Şimdi Ara

İTÜ Mühendislik Soru Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tercih etmeyi duşunenlerin sorularını cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam seçmeli ders ve yan dal gibi alanlarda itü nasıl imkanlar sağlıyor ? (Bilgisayar mühendisliği)

Birde 2. ve 4. Sınıfı new jersey de okuma imkanı varmış onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekar55 -- 8 Temmuz 2020; 12:2:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Bazı yerlerde diğer okullara göre yeriliyor bazılarında ise odtü ile beraber teknik üniversite olmasından dolayı sizi bir mühendis olarak yetiştirir deniyor. Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

• Hangi bölüm?

• Hocam maçka kampüsü ve çevresi hakkında bilgilendirebilir misiniz hayat standartları nasıl maçka'da ? sigaram yok alkol de nadir dışarıda fazla para öldürmeyi sevmem yemeğe de takıntılı birisi değilim karnım doysun yeter genel olarak geçim bilen birisiyim.geçinmekte zorlanır mıyım sence aylık 1-1.5k'yla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 8 Temmuz 2020; 11:17:16 >
  • Hocam Bilkent EE'den bir arkadaşım ODTÜ Ceng tutuyorken İTÜ Cs yazma demişti.Öyle mi cidden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raaitben10 -- 8 Temmuz 2020; 11:20:6 >
  • Maçka kampüsünde sadece hazırlık binası var şuan işletme fakültesi ayazağaya taşındı tadilattan dolayı. Konum olarak ise 10 dakika yukarı çıkınca nişantaşı 10 dakika aşağı inince beşiktaş gayet nezih bi yerde yani beşiktaş stadı da ayağının altında kantinden gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç Üniversitesi Soru-Cevap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jessepinkmannn kullanıcısına yanıt
    hocam ekonomi-endüstri müh.-işletme müh. birlikte bulunduğu bina ayazağa'ya mı taşındı baktığımda maçkadaydı çünkü tadilat olayını görmedim.fanatik bir Beşiktaşlı olarak bu durum beni çok sevindirdi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: raaitben10

Hocam Bilkent EE'den bir arkadaşım ODTÜ Ceng tutuyorken İTÜ Cs yazma demişti.Öyle mi cidden?
    Şehir önemli değilse Odtü yaz tabii ki. İTÜ yazmak isteme sebeplerin nedir?
  • Evet hocam ayazağada random sınıflara dağılıp ders görüyolar med inşaat vs. ayrı bi binası yok yani

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Hocam ITÜdeki de ceng.

• Jessepinkmannn kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ettim hocam
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    Hocam ders programlarını karşılaştırdım. Genel olarak dersler benziyor. ODTÜ yaz demenizin nedeni nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekar55

Hocam ders programlarını karşılaştırdım. Genel olarak dersler benziyor. ODTÜ yaz demenizin nedeni nedir ?
    Hocam odtüde ilk sene kimya yerine biyoloji verilmeye başlamış(sanırım birkaç sene önce olmuş bu)bunun hakkında düşünceleriniz nedir?
    Yani avantajı, dezavantajı ne olur acaba?
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    Aslında evet hocam.Şehir belki biraz önemli olabilir ama kesin İstanbul olsun kafasında da değilim üniversiteye şehir gezmeye gitmiyoruz sonuçta :D
  • Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    Hocam boun ve itü kimya anlatırken bilkent ve odtü biyoloji anlatıyor. Ben şahsen kimyanın bir mühendis için daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tabi ki uzman değilim. Bilen biri açıklarsa daha doğru olur.

• Ben de İnşaat 2. sınıf öğrencisiyim sorulara yanıt verebilirim. Umarım konu sahibinin rahatsız olacağı bir şey değildir çünkü öbür türlü en az 10 tane İTÜ soru cevap konusu açılır.

• ekar55 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz soruları bölüm belirterek sorarsanız daha iyi olur. Çünkü cevap çok değişkenlik gösterebilir. Bir de son soru da sanırım UOLP(Uluslararası Ortak Lisans Programı)'den bahsediyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.