Şimdi Ara

İTOPYA BAYRAM İNDİRİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.itopya.com/ çok uygun fiyatlar var ihtiyacı olanlar kaçırmasın.

• arkadaşa 3700x aldık bozuk çıktı eyvallah bozuk çıkabilirde 1 aydır değişim için uğraşıyoruz teknik servisleri aşırı berbat çağrı merkezi çalışanı baymış işinden kimseye ulaşamıyorsunuz hep aynı kişi zaten eğer bir ürününüz arızalanırsa itopyaya gönderirseniz o ürünü unutun 1 2 ay direk garanti veren firmaya gönderin bu acıları yaşamayın bir daha buradan asla alışveriş yapmam hayatımda gördüğüm en amatör işleyişe sahipler.
  • Adamlar olumsuz mesaj sildiriyor forumda kendi konularında, pek güven vermiyor açıkcası bu siteden alışveriş yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 11 Ağustos 2019; 20:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Adamlar olumsuz mesaj sildiriyor forumda kendi konularında, pek güven vermiyor açıkcası bu siteden alışveriş yapmak
    Neden hocam ben sıkıntı yaşamadım kulaklık alırken ne gibi problemler yaşandı ki bu sitede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpaciino

Neden hocam ben sıkıntı yaşamadım kulaklık alırken ne gibi problemler yaşandı ki bu sitede ?

Alıntıları Göster
    Valla ben alışveriş yapmadım ama okudum yorumlara göre yazmıştım genelde müşteri hizmetlerinin zayıflığından şikayetçi millet
  • Güzel fiyata laptop var mı ben bişey göremedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşa 3700x aldık bozuk çıktı eyvallah bozuk çıkabilirde 1 aydır değişim için uğraşıyoruz teknik servisleri aşırı berbat çağrı merkezi çalışanı baymış işinden kimseye ulaşamıyorsunuz hep aynı kişi zaten eğer bir ürününüz arızalanırsa itopyaya gönderirseniz o ürünü unutun 1 2 ay direk garanti veren firmaya gönderin bu acıları yaşamayın bir daha buradan asla alışveriş yapmam hayatımda gördüğüm en amatör işleyişe sahipler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Limangodan 10 tl bayram hediyesi
    15 yıl önce açıldı
    Paycell Bayram Kampanyası.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyleyse sıkıntılıymış
  • Mallarının arkasında daha net dursalar efsane olacaklar ama bir türlü bu durumun farkına varamadılar.

• şimdi baktım gamekstra.com da inidirim var oraya da bakabilirsiniz
  • Pek de bir indirim yok gibi. Piyasa fiyatları aşağı yukarı. Müşteri memnuniyetini de hesaba katınca gereksiz.

• x470 anakartlar fena durmuyor ama süre ve adet sınırı var.

İTOPYA BAYRAM İNDİRİMİ

• https://www.itopya.com/razer-blackwidow-elite-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi/

Bak bu iyimiş harbiden. Klavyenin kendisi zaten 900 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BCB75913

arkadaşa 3700x aldık bozuk çıktı eyvallah bozuk çıkabilirde 1 aydır değişim için uğraşıyoruz teknik servisleri aşırı berbat çağrı merkezi çalışanı baymış işinden kimseye ulaşamıyorsunuz hep aynı kişi zaten eğer bir ürününüz arızalanırsa itopyaya gönderirseniz o ürünü unutun 1 2 ay direk garanti veren firmaya gönderin bu acıları yaşamayın bir daha buradan asla alışveriş yapmam hayatımda gördüğüm en amatör işleyişe sahipler.
    hocam monitör alsak ve ölü piksel çıksa geri gönderme vs işlemlerinde sıkıntı çıkar mı yani? Ona göre alışveriş yapıp yapmama aşamasındayım. Her monitör şans. %50 ihtimal problemli geliyor. ışık sızmasıdır, ölü pikseldir vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

https://www.itopya.com/razer-blackwidow-elite-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi/

Bak bu iyimiş harbiden. Klavyenin kendisi zaten 900 lira.
    kulaklık ihtiyacım vardı bu beni cezbetti ama klavyeye ihtiyacım yok .d napsam bilemedim
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetleri zayıf değil. çünkü müşteri hizmetleri diye birşey yok. bir klavye mevzusu olmuştu bir kişiyle bile konuşamamıştım. gerçekten indirim yapıyorlar ama ben yine de bulaşmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: S2Jackson

hocam monitör alsak ve ölü piksel çıksa geri gönderme vs işlemlerinde sıkıntı çıkar mı yani? Ona göre alışveriş yapıp yapmama aşamasındayım. Her monitör şans. %50 ihtimal problemli geliyor. ışık sızmasıdır, ölü pikseldir vs

Alıntıları Göster
    Benim Yaşadığımdan daha kötülerini yaşayan var şikayetvara bak istersen öyle kararını ver daha 1 günlük ürünü size montaj hatası yaptınız diye yıkmaya çalışabilir firma müşteri memnuniyeti sıfır twitchcilerin yükselttigi bi firmadan ne beklenebilirki monitör ölü pixel garantili ürünleri alırsanız sorun çıkmaz ama gönderirsiniz mağazaya size ne zaman döner bilemem .

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

müşteri hizmetleri zayıf değil. çünkü müşteri hizmetleri diye birşey yok. bir klavye mevzusu olmuştu bir kişiyle bile konuşamamıştım. gerçekten indirim yapıyorlar ama ben yine de bulaşmam
    Katılıyorum. Ne zaman kargoya vericekler, sorun çıksa nasıl ulaşıcaksınız belli değil. Maillere dönmüyorlar, telefonları açmıyorlar.
    Fiyatlar uygun gerçekten ama ben artık İtopya'daki fiyatlara bakmıyorum şahsen, bir tık fazla para veririm içim rahat olur.
  • Şu Razer klavye ve kulaklık ikilisini almamak için kendimi zor tutuyorum. Ama Nisan'da Corsair K95 Brown aldım. Yeşil switchler hoşuma gidiyor. Ortak almak isteyen olursa mesaj atabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Şu Razer klavye ve kulaklık ikilisini almamak için kendimi zor tutuyorum. Ama Nisan'da Corsair K95 Brown aldım. Yeşil switchler hoşuma gidiyor. Ortak almak isteyen olursa mesaj atabilir.
    valla hocam en son koltuk alamsam sizle ortak alabilirdim bana da klavye lazımdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.