Şimdi Ara

İTÜ mbg mi Ankara üni eczacılık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tyt netim 80 gelecek büyük ihtimalle. Ayt netim 60,50. Sıralama olarak 30 bin civarı gelir diye düşünüyorum. Obp 90 bu arada. Bu üniversitelerde ve bölümde okuyanlar yazarsa çok iyi olur. Veya bilgisi olanlar lütfen yorumlarda buluşalım.

• Oralarda okumuyorum ama ben mbg seçerdim.gün geçtikçe önemi daha da çok artacak.ayça arslan ergül çok güzel bir kanalı var araştırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbg.eczacılık bitti ülkede yurtdışı imkanı da çok yok.mbg nin yurtdışı imkanı var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam teşekkür ederim kanala bakacağım ancak kime sorsam mbg okuyup napacaksın diyor.
  • Hocam nereden araştırabilirim ya? Benim de gönlüm mbg istiyor ama ailem eczacılık konusunda ısrarcı. :(
  • Ben eczacılık seçerdim ama biraz maddi duruma da bakıyor ben siralamam güzelse tip gerideyse ecza yazip eczane devralnayi düşünüyorum (ayt 68 tyt87 obp98)

• bckn.dgn B kullanıcısına yanıt
    Hocam size tıp gelir ya çok net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artemisthegoddes kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sıkıntılı noktalar var :(( mesela biyologlar tusa girebiliyor fizyolog falan olabiliyor ama mbg giremiyor diye biliyorum :( bu cidden çok büyük dezavantaj.
    türkiyede de bu tarz şeylerin pek değeri yok ama bu durum değişebilir diye ümit ediyorum
    Yani benim bildiğim kadarıyla yurtdışında yüksek hedefleri olanlar için daha uygun bir bölüm gibi duruyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Millet baya acayip konuşuyor ondan :D

• 30 zor hocam
  • hocam netlerimiz benzer umarım 30k gelir:(
  • Yurt dışı için hedeflerim tabikii var. İnşallah hayırlısı olur. Dediğiniz kanala bakacağım ve araştıracağım da.
    Hocam boşverin Allah aşkına. Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim.
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene de böyle geldi bu netlere. Abartıldığı kadar sıralamanın değişeceğini düşünmüyorum ben.
    Ben de sizi tebrik ediyorum hocam bu surecte o netleri yapmak kolay değil

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. :)))
    Teşekkür ederim hocam. :)) Ama ben mezunum keşke daha iyi yapabilseydim de dişe gitseydim.
    Saglik olsun hocam eczacılıkta hic kötü bir meslek değil bence eczane eczacilgindan ibaret deigl ilac yapan kişidir eczaci

Bence de hocam katılıyorum. İlerde yabancı ilaç firmalarıyla anlaşıp işimi de büyütebilirim.
    Hocam bir de işin su boyutu var ulkemizde moleküler biyoloji adina yapilan seyler bir elin parmagini gecmez ama eczacılıkta çalışabilecek cok yerin var sonra dil ogrenirsen birazda maddiyat varsa yurtdisi kapın sonuna kadar açık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.