|
Bilkent CTIS soru cevap konusu

-
-
Aynı konuyu bilmem kaç defa açanlar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erkeklerin boy ortalaması kaç
175 falandır.
-
nabak olm canım aşırı sıkılıyor. aşırı boşluğa düştüm iyi ki yaz okulu almışım yoksa 3.5 ay kafayı yerdim.
-
Benim de bu aralar canım sıkılıyor, oyun oynamak istesem finaller var diye oynayasım gelmiyor, Bi mobil projesi yapıyoruz arada o var bir tek
Belge işi de hayırlısıyla biterse yazın 1.5 ay bir işimiz olacak en azından
Zero uflese seni yapıştırırmis kolpa diye boksorlugune
yine olsa yine ctis mi yazardın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zero kolunu kaldırana kadar 5 vururum, yağ tulumu :D
-
yok ücretli bilkent ee veya cs yazardım. para vermeyecek olsam tercihim bilkent ctis olurdu yine.
-
İnfernix ne anlama geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chatgpt'ye bana nick öner demiştim oradan buldum. inferno ile matrix birleşimi sanırım
-
183
Tr erkek boy ortalaması 182 olmuş ayvayı yedim
ya kurba boy takıntısı yapma hiçbir önemi yok eğer 180lik karı istemiyorsan.
-
Fz’lemeyi nasıl bırakırız
Hangi ders
Bir soru daha..
genel mühendislik bölümlerinde ya da ctis özelinde bölümün ne kadarı kendini hardcore olarak yapay zeka ml computer vision gibi konulara hazırlıyor ve gelecekte çalışma planı kurup şu anda kendini ona göre geliştiriyor? Bu alanlar konusunda ne kadar kompetitif bir öğrenci kitlesine sahip?
aslında bu sorunun cevabını tüm top tier mühendislik bölümleri için merak ediyorum.
-
Öğrenci kitlesine yorum yapabilirim şu anda gördüğüm bitirme projelerinin bile %90'ı AI ile ilgili, inanılmaz bir yoğunluk var ML derslerinde sürekli kontenjan doluyor zaten seçmeli alınacak 4 ders falan var ai ile ilgili.
abi gerçekten öi ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X