Şimdi Ara

İTÜ mbg mi Ankara üni eczacılık mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eczacılıkda yurt dısı ımkanı yok diyen neyin kafasını yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczacılık mbg ye gore çok daha komplike bir alandır.eczacılık bızım ulkemizdeki sanılan gibi raftan ilaç indirme bölümü değildir.eczacılık bitirdim zaman doctor of pharmacy unvanı alıyorsun.mbg bitirdin zaman bachelor of science dıploması alırsın doctor of pharmacy cok daha ust duzey eğitm demektr.orn abd de eczacılığa girmek ıcın 4yıl bilimle ilgili bir bolumde okuman gerekır (mbg vb.)sonra doktora yaparsın unvanı alırsın.Zaten tr de eczacılar diş hekımleri tıp doktorları veteriner hekimler yuksek lisans bitirmiş olarak sayılır.mbg ise 4 yıllık dıploma olarak

• Eczacılık seçerdim

• Arkadaşlar merhaba herkese umarım herkes istediğine yakın yapmıştır sınavı
    77,25 tyt
    60,75 ayt
    84 obp var sizce eczacılık gelir mi forum çok aşırı karamsar
  • Yürüyenokb Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Nerede okudunuz eczacılığı?
  • ankara eczacılık kesinlikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • molekuler biyoloji hayal ettiginiz dna parcalama birlestirme dna dizilimini kesfetme gibi bir bolum degil bosuna bu hayallere kapilmayin . Bu işleri tıp fakültesine bağlı yani,, tıp okuyup tus kazandiktan sonra ,,histoloji fizyoloji tibbi patoloji özellikle tıbbı genetik bolümü ilgileniyor. abartılmış bir bölüm yani atamasıda yok zaten
    Eczacilik icinde ayni yeni molekul ilac kesfetmek gibi hayallerle gitmeyin . kayda deger deney izlem somut seyler yok .onlarin islerinide tipa bagli farmakoloji anabilimdali ilgileniyor
    Eczacılık mezunu arkadaslarim var ise giren yok simdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF52D74F -- 29 Haziran 2020; 21:59:2 >
  • eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelirse be..
  • E napayım hocam ben şimdi o zaman?
  • bckn.dgn B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam işte kendini ne kadar geliştirirsen o kadar iyi. Tabii ki maddiyat da önemli bir etken dediğiniz gibi.
  • artemisthegoddes kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle sirlaamnizi bekleyin ona göre direkt eczacılık çalışma alani geniş ben öyle yapardım

• hocam bana da yakın sıralama gelecek galiba. eczacılık ölü diyorlar artık... yeni açamıyorsun devralman gerekiyor ve geneli akrabaya vs veriyor diye biliyorum. mühendislik istemiyorum mbg de ailem izin vermez ben 12.sınıftım mezuna bırakacagım galiba tıp için. olmadı dişe giderim çok çalışamadım bu sene :(( bir yanım da hiçbir şey belli değil okul açılmazsa konular sıkıntılı yaz git diyor ah ah neyse hocam kendi derdimle boğdum sizi. umarım mutku olcagınız yeri seçersiniz

• Seneye eczacılıktan mezun olacağım ve ne yapabilirim diye dusunuyorum.Kendi ihtimallerimi sayayım siz de ona göre düşünün.okul İstanbul eczacılık bu arada.

Hatri sayilir ortalamam var ales'e gireceğim önümde bir seçenek olsun diye.

Birkac şirkette staj yaptım ama çok seçiciler oralara girmem zor gibi

Eusa hazirlaniyorum 300 kişi giriyor 20-25 arası alim var sınav zor gerçekten çalışmak gerekiyor tus gibi.

Ya da okumamda yardımcı olan biriyle ortak eczane devir alacagim

Seçenekler bunlar yüzde 4-5 sans ile devlete de atanabilirsiniz

• artemisthegoddes kullanıcısına yanıt
    Ben bu ikilemde kalsaydım Marmara eczacılık yazar 5 sene denize 0 yerde sarayda keyfime bakardım yada mezuna kalırdım.Diş hekimligi mezunu biri olaraktan söylüyorum

• Nesilx N kullanıcısına yanıt
    Hocam estağfurullah. Yapabileceğinize inanıyorsanız ve tıp istiyorsanız kalın derim. 1 seneden hiçbir şey olmaz.
  • Anladım hocam. Devlet istemiyorum zaten ya. Ya yabancı ilaç firmalarıyla anlaşıp yurt dışına taşırım işimi ya da izmirde veya ankarada hastane yanında eczane açarım.
  • Hocam 1 yıl mezuna kaldım zaten. 1 yıl daha çalışacak gücüm yok sanırım. :/
  • 40k gelir sıralaman

• TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    Hocam olmayacak o zaman Ankara üni eczacılık veya itü mbg? Umarım sıralamalarını ileri alırlar üniversiteler de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.