Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgan -- 8 Kasım 2019; 19:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ -
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce aynı ürünü 1500 TL'e sattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

2 hafta önce aynı ürünü 1500 TL'e sattı.
    cevabınız için teşekkür ederim.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

cevabınız için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Merhaba, o haftaki kampanyada çok az sayıda ve çok ekstrem bir fiyata satış gerçekleştir maalesef şu anki şartlar altında bir daha o fiyata inmemiz imkansız gözüküyor, eğer incelerseniz ürünün şu an ürün piyasadaki en iyi fiyattır zaten 1.500 TL'ye de bizden başka inen olmamıştı, piyasada ürünün bu fiyatına yaklaşan başka ürün bulunmamaktadır. Bu ürünümüz de stoklarla sınırlıdır.

• XPG 8GB Spectrix D41 RGB TUF Gaming 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / 199 TL / Satın Almak İçin Tıklayınız
    Fiyat yanlış mı yazıldı yoksa bitti mi?

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

XPG 8GB Spectrix D41 RGB TUF Gaming 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / 199 TL / Satın Almak İçin Tıklayınız
    Fiyat yanlış mı yazıldı yoksa bitti mi?
    Merhaba, fiyat güncellenmiştir.

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma!
    Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma!

• itopya.com kullanıcısına yanıt
    keşke yeni çıkan TridentZ NEO 3600Mhz CL16 (8x2) de bir indirim yapsaydınız :D CL18 modeli yerine daha makbule geçerdi.
    Ryzen 7 3800X / X570 ASUS Prime-Pro / TridentZ NEO 3600Mhz CL16 (8X2)GB / Cooler Master 750W 80+ GOLD / MPG GUNGNIR 100P Tempered Glass / AOC AGON 24" AG241QX 2K 144Hz / MSI MAG CoreLiquid 360R Cooler / Crucial P1 CT1000P1SSD8 1TB M2 / XPG 256GB SPECTRIX M2 SSD / RX 6700XT XFX ??
  • jaws_tr J kullanıcısına yanıt
    Msi b450m pro vdh plusa sahibim herhangi bir soruna neden olduğunu görmedim, fakat ryzen 3000 serisi için bios güncellediğinizde msi click bios 5 arayüzü gidiyor bilinize. eğer bütcenizi anakarta fazla ayırmamak istiyorsanız gigabyte b450m modelide işinizi görecektir diye düşünüyorum.İnternetten yorumlarına bakmanızda fayda var.
  • b450 tomahawk max ehttps://www.itopya.com/gskill-16gb-2x8gb-trident-z-rgb-3600mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram/ bu uygun mu acaba? msi destek sayfasında gözükmüyor.Garanti olsun diye corsair lpx mi almak lazım?

• 3800x işlemci alacak oldum fakat paraf karta taksit yok olanlara da zaten 6 taksit yapacak olsak her ay için +20 lira. diğer alternatif sitelerde bu konuda daha rahat alışveriş yapabiliyorken itopyada böyle olması başka sitelere yönlendiriyor.

Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • Siz kuru sabitlemişsiniz iyi güzel de kurun sabitlendiğinden haberi var mı?
    İşlemci: İntel i9 9900kf | Anakart: Msi Meg Ace Z390 | Ekran Kartı: Asus Tuf 3080 | Ram: Corsair 3600mhz 16 GB Ram| M2 SSD: Samsung 970 Evo 500 GB + Xpg Spectrix S40G 256 GB + 1TB | Hard Disk: 1 Tb Western Digital Caviar Blue | İşlemci Soğutucu: Corsair H150i PRO RGB | Kasa: Corsair Obsidian 500D SE | Psu: Corsair RMi 850 Watt | Klavye: Corsair K95 Plantium Chery MX Speed | Kulaklık : Corsair Virtuoso Rbg Se | Mause : Corsair Dark Core Pro Rbg Se + Steelseries Rival 600 | Mause Pad : XPG BattleGround Prime XL | Monitor : DELL 32" S3220DGF + LG 27GN950-B |
  • Samsung monitör şu an amazonda 1199 tl 2 tane insan gidip 1450 liraya buradan almış. Millet parayı nereye saçacağını şaşıyor bizde bu stokları kim tüketiyor firmalar hile mi yapıyor diye düşünüyoruz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.