Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım black friday'e bomba gibi girersiniz bizde sizde kazanırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keeNNN

İndirime bak

Steelseries Rival 300s'i sizin sitenizden 180TL'ye almıştım. Zaten 230TL'ye satılıyor normal fiyatı

İtopya kardeş seni mert bilirdik, iyi bilirdik ama selanı okuyoruz şuan Allah rahmet eylesin

Merhaba, sanırım hafta sonu başlığı hiç incelemediniz veya piyasayı takip etmiyorsunuz, dilerseniz 8-9-10 Kasım'daki kampanyalı ürünlerdeki fiyatları sizinle paylaşabilirim daha iyi bir fiyata olup olmadığını kontrol etmeniz için? :))

• quote:

Orijinalden alıntı: recsoft

fark yok bildiğin fiyatlar normal
    Merhaba, son zamanlarda fiyatları çok fazla takip etmediğinizi düşünerek bu yorumu yaptığınızı varsayıyoruz ancak kampanya dönemindeki fiyatlar piyasaya kıyasla rakipsiz fiyatlardı, karşılaştırma yaparak bunu görebilirsiniz ancak Itopya standartları için böylesine avantajlı fiyatların normal olduğunu varsayabiliriz evet. :))

Orijinalden alıntı: IKURTULUS

Umarım black friday'e bomba gibi girersiniz bizde sizde kazanırsınız
    Bizi takip kalın, tıpkı bu hafta sonu olduğu gibi rakipsiz fiyatlara yine Itopya ile erişebileceksiniz. 🔜🖤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbs1995 -- 11 Kasım 2019; 11:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle 1600 tl bandından r3 1200 işlemcili rx 570 ekran kartlı bir kasa çıksa fena olmaz.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Cooler Master MH751 be MH752 ye hiç indirim yapıldı mıydı yakın zamanda?

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Corsair HS60 fiyatı çok iyi alıcaklar kaçırmasın.

Ürün linki ;https://www.itopya.com/corsair-gaming-hs60-surround-beyaz-kulaklik/
    Aldınız mı?
    Hayır hocam kulaklığım olduğu için alamadım eğer olmasaydı kaçırmazdım kara cumada bile denk gelmeyen firsattı :) Gece olduğu için çoğu kişi fark etmedi sabaha kadar son 17 stok kalmıştı onuda almışlardır.

sıfır kapalı kutusundan çıkan ürün arızalıysa muhattabım sizsiniz servis değil ayıplı mal satılmış oluyor.son satıcı siz olduğunuz için ben siz ile muhattabım.hadi ben servis ile yapıcam işlemleri peki neden 7 gündür iade süreciniz değerlediriliyor diye sayfanızda yazı var.yada neden mailime en kısa sürede dönüş yapacağız diyorsunuz.verdiğiniz numarayı 15 dk boyunca açan olmadı.

Orijinalden alıntı: ozgur_atakan

sıfır kapalı kutusundan çıkan ürün arızalıysa muhattabım sizsiniz servis değil ayıplı mal satılmış oluyor.son satıcı siz olduğunuz için ben siz ile muhattabım.hadi ben servis ile yapıcam işlemleri peki neden 7 gündür iade süreciniz değerlediriliyor diye sayfanızda yazı var.yada neden mailime en kısa sürede dönüş yapacağız diyorsunuz.verdiğiniz numarayı 15 dk boyunca açan olmadı.
    Ürünleri paketlere koyan veya üreten firma değil, kapalı kutu ürünleri satan firma konumundayız. Öncesinde ürünleri açıp deneme gibi bir lüksümüz bulunmuyor maalesef. Dün yaşadığınız problemle ilgili size bir mesaj attım, rica etsem kontrol edebilir misiniz?
  • hs60 kampanyalı fiyatı tekrar gelse keşke, 3 arkadaş alacaktık kaçırdık malesef şuan artmış fiyatlar :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Okan Akgönül

Fiyatların tık kazanmak için bilerek yanlış yazıldığını düşünüyorum. Blackwidow 549 yazmışsınız ama sitede 599. Her kampanyada en az bi iki üründe oluyor bu "hata"
    Merhaba, tık kazanmak gibi bir gayemizin olduğunu neden düşündüğünüzü anlayamadık ancak kampanyanın duyurular kısmında da belirtildiği üzere kampanyalı stokların bitmesinden veya kampanya süresinin bitmesinden sonra fiyatlar otomatik olarak güncellenmektedir, gece kampanyasının bitiş saati sabah 06:00'dır. Sizin ürünü incelediğiniz sırada ya ürün stokları bitmiştir ya da yorumu atmış olduğunuz saate bakarsak kampanya sonlanmış durumdaydı.

Mesai başlangıcı 09:00 olduğu için takdir edersiniz ki konu başlığımız da ancak o saatte güncellenebiliyor, kampanya bitişi ile mesai saatleri arasında kalan zaman diliminde de bu tür durumların önüne geçebilmek adına da duyurular kısmına belirtmiş olduğumuz bilgileri yazmaktayız.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kampanyadan daha fazla kullanıcımızın yararlanabilmesi adına tek seferde yapılacak alımlarda ürün için bu yönde bir sınırlamaya gidilmiştir.
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.