Şimdi Ara

ilk 1k'dan 5 arkadasim itü ceng'e myp ile geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mezuna kalmistim geçen sene. Çok da ne yaptığının farkında olmadan tıp yazan 5 kız arkadaşımın myp ile itü'ye geçtiğini öğrendim. Böyle bir radikal kararı insanlar nasıl alabiliyor 1 yıllarını çöpe atıp anlamıyorum. Neden tıp seçtiğinin pek idrakında olmadan tıp yazan tiplerdi bu arkadaşlarım. Sonucun böyle olacağı belliydi. Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Diğer itü'de MYP kervanına katılanlar:

ilk 1k'dan 5 arkadasim itü ceng'e myp ile geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajker5689 -- 27 Ağustos 2021; 9:14:36 >

• Neden çöpe atmak olsun ki? 24 yaşında mezun olacaklar. Ortalama insan ömrünün 60, emeklilik yaşının 40 olduğu dönemler gibi değerlendirmemek lazım. Artık insanlar 80 yaşını görüyor. Emeklilik yaşı da 65.

Ayrıca myp tam olarak bu yüzden var. Yapılan tercihten memnun kalmayanlara bir hak daha veriyor bu sistem.

• Myp nin veriliş amacı zaten bu şekilde kararsızlara yardımcı olmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neden çöpe atmak olsun ki? 24 yaşında mezun olacaklar. Ortalama insan ömrünün 60, emeklilik yaşının 40 olduğu dönemler gibi değerlendirmemek lazım. Artık insanlar 80 yaşını görüyor. Emeklilik yaşı da 65.

Ayrıca myp tam olarak bu yüzden var. Yapılan tercihten memnun kalmayanlara bir hak daha veriyor bu sistem.

• 24 yaşında odtuyu bırakıp yeniden sınava girdim şimdi tıp okuyorum 30 yaşında mezun olacağım. Zararın neresinden dönülse kardır bazen yanlış tercih yaptığını tercihi yapmadan anlayamazsın.

• Listedekilerin hiçbirinin puani 1k icinde degil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp kolay değil mühendislikte kolay değil ama tıpa nazaran bence muh daha kolay . Tıpta o kadar çok ezber var ki şahsen benim aklım almas o kadar ezberi

• Onlar bir yılına çöpe atıyorsa mezuna kalıp sen de aynı şeyi yapmış olmuyor musun ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.