Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Müşteri sadece sizden ürün satın almış kişiler ya da kurumlar değildir. Ticaret yaptığınız sektörde ürüne ihtiyaç olan herkes müşteridir. Ben şuan dizüstü bilgisayar bakıyorum ve fiyatlarınız hiç gerçekçi değil, üstelik indirim diye gözüken çoğu şey birer yalandan ibaret. Benim bu durumdan duyduğum memnuniyetsizlik, sizin hesapladığınız %90'a dahil mi?
    şu kombinasyonla beraber saphire nin 5700xt nito yada pulse modelinde indirime girin satış rekoru kırarsınız. Çoğu müşterinin beklentisi bu ayrıca aocun g2 modelindede indirime gidebilirsiniz g1 değil sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://www.itopya.com/corsair-480gb-force-mp510-nvme-m2-ssd-3480mb-okuma-2000mb-yazma/ linkteki ürün ilk sayfada 499 tl görünüyor ama almaya çalıştığımızda 529 tl oluyor.İndirim süresi ve stoğu halen var.

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Müşteri sadece sizden ürün satın almış kişiler ya da kurumlar değildir. Ticaret yaptığınız sektörde ürüne ihtiyaç olan herkes müşteridir. Ben şuan dizüstü bilgisayar bakıyorum ve fiyatlarınız hiç gerçekçi değil, üstelik indirim diye gözüken çoğu şey birer yalandan ibaret. Benim bu durumdan duyduğum memnuniyetsizlik, sizin hesapladığınız %90'a dahil mi?
    Merhaba, geçenlerde Kendine Müzisyen'in canlı yayınında MSI notebook'lar için rakipsiz derece indirimler yapıldı ve pek çok kullanıcımız bu fırsattan faydalandı, belirli dönemlerde bu yönde kampanyalarımız devam edecektir. İndirimlerdeki yalanlardan bahsetmişsiniz ancak dilerseniz kampanya dönemlerimizde yapmış olduğumuz indirimlerin listesini sizinle paylaşabilirim karşılaştırma yapmanız için ya da gelecek kampanyalarımızı takip edebilirsiniz yine bu kıyas için. Şu an için bile bu konudaki ürünleri incelerseniz ciddi fiyat farklarını görebilirsiniz. Umarım önümüzdeki indirim döneminde talep ettiğiniz ürünler ile karşılaşabilirsiniz, bizi takip etmeye devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

İyi günler
    https://www.itopya.com/corsair-480gb-force-mp510-nvme-m2-ssd-3480mb-okuma-2000mb-yazma/ linkteki ürün ilk sayfada 499 tl görünüyor ama almaya çalıştığımızda 529 tl oluyor.İndirim süresi ve stoğu halen var.
    Merhaba, iyi günler. Ürünün 499 TL'lik satışı için stoğu bitmiş durumda, şu an için yeni fiyattan yeni stoklar açılmış durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Merhaba, geçenlerde Kendine Müzisyen'in canlı yayınında MSI notebook'lar için rakipsiz derece indirimler yapıldı ve pek çok kullanıcımız bu fırsattan faydalandı, belirli dönemlerde bu yönde kampanyalarımız devam edecektir. İndirimlerdeki yalanlardan bahsetmişsiniz ancak dilerseniz kampanya dönemlerimizde yapmış olduğumuz indirimlerin listesini sizinle paylaşabilirim karşılaştırma yapmanız için ya da gelecek kampanyalarımızı takip edebilirsiniz yine bu kıyas için. Şu an için bile bu konudaki ürünleri incelerseniz ciddi fiyat farklarını görebilirsiniz. Umarım önümüzdeki indirim döneminde talep ettiğiniz ürünler ile karşılaşabilirsiniz, bizi takip etmeye devam edin.

Alıntıları Göster
    Ya gerçekten satış politikanız bu mu olmalı ? Bakın gerçekten bunu itopyayı karalamak için söylemiyorum bu türkiyede ki BÜTÜN firmalar için böyle. Listenizden gerçekten rasgele bir ürün seçtim ASUS ROG Delta RGB 7.1 Hi-Res Gaming Kulaklık sonra bunun amazon fiyatına baktım karlı satış fiyatı üzerinden adamlar 150$ fiyat geçmiş buda küsüratıyla beraber 855 tl fiyat yapar eğer türkiyeye gönderirsem 90 dolarda kargo parası alırım demiş buda 1368 tl yapar.

Bazı uyanık firmalar direk bu kulaklığı 1350 liraya satıyor cevap verebilmeniz için isimlerini yazmayacağım ayıp olmasın bunlara ne kadar küfür edilse azdır fakat şimdi dönüp sizin fiyatlandırma politikanıza bakıyorum bazı sitelerdede adamlar 1250 tl yazmış sitede güvenilir bir alışveriş sitesi şimdi siz zaten bunları büyük ihtimal ile yok denecek bir kargo fiyatına buraya getirtiyorsunuz artık kendi firmasından mı başka yerden mi getirtiliyor bilmiyorum türkiyede fiyatlar artık bunu bile hissettiremiyor müşterilere. hadi amazonun kendi fiyatıda içinde kalsın yani amazonda ki hiçbir şey kazanmasın bu üründen indirimli halindeyken 300 liralık kar yapıyosunuz yani yüzde 30 civarı başka bir firmada 50 lira yukarınıza satıyor sözde o da indirimli ama 1500 lerden 1250 lere düşmüş sözde bebelere balon yani. E şimdi ben bu tabloya bakıyorum indirim diyesim gelmiyor, bari birisi çıksında indirim yapmadık indirimcik yaptık desinde alıştığımız yerden vurun kendimizi şöyle hissetmeyelim. Peki indirimin sözlük anlamına bakarsanız indirim mi aynen indirim hocam ama buraya yorum atarken gidip rakip firmalara bakın şöyle yapın böyle yapın demeyin. Yapın elle tutulur bir şey birdaha bakmamıza gerek kalmasın olay bu kadar basit.

edit : Yada açık açık diyeceksiniz ki bizim fiyat politikamız ürünleri rakip firmalardan 10 lira aşağıya satıp bunlarada sürekli indirim yazıp satabilmek hem karı yüksek tutmak hem satış sayısını arttırmak o zaman burda kimsenin sesi çıkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recon0732 -- 6 Kasım 2019; 19:51:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Itopya büyüdükçe aldığı sipariş ve hizmet ettiği müşteri sayısı artmıştır, çok yoğun dönemlere rağmen her zaman müşteri odaklı bir firma olmaya devam etmiştir. Çalışan/sipariş endeksinde en yoğun zamanda bile asla %90 müşteri memnuniyetinin altına düşmemiştir. Şu andan itibaren konumuzun en başında da yazdığımız gibi müşteri hizmetlerimiz için ek bir ofisimiz bulunmaktadır, bize ulaştığınız sürece Itopya müşterilerini memnun etmeye devam edecektir. Maalesef her zaman herkes memnun olmuyor ve takdir ederseniz ki internete kullanıcılar genel olarak memnun olduğunda değil bir problem yaşadığında görüş bildiriyor ama biz eminiz ki bize ulaşıldığı zaman kimsenin memnuniyetini sağlamadan konuların peşini bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Son olarak aldığımız sipariş miktarıyla %40 müşteri memnuniyetsizliği sağlarsak başarılı olmayacağımızın biz de farkındayız, müşterilerimiz bize ulaştığı sürece onları memnun etme gayretimiz devam edecektir.

Alıntıları Göster
    Sadece 2 siparişte yüzde 10a girmişim. Kendimi tebrik ediyorum 6 ay bozuk çalışan bilgisayar için. Bu arada sorunu mu da distribütör ile çözdüm. Cevap yazma zahmetine girmeyin.

• Herkes olumsuz deneyimini yazmış bende olumlu bir deyeyimimi yazayım.
    Geçen haftalardaki indirim kampanyasımdan seagate 1tb disk almıştım, diskin performansında bir sorun yoktu ve smart verileri sağlıklıydı fakat sesli çalışıyordu. İtopyayı arayıp durumu bildirdim. Diski onlara göndermemi istediler. 3-4 gün içerisinde(araya haftasonu girdi) bana yeni disk gönderdiler bir sorun görünmüyor.
    Ben müşteri hizmetlerini ve satış sonrası desteklerini gayet iyi buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf712 -- 8 Kasım 2019; 12:37:29 >
  • 19:00'da OEM ürünlerde olur umarım.

• 19 Aralığa kadar indirim yok deniliyordu ? Saat 19'a kadar indirim yok haline gelmiş. Ben mi yanlış gördüm.

Orijinalden alıntı: Antor

19 Aralığa kadar indirim yok deniliyordu ? Saat 19'a kadar indirim yok haline gelmiş. Ben mi yanlış gördüm.
    Merhaba, bu yönde bir beyanımız hiçbir zaman olmamıştır.

Orijinalden alıntı: recon0732

Şu an ekliyor olduğunuz ürünler indirimli fiyatı değil değil mi ?
    Merhaba, evet bunlar indirimli fiyatlar değildir, sadece bir ön gösterim niteliği taşımaktadır. İndirimli fiyatlar 19:00'dan itibaren başlayacak.
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için kolay gelsin :)

Fiyatlar umarım malum 2 siteden çek-kupon-banka muhabbetiyle alabildiğimiz fiyatlardan düşük olur , beklemedeyiz.

Zaten n11'de 1340 TL'e satılıyor, %11 ve 150 TL kupon dağıltıldı, iki gün sonra en kötü 1200 TL'e alınabilecek. Hatta 3600'ü sepet indirimi yapan bir firma olursa sepet + kupon inidrimi ile 1100-1150 TL gibi bir rakama alabileceğiz.

Bakalım 1450 TL fiyat ile bindirim indirim mi olacak yoksa gerçek indirim mi yapacaklar göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Kasım 2019; 18:25:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

3600 geldide 1450 TL'den kaça inecek?

Zaten n11'de 1340 TL'e satılıyor, %11 ve 150 TL kupon dağıltıldı, iki gün sonra en kötü 1200 TL'e alınabilecek. Hatta 3600'ü sepet indirimi yapan bir firma olursa sepet + kupon inidrimi ile 1100-1150 TL gibi bir rakama alabileceğiz.

Bakalım 1450 TL fiyat ile bindirim indirim mi olacak yoksa gerçek indirim mi yapacaklar göreceğiz...
    Bende beklemedeyiz dedim zaten hocam balıklama atlayıp alan çıkmaz zaten buradan.1 hafta önce 1254 liraya hepsiburadadan aldım sonra kargolanmadan iptal çektim daha uyguna bulurum diye.Başlığa donanımhaber özel yazdığına göre bizim ölücü ruhumuzun methini duymuşlardır ona göre hareket ederler diye ümit ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

3600 geldide 1450 TL'den kaça inecek?

hocam şuan 3800x 2450 tl sizce alınır mı? 3900x almayı düşünüyordum ama fiyatı cazip geldi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.