Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
163.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

Bizim fakültede toplam 135 kişi varken benim son 4 hane 0241 ? :D

o mesajımdan sonra yazdığım mesajı da okusaydın güzel kardeşim, ben sallamışım o bilgiyi, fark etmiyormuş diye bilgilendirdim zaten insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 31 Temmuz 2013; 23:31:07 >

Orijinalden alıntı: hermafrodit

bil101e dersi hakkında bir bilgisi olan var mı? bu dersin muafiyet sınavı varmış hatta. bilgilendirirseniz sevinirim.

Dersi olmayan her hafta quizine girdiğin bir ders. Hiç bir şey öğrenmiyorsun muafiyetine girip geçersen kurtulmuş olursun.

@OneMoreChance Havaalanından metro ile Zeytinburnu oradan metrobüs ile Mecidiyeköy oradan da metro ile İTÜ-Ayazağa'ya gelebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananni -- 31 Temmuz 2013; 23:49:10 >

Bütün sosyal medya platformları için takipçi hizmeti

Türkiye'nin Şövale, Tuval fiyat satış sitesi Şövale, Tuval kampanyalı ürünlerde indiriml
  • quote:

bil101e dersi hakkında bir bilgisi olan var mı? bu dersin muafiyet sınavı varmış hatta. bilgilendirirseniz sevinirim.

Sanırım temel pc bilgileri veriliyor. Gereksiz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

Bizim fakültede toplam 135 kişi varken benim son 4 hane 0241 ? :D

o mesajımdan sonra yazdığım mesajı da okusaydın güzel kardeşim, ben sallamışım o bilgiyi, fark etmiyormuş diye bilgilendirdim zaten insanları.

Ben zaten merak bile etmiyorum. sadece öyle bir durum olduğu için yazdım mesajı ya, azarlamak ya da ' yanlış biliyorsun! ' demek amaçlı değildi :)
    Kızma yani :)

Yurt konusunda bilgili arkadaşlar bakabilirse; yurt broşüründe Gök Öğrenci Yurdu erkek olarak geçiyo, yurtkayit sitesinde ise Gök Kız Öğrenci Yurdu diyor. Doğrusu nedir bunun?

Edit: yurtkayit güncel değil sanırım 2012 yazıyor tarihlerinde, bu yıl erkek öğrenci yurdu olarak değiştirildi mi burası yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3_ -- 1 Ağustos 2013; 0:22:58 >

Orijinalden alıntı: emr3_

Ekonomi benim de.

Yurt konusunda bilgili arkadaşlar bakabilirse; yurt broşüründe Gök Öğrenci Yurdu erkek olarak geçiyo, yurtkayit sitesinde ise Gök Kız Öğrenci Yurdu diyor. Doğrusu nedir bunun?

Edit: yurtkayit güncel değil sanırım 2012 yazıyor tarihlerinde, bu yıl erkek öğrenci yurdu olarak değiştirildi mi burası yani?

Bu sene orasını erkek öğrenci yurduna çevirmişlerdi, erkek olarak devam eder sanırım. Zaten adı değişmemişti Gök Kız Öğrenci yurdu olarak kalmıştı ama erkekler verilmişti yurda.

Türkiye'nin Şövale, Tuval fiyat satış sitesi Şövale, Tuval kampanyalı ürünlerde indiriml
  • Bil101e dersinin içeriğinde ne var, bilen var mı? Programlama falan sorarlar mı?

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

Bil101e dersinin içeriğinde ne var, bilen var mı? Programlama falan sorarlar mı?

Hayır, o kadar değil. :) Genel bilgisayar bilgisi. Ha, ilköğretim ve lisedeki bilgisayar dersleri gibi de düşünmeyin.

Dersin içeriği şu sayfada anlatılmış:www.sis.itu.edu.tr/tr/icerik/icerik.php?tr=1&subj=BIL&numb=101E

Bu ders bizim bölümde (Bilgisayar Müh.) olmadığı için çok bilmiyorum içeriğini; ama bilgisayarın tanımı ve çalışma mantığı, Office uygulamaları, Linux komutları, ağ teknolojileri vb. ile ilgili bilgiler var. Biraz genel kültüre de dayalı.

• quote:

Ekonomi benim de.

O yurt geçen yıla dek sadece kız yurduydu. Geçen yıl karma yurt yaptılar. Yine öyle devam eder büyük ihtimalle.
  • quote:

Beni ' uzak mühendisliği ' olarak yazmışsın

Düzeltiyorum, özür dilerim.
  • quote:

beni de ehmye ekleseydin iyiydi.

Ekledim seni zaten. 67. sıradasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_messi

bölümüme 14. sırada girmişim, kykya başvurmıcam, itü yurtlarının çıkmama ihtimali var mı, bi de hazırlık için hangi itü yurdunu önerirsiniz?

Ben de zamanında 14. sıradan girmiştim (Bilgisayar Müh.) ve ilk tercihim olan Vadi Yurtları asil listeden çıktı. İlk 20 kişiyi mi ne almışlardı asil listeden. Diğerleri yedek listeye kaldı. Çıkma olasılığı yüksek yani. Ama kesin de konuşmuyorum, ne olacağı belli olmaz. :)

KYK'ya da başvurun yine de. Bir zararı olmaz.

Normalde "Hazırlık sınıfına özel olarak yurt tercihi yapmayın" derdim; ama senin bölümünün bağlı olduğu fakülte de Maçka'daymış. Yakınlık açısından Gümüşsuyu'ndaki yurtları öneririm. Ama Maslak'taki yurtlar da çok dezavantajlı değil. Bir metro ve biraz yürüyüş ile Maçka'ya gelebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Bil101e dersinin içeriğinde ne var, bilen var mı? Programlama falan sorarlar mı?

Hayır, o kadar değil. :) Genel bilgisayar bilgisi. Ha, ilköğretim ve lisedeki bilgisayar dersleri gibi de düşünmeyin.

Dersin içeriği şu sayfada anlatılmış:www.sis.itu.edu.tr/tr/icerik/icerik.php?tr=1&subj=BIL&numb=101E

Bu ders bizim bölümde (Bilgisayar Müh.) olmadığı için çok bilmiyorum içeriğini; ama bilgisayarın tanımı ve çalışma mantığı, Office uygulamaları, Linux komutları, ağ teknolojileri vb. ile ilgili bilgiler var. Biraz genel kültüre de dayalı.

Linke baktım da biraz karışık geldi.
    Son iki maddede programlama falan denmiş.
    Dersi görmeden veremem herhalde, kendime fazla güvenmiyorum bilgisayar konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: ananni

Bu sene orasını erkek öğrenci yurduna çevirmişlerdi, erkek olarak devam eder sanırım. Zaten adı değişmemişti Gök Kız Öğrenci yurdu olarak kalmıştı ama erkekler verilmişti yurda.

quote:

O yurt geçen yıla dek sadece kız yurduydu. Geçen yıl karma yurt yaptılar. Yine öyle devam eder büyük ihtimalle.

Broşürde kız kapasite yazmıyo ama 60 erkek yazıyo sadece, mesafe gözardı edilirse Gümüşsuyu mu Gök mü daha rahat ve tavsiye edilebilir sizce?

quote:

quote:

Broşürde kız kapasite yazmıyo ama 60 erkek yazıyo sadece, mesafe gözardı edilirse Gümüşsuyu mu Gök mü daha rahat ve tavsiye edilebilir sizce?

Gök'ü bilmiyorum ama Gümüşsuyunda kalan birisi olarak Gümüşsuyunu anlatabilirim.

Odalar 3 kişilik ve her odanın kendine ait tuvalet banyosu mevcut. Koridorlar sonunda mutfak mevcut. Çamaşır odası var. Yurda giriş saatlari pek sıkıntı olmuyor geç gelsen de hiç gelmesen de. Altında yemekhane mevcut. Aklıma gelenler bunlar.

• Bir soru daha sorayım içimde kalmasın

Şu sıralar 2012 girişliler başlığında kredi kartı-standart kart seçme muhabbeti dönmekte.

Bizim bu konuda şu an yapacağımız bir işlem var mı?

Bir soru daha sorayım içimde kalmasın

Şu sıralar 2012 girişliler başlığında kredi kartı-standart kart seçme muhabbeti dönmekte.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok eğer mektuplarınızda böyle bir şeyden bahsetmiyorsa ki sanmıyorum. Size orada sorarlar diye tahmin ediyorum. Yada herkese standart kart basıp geçmek isteyenlerden 30 TL alıp geçirirler yada aklıma şuan gelmeyen bir şekilde

• quote:

quote:

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok eğer mektuplarınızda böyle bir şeyden bahsetmiyorsa ki sanmıyorum. Size orada sorarlar diye tahmin ediyorum. Yada herkese standart kart basıp geçmek isteyenlerden 30 TL alıp geçirirler yada aklıma şuan gelmeyen bir şekilde

Eve gelen mektubu kastediyorsan artık göndermiyorlar sanırım. İnternetteki mektupta da konuyla ilgili birşeye rastlamadım yalnız iett kartı için para yatırmamız belirtilmiş.

Bir sorum daha var İngilizce yeterlik sınavı 5-7 Eylül'de, kur belirleme 2-3-4 Eylül'de.

Bu biraz saçma değil mi? Proficiency önce kur belirleme sonra olması gerekmez miydi?

• quote:

quote:

quote:

Eve gelen mektubu kastediyorsan artık göndermiyorlar sanırım. İnternetteki mektupta da konuyla ilgili birşeye rastlamadım yalnız iett kartı için para yatırmamız belirtilmiş.

Bir sorum daha var İngilizce yeterlik sınavı 5-7 Eylül'de, kur belirleme 2-3-4 Eylül'de.

Bu biraz saçma değil mi? Proficiency önce kur belirleme sonra olması gerekmez miydi?

İnternettekilerden bahsetmiştim yazmıyorsa orda öğrenirsiniz durumu artık.

Kur belirleme direk hazırlıklara kalacaklar için kayıt gününde yapıyorlar. Tahminim kayıt olan çoğu kişi hazırlık okuduğu için böyle yapmışlardır. Yanlış hatırlamıyorsam proftan kalanlar için kur belirleme sınavı yapıyorlardı ama tam emin olamadım. Yapmıyorlarsa bile dönem başladıktan sonra sınıf değiştirme sınavı yapılıyor orda üst kurlara geçebilirsiniz eğer alt kurlarda kalırsanız eğer alt kurda mı kalacağız gibi bir düşünceniz varsa.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.