Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: itopya.com

Mağaza satışlarımız isterseniz piksel testi ve kontrolü sizin yanınızda yapılmaktadır.
    Hocam cuma akşamı verilen siparişler bugün kargo yapılırmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turxath -- 9 Kasım 2019; 12:9:1 >
  • https://www.itopya.com/msi-27-optix-mag271cv-fhd-144hz-1ms-hdmi-dp-siyah-curved-gaming-monitor/
    https://www.itopya.com/msi-27-optix-mag271c-144hz-1ms-hdmi-dp-fhd-siyah-curved-gaming-monitor/

Şu 2 monitörün farkını öğrenebilir miyim ?

İnternetten sipariş verdik monitör için ve ölü piksel çıktı diyelim. Değişim ve ya iade yapabiliyor muyuz ?@itopya.com

• Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Beyaz Kulaklık / 329 TL yazmışsınız ana sayfadaki konunuzda ama siteye girince 399 tl gözüküyor hata mı oldu noldu arkadaş alacaktı 329 dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 9 Kasım 2019; 22:7:40 >
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/

Sevinmiştim 929 diye..
    1100 lira oluyor sitenize girince...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Hocam dün gece çoğu kişi fark etmemişti 17 tane falan vardı en son aldılar demek ki fiyat baya iyiydi.

ayrıca CORSAIR iCUE 465X RGB Tempered Glass Beyaz Mid Tower Kasa ne zaman stokta olur bilginiz var mı ? ve fiyatı ne olur ?
    https://www.itopya.com/corsair-icue-465x-rgb-tempered-glass-beyaz-mid-tower-kasa/

ilk sayfadaki bazı fiyatların güncellenmesi lazım sanırım , linke tıklayıp siteye girince bazı fiyatlar farklı çıkıyor :)

Orijinalden alıntı: komodo ejderi

Sapphire RX 5700 XT Nitro+ için HESAP'lı bir şeyler bekliyoruz itopya anladın
    Bende bekliyorum o model için

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    satış sonrası desteğinizi neden yapmıyorsunuz.yasal sürenin geçmesi için mi oyalıyorsunuz insanları.

25ekimde satın aldığım mouse 31inde elime ulaşıyor ayın5 inde mouse sol tıkında hata olduğunu fark ediyorum iade/değişim talebi oluşturup ayrıca video lu mail atıyorum.ama bana sadece işleminiz inceleniyor otomatik maili geldi.daha önceleri duymuştum bu şekil satış sonrası destek vermeyişinizi ama umarm bendede benzer durum olmaz.buraya yazıyorum çünkü satış sonra firmayı kapamış gibi hareket ediyorsunuz.

Orijinalden alıntı: helll_599

Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Beyaz Kulaklık / 329 TL yazmışsınız ana sayfadaki konunuzda ama siteye girince 399 tl gözüküyor hata mı oldu noldu arkadaş alacaktı 329 dan
    Merhaba, 329 TL kampanyalı stoklarla sınırlı fiyatıydı, ürün stoğu bitince fiyat kendini güncellemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_atakan

satış sonrası desteğinizi neden yapmıyorsunuz.yasal sürenin geçmesi için mi oyalıyorsunuz insanları.

25ekimde satın aldığım mouse 31inde elime ulaşıyor ayın5 inde mouse sol tıkında hata olduğunu fark ediyorum iade/değişim talebi oluşturup ayrıca video lu mail atıyorum.ama bana sadece işleminiz inceleniyor otomatik maili geldi.daha önceleri duymuştum bu şekil satış sonrası destek vermeyişinizi ama umarm bendede benzer durum olmaz.buraya yazıyorum çünkü satış sonra firmayı kapamış gibi hareket ediyorsunuz.
    Merhaba, garantiye gönderilmek üzere bize yolladığınız ürünler markaların yetkili servislerince incelemekte, işlem görmekte ve de karar verilmektedir, Itopya'nın herhangi bir teknik servisi bulunmamaktadır ve sadece satıcı konumundadır. Bundan dolayı Itopya'nın zaman geçirme gibi bir gayesi olamaz çünkü zaten ürüne tarafımızca işlem yapılmamaktadır, ürünleriniz size kapalı kutu olarak gelmekte ve Itopya sadece satıcı konumundadır. Garanti servisindeki ürününüz hakkında mesai saatleri içerisin 0850 259 2696 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

• itopya.com kullanıcısına yanıt
    Bugün ürünler kargoya verilecekmı peki verilecekse ne zaman verilir ?

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • İndirime bak

Steelseries Rival 300s'i sizin sitenizden 180TL'ye almıştım. Zaten 230TL'ye satılıyor normal fiyatı

İtopya kardeş seni mert bilirdik, iyi bilirdik ama selanı okuyoruz şuan Allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.