Şimdi Ara

İtopya 1 yaşında indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
2
Favori
11.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena indirimler yok ama bunların işi belli olmaz, siparişi yarın iptal ederler.
  • Şu indirim efsane yalnız, bu fiyata en kaliteli mekanik klavyedir herhaldehttps://www.itopya.com/corsair-gaming-k70-lux-kirmizi-led-cherry-mx-red-turkce-gaming-mekanik-klavye/
    Edit: Şu da çok iyiymişhttps://www.itopya.com/logitech-g300s-kit-g300smousepadbardak-altligisticker/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 22 Mart 2018; 21:38:24 >

• Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Logitech g413 ile fark var mı acaba
  • 1 adet aldım ryzen 5 1600x. Bi de buna sogutucu gerekecek.
  • pff yeni monitör aldım yapılır mı bu ya
  • Site çöktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: requiemm

Logitech g413 ile fark var mı acaba

Bilek desteği, k70te cherry mx kırmızı switch kullanılması, k70 üzerinde çok kullanışlı medya tuşlarının bulunması ve fiyatının daha ucuz olması k70i öne geçiriyor. Ayrıntılı karşılaştırmalı inceleme videoları youtubeda vardır illaki ben alırken çok izledim ve k70 en mantıklı tercih oldu o zaman 399 liraydı şimdi 349a gözüm kapalı alırdım.
  • G300S 11 Kasım'da n11'den 84 TL'ye almasaydım alırdım iyiymiş fiyatı gerçekten.
  • Dusuk fiyatli ve fiyatina gore iyi performans gosteren sogutucu oneriniz var mi ?
  • K70 almaya deger mi ? 10 liralik klavye kullaniyorum gtx 1080 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

K70 almaya deger mi ? 10 liralik klavye kullaniyorum gtx 1080 ile

İllaki mekanik almak istiyorsanız gerek malzemesinin kalitesi gerek sağlamlığı ve kullanışlılığıyla o fiyata değer. Ama daha ucuz alternatifler de iş görüyor tercihinize kalmış. Ben para vermek istemeyip everest aldım 2 ayda tuşları soyuldu pişman oldum k70 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

K70 almaya deger mi ? 10 liralik klavye kullaniyorum gtx 1080 ile

İllaki mekanik almak istiyorsanız gerek malzemesinin kalitesi gerek sağlamlığı ve kullanışlılığıyla o fiyata değer. Ama daha ucuz alternatifler de iş görüyor tercihinize kalmış. Ben para vermek istemeyip everest aldım 2 ayda tuşları soyuldu pişman oldum k70 aldım.

Bf1 oynuyorum akşam işten gelince. 1- 1.5 saat felan. işim o kadar olur .

heryerde 560 lira burada 350 lira. cidden fiyatı iyi geldi.

• Yine bir şey yok bize. Lan şöyle güzel bir indirim bekliyorum 2 aydır yakalayamadım. Ryzen bize haram resmen.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.