Şimdi Ara

Amazon Prime Gaming Eylül 2023 oyunları: 1.200TL değerinde 7 oyun hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'un Prime üyelerine aylık olarak verdiği ücretsiz oyunların Eylül ayı listesi açıklandı. Önümüzdeki ay Prime Gaming kütüphanesine 1.200TL değerinde 7 yeni oyun ve Call of Duty: Warzone, Diablo IV ve Fall Guys için bazı ''oyun içi'' hediyeler ekleniyor. İşte Prime Gaming Eylül ayı hediyeleri...

Amazon Prime Gaming Eylül 2023 oyunları

Bilmeyenler için Prime Gaming Ağustos oyunları arasında PayDay 2, Quake 4 ve Star Wars: The Force Unleashed 2 dahil 1.100 TL değerinde 9 farklı yapım yer alıyordu. 

Amazon Prime Gaming'in Eylül ayı listesine baktığımızda ise, çoğunlukla indie yapımların ağırlık kazandığını görüyoruz. Bununla birlikte listede Football Manager 2023, Ozymandias: Bronze Age Empire Sim ve Absolute Tactics: Daughters of Mercy dahil olmak üzere 7 farklı oyun yer alıyor. Önümüzdeki dört hafta içerisinde erişime açılacak oyunların toplam değeri ise 1.200TL

Ayrıca Bkz.PS Plus abonelerine Eylül 2023'te verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Amazon Prime, ülkemize özel ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda 39 TL fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Eylül ayında Prime Gaming'e eklenecek oyunlar

7 Eylül

• Football Manager 2023

14 Eylül

• Ozymandias: Bronze Age Empire Sim

• Absolute Tactics: Daughters of Mercy 

21 Eylül

• Dexter Stardust: Adventures in Outer Space

• Shotgun King: The Final Checkmate

28 Eylül

• Unsolved Case: Murderous Script Collector’s Edition

• Hundred Days — Winemaking Simulator

Kaynak:https://primegaming.blog/prime-gaming-september-content-update-football-manager-2023-absolute-tactics-daughters-of-mercy-99ad7e2bef5f

• Ne kadar mantıklı değer mi değmezmi ? Bir yorum alalım arkadaşlar. Şayet 7,99 dan sonra takibimden çıktı 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya şu hizmete 40 tl çok deyip 8 tl değer gören güruhlara bir şey anlatmak faydasız. Yeteri kadar anlama kapasiteleri yok malesef. Iyiki varsın AMAZON

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bymfaruk kullanıcısına yanıt
    8 liraya başka neler yapabiliyorsun bir say hele. WC bile 5 lira

• Prime'in fiyatı 40tl olduktan sonra film, dizi tarafının içeriği epey zenginleşti. 8tl iken bildiğin çöptu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunların zaten hepsini epic Games vermişti bedavadan boş boş oyunlar iyi ki de aboneliği iptal etmişim

• 40 TL çok, 20 TL olsaydı iptal edenlerin %95i kalırdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne cok bonkör varmıs la memlekette.

• Boys yeni sezona kadar almıcam

• Hizmetlerden tabi kimin ne kadar faydalandığına bağlı değişir o yüzden yargılamıyorum. Yani oyun merakı yoktur ya da buradakilerden çok farklı oyun zevki vardır ya da film, dizi pek takılmıyordur ya da netflix falan başka şeyleri vardır o zaman 40tl gereksiz gelir.

Ben dizi filmlerini izledim. Son 8 ayda baktım yaklaşık 8 binliralık'da alışveriş yapmışım amazon üzerinden. Ama bıraktım alışverişi ay sonunu zor getirecek duruma düştü insanlar. Yani ben de geçen sene para daha değerli olmasına rağmen bile muhtemelen 8 binin üzerinde alışveriş yapmışımdır. Ki bu yılın 8 bini geçen senenin sadece 4 binine falan eşit. Buna rağmen beni de etkiledi 3-4 kat alışverişlerim azaldı. Daha da düşse yani ben de ancak 10-15 lira ise abonelik veririm yoksa o kadar işime yaramıyor ki diyebilirdim. Yani 30-40 lira bile aidat ödemeyi kendine dünyanın en önemli problemi haline getiren tonlarca insan biliyorum. Şimdi kalkıp orada yaşayan genç falan nasıl 40 versin buna. Ciddi her ay aidat kavgası bile yapıyor insanlar ki 2000 liralık site aidatı değil alt tarafı 30-40

Ayda bir simit parasına hizmet almak istiyorsun yani 😂

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    Aylık sürekli alış veriş yapanlar ucuz olabilir ben bu fiyatı kabul etmiyorum bu fiyatıda savunamıyorum, ona 10, diğerine 20-30 ver derken aylık bu adamlara bağlandık. Tepkiyi buna veriyorum aylık 40 tl alışveriş yapmayan bir adam olarak neden veriyorum bunu sorguluyorum? Ne karı var bana ? Üyelik dediğin şey 20 lira bandında olur bu rakam çok fazla 8 den 40 a nasıl yükseliyor

Neden sadece alışveriş olarak düşünüyorsunuz onu anlamıyorum, Dizi var Film var, Oyun var üstüne çoğu üründe akşam verdiğin sipariş diğer gün elinde, Daha ne olması lazım acaba hak etmesi için.

• escapes_ kullanıcısına yanıt
    Fm 2023?

• Eylül'de FM 2023 gelir diyordum, şaşırtmadı. Sırf bunun için bile değiyor Prime üyeliğine

20 TL'ye dışarda ne alabiliyorsun da 40 TL çok diyorsunuz? çok garip bir düşünce bu adamlar Amazon Prime Video veriyor Oyun ve ek oyun içi içerikleri veriyor çoğu amazon ürünü avantajlı Prime aboneleri için kargo avantajı var bu kadar hizmeti Erdoğan yapmadı bu ülkeye 😀

• Ne yapsaydı adamlar önce 20 ₺ yapıp 2 ay sonra 40₺ mi yapsaydı düz hesap yaptılar işte. Bi kargo olmuş 50 lira şuradan faydalandıklarını saymaya kalksan sayamassın. Verdiği oyunlar izlediğim film dizi aldığın 20 liralık ürüne bedava kargo ooh ne ala

Onlarda dönerler yakında sigaranın paketi olmuş 40 lira 2.5 L kola olmuş 40 lira. Şuan bedava hizmet 40 ₺ ye.

• 350 liraya fm alınca ben

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.