Şimdi Ara

İTÜ Ayazağa-Gümüşsuyu kampüsleri birbirine yakın mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gümüşsuyu'ndan biraz yürüyerek Taksim'e çıkabilirsin, oradan metroya binip İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde inebilirsin. En fazla 35-40 dakikanı alabilir.

Gümüşsuyu'dan 48T'ye ya da 37T'ye binip Taksim'e gidersin, oradan da 25T ile Maslak'a gidersin. (İTÜ Ayazağa Kampüsü de burada.) Gümüşsuyu'ndan DT2'ye binip Zincirlikuyu'ya gidersin, oradan da 29A ile Maslak'a gidersin. Bunların tam olarak ne kadar vakit aldığını bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 2 Ağustos 2011; 10:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Gümüşsuyu'ndan biraz yürüyerek Taksim'e çıkabilirsin, oradan metroya binip İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde inebilirsin. En fazla 35-40 dakikanı alabilir.

Gümüşsuyu'ndan kalkan başka araçlar da vardı galiba; ama onları hatırlamıyorum.

40 dk. çok fazla daha kısa süren bir ulaşım şekli yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandinizo

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Gümüşsuyu'ndan biraz yürüyerek Taksim'e çıkabilirsin, oradan metroya binip İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde inebilirsin. En fazla 35-40 dakikanı alabilir.

Gümüşsuyu'ndan kalkan başka araçlar da vardı galiba; ama onları hatırlamıyorum.

Alıntıları Göster
    "En fazla" dedim. :)

Daha kısa süren alternatif bir ulaşım yolu da aklıma gelmiyor. İstanbul şartlarında ve Gümüşsuyu ile Maslak arasındaki uzaklığa göre çok fazla olduğunu pek düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 2 Ağustos 2011; 11:00:51 >

• quote:

Burası İstanbul :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xazakx

quote:

Burası İstanbul :D

Aynen. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.