• Reyiz İstanbul’u nasıl buldun ? Tadını çıkarıyor musun ?

• Haziranda bende giricem ingilizcem pek iyi değil şuan b1 seviyeyim(sanırım) sence 4-5 ayda gecebilecek seviyeye gelinir mi iyi bir calismayla bu seviyede olan birisi?

+ Vereceğin bir tavsiye şunu yap gibi?
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    ilerde bir rehber bekliyoruz o zaman

• valla hocam ben çok sevdim. köpek gibi geziyorum. yemek yeme düşkünü biri olarak burada inanılmaz çeşit var çok hoşuma gidiyor. onun dışında konseri, tiyatrosu,müzesi otu boku bitmiyor sürekli bir yerlerde bir şeyler var. trafiği sıkıntı ama M2 metro durağı sağolsun Kadıköy, Eminönü, Üsküdar, Nişantaşı,taksim, levent buralara trafik çekmeden gidebiliyorsun.

@helixSNAA : hocam bence sınavda çok zorlamiyorlar. ben ilk çıktığımda sakat babaannem girse bile geçer demistim. tabii o kadar da kolay değil de. bence kesinlikle geçilecek seviyeye gelinir. bilmiyorum ben çok küçük yaştan beri ingilizceyle uğraşıyorum hiç de çalışmadım sınava ama gecememek daha zor bence. hedefin geçmek değil yüksek almak olsun. 85 üstü ing 112den muaf ve prof erasmusu direkt %50 etkiliyor.

verebileceğim tavsiye grammer çok kasmaman olacaktır. sınavda gramer sorulmuyor. essay pratiği yap bolca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 21 Ocak 2020; 0:34:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam m1 tramvay ile işin olursa yürüyerek git eğer binersen bana hak verirsin zaten :) onun dışında sevindim hocam adınıza :)

• Ho mithrandir reis

• hayırlı olsun hocam
  • Hocam siz GTÜ'ne yerleşmemiş miydiniz? Yanlış mı hatırlıyorum
  • Tebrikler :)

• bizi unutma
  • İTÜ profları sevindirir insanı tebrıkler :) keşke aktif ingilizce kullanılsa her bölümde

yurtta mı kalıyorsun hocam ? itüde yurt sıkıntısı varmış sanırım az kişiye çıkıyormuş. ayrıca ayda kaç lira masrafın var ?
  • h.o hocam ingilizce ve hazirlik ile ilgili tavsiyeleriniz varsa beklerim

• yurtta kalıyorum. yurt sıkıntısı çok fazla evet. aylık harcama sabit olanlar:
    yurt 420
    abonman 40
    telefon fatura 35
    Netflix 10.50
    Spotify 8.99
    sinema 25
    kuaför 25

bunlar hariç de 1k falan daha gidiyor yeme içme gezme

@Kaspersky Lab. yok hocam. sınavdan önce gtu CS olsa bile okay diyordum sadece. tercih listemde bile yoktu gtu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 21 Ocak 2020; 11:14:19 >
  • Tebrik ederim Bir sorum olacak Simdi sen 92 alarak hazirligi gecmis oldun ama ikinci donem lisans egitimine baslamak zorunda misin ? Lisans egitimine gelecek sene baslamak istesen bu mumkun degil mi ? Bir fikrin var mi bu konuya dair ?

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    ders seçimi yapmazsan seneye regular olarak başlıyorsun.

Yani hem ikinci sinifin derslerini hem ilk sinifin derslerini gelecek sene aliyorsun ders secimi yapmasan oyle mi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.