Şimdi Ara

İtü makina 1k gerilermi umudum yok ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 tane okul birincisi alıyor haksızlık bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 28 Haziran 2014; 11:51:43 >

• Düşer mi knk düşer gibi
  • 1k olurmu bilmemde inşallah düşer bende sınırdayım
  • DaftPunky kullanıcısına yanıt
    Yazacak yer de yok 12k altı hep tam sınırda kaldık
  • 1k düşmesi düşük bir ihtimal.
    tercih listesinde itü makinanın altına neler yazılacağını şimdiden düşünüp araştırmaya başlamak gerek.
  • Secxdx kullanıcısına yanıt
    Aynen çok kötü bi durum temmuz geldi kafamız rahat değil hala
  • itrysohard kullanıcısına yanıt
    Hocam İtü/ODTÜ inşahat bir de İtü elektrik tutuyor fikriniz var mı İstdayım Odtü yazma olasılığım düşük ama yazabilirimde.Tıpta istemiyorum bölüm yok ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 28 Haziran 2014; 11:59:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Hocam İtü/ODTÜ inşahat bir de İtü elektrik tutuyor fikriniz var mı İstdayım Odtü yazma olasılığım düşük ama yazabilirimde.Tıpta istemiyorum bölüm yok ortada

istemediğin bir bölümü yazmanı pek tavsiye etmiyorum.
    inşaata ya da elektriğe ilgin varsa yazabilirsin.
    inşaatı itüde de yazabilirsin, sıralamam heba olacak diye düşünme, 1 sene geçince sıralama o kadar değerli gelmiyor ama şuan ne kadar değerli geldiğini biliyorum :)
    itü makina olmayınca yıldız makina kalıyor geriye makina olarak, kolay kolay da yıldız yaz diyemem, tamam meslek sevilecek ama o kadar da sevilir mi bilemiyorum.
    makina dışında ilgi alanın yoksa tercihler sırasında kimseyi dinleme, tamamen içinden geçeni yap, yıldız makina yazmak ile itü-odtü inş veya itü elekt. yazmak arasındaki tercihlerden hangisinin senin için daha iyi olacağını sadece sen bilebilirsin, 100 tane mezunla da konuşsan bu böyle.

• 9k yım itü makine yazcam kusura bakmayın
    Sorun şu ki geçen sene yıldız makina tutuyordu yazmadım(2.öğretim)Pek ilgim konusunda mesleki eğitim görmediğimiz için ilgi alanımı tam bilmiyorum .Peki yatay geçişler zor mu hocam.EHM için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 28 Haziran 2014; 12:10:29 >
  • Gerilemez muhtemelen.
  • g@riban kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

9k yım itü makine yazcam kusura bakmayın

5k yım odtü makina yazcam kusura bakmayın
    odtü>itü
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

9k yım itü makine yazcam kusura bakmayın

5k yım odtü makina yazcam kusura bakmayın
    odtü>itü

büyüksün reyis, öl de ölelim
  • quote:

Sorun şu ki geçen sene yıldız makina tutuyordu yazmadım(2.öğretim)Pek ilgim konusunda mesleki eğitim görmediğimiz için ilgi alanımı tam bilmiyorum .Peki yatay geçişler zor mu hocam.EHM için

itüdeki yatay geçişler zordur, belki ilk sene dersler kolay olur ama, ters 1-2 hocaya denk gelip hak etmediğin 1-2 harf notu alınca bunu kavraman fazla uzun sürmez :)
    tarih sınavına 5 dk geç kaldığım için bir sorudaki uyarıyı duymamıştım doğal olarak, 80 olan vizeme rağmen cc geldi(2 soru vardı :D)
    türkçe dersinde hocayla sınıfın muhabbeti süper,soruyor işte ders biterken nasıl memnun musnuz, herkes evet hocam ,diğer türkçeyi de sizden alırız falan, harf notları bir açıklandı
    ccden yüksek alan sayılı kişi var, onlar da sunum yaptıklarından harf notları bir not yüksek, diğer hocalardan bu dersi alanlar çok rahat bb getirdi sorulan şeyler ygs türkçe gibi zaten
    bu 2 ders en basit örneğiydi.
    ancak ilk sene alacağın havuz derslerinde hoca faktörü çok fazla olmaz, mat-fiz-kimya gibi havuz derslerine yuakrıda yazdığım 2 dersteki durumlarla karşılaşmazsın,sınavlar ortak çünkü.
    ancak ing101 dersinde vs yine hocanın harf notuna bakıyorsun, sonuç olarak kolay değil, ama şansın da yaver gider ve sıkı çalışırsan olabilir.

dediğim gibi kolay kolay yıldız yaz diyemem, ama sevmediğin bir mesleği de bir o kadar kolayca yaz diyemem, bu kararı tamamen sen vereceksin, makinacılarla,inşaatçılarla ya da elektrikçilerle de konuşsan tam olarak bir karara varamazsın, biz sadece yol gösterebiliriz, ama seçmek senin elinde.
    meslekleri tam olarak tanımasan da az çok bir mesleğe karşı içinden seni çeken bir his olur, artık buna o bölümü sevmek de denilebilir, başka bir şey de, ama böyle bir yakınlık duyarsın, işte o önemli.

• noobdotacinin faaliyetleri yuzunden gerklemez sanirim

4kdaki arkadasim odtu yerine itu yazcam die tutturdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim hocam baya bilgilendirici oldu.ben biraz daha araştırayım tekrardan teşekkürler...
  • quote:

6 tane okul birincisi alıyor haksızlık bea

İtü makine istiyordum okul birincisi olmama kesin gözüyle bakılıyordu okuldaki 20 hocadan 19 u okul birincisi oldugumu sanıyordu - sonuç olamadım ve suan mf4 puanın 17k eger olsaydım giderdim baksanıza 6 tane okul 1.si alıyor yani rakam baya fazla .. Kısmet degilmş
  • Aynen Dotaci faktoru
    Yalan soyledigi icin demiyorum, herkese iyi dedi ya itu isteyen cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ondan değilde o aralıkta sadece İtü makina var 8k adamda orayı yazıyor 12k da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.