Şimdi Ara

İTOOLS NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
18.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar itools nedir?tam olarak ve nerden indirebilirim? yardım edenlere şimdiden teşekkürler

• Yanlış anlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 17 Mart 2012; 15:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

itools gorev yoneticisi gibi birsey tum dosyalara ulasmani ve duzenlemeni saglar. Cydiada dan indirebilirsin. Tabiki once telefonun jbli olmasi gerekiyor.

Hocam naptın ya o ifile :) itools çinli itunes tur. Ama kullanımı daha kolAydır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTunes desteklemedigi formatlari cihaziniza atabiliyorsunuz.( bildigim kadariyla )
  • quote:

itools gorev yoneticisi gibi birsey tum dosyalara ulasmani ve duzenlemeni saglar. Cydiada dan indirebilirsin. Tabiki once telefonun jbli olmasi gerekiyor.

evt cihazım jb li nasıl kurucam
  • peki nasıl kuruluyorr arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberk3612

peki nasıl kuruluyorr arkadaşlar ?

Forumda iTools diye arastirin. İndirme linki forumda mevcut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

quote:

Orijinalden alıntı: ataberk3612

peki nasıl kuruluyorr arkadaşlar ?

Forumda iTools diye arastirin. İndirme linki forumda mevcut

saolun hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Hocam naptın ya o ifile :) itools çinli itunes tur. Ama kullanımı daha kolAydır.

Mobildeydim şimdi farkettim hatamı
  • iTools jailbreaksiz telefonuma yükleyebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesu12

iTools jailbreaksiz telefonuma yükleyebilirmiyim ?

İtools pc'ye kurulmuyor muydu ya

• pcye kuruluyorda telefon jeilbreaksiz bu şekilde bağlantı sağlayabilirmiyim ?
  • quote:

pcye kuruluyorda telefon jeilbreaksiz bu şekilde bağlantı sağlayabilirmiyim ?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtools yükledikten sonra İtunesi pcden kaldırmalımıyım peki ? Müzik ve uygulamaların silinme vb. problemlere yol açabilir mi ?
  • quote:

İtools yükledikten sonra İtunesi pcden kaldırmalımıyım peki ? Müzik ve uygulamaların silinme vb. problemlere yol açabilir mi ?

Hayır,birbirleri ile bir bağlantıları yok.Hiç bir problem olmaz.
  • quote:

İtools yükledikten sonra İtunesi pcden kaldırmalımıyım peki ? Müzik ve uygulamaların silinme vb. problemlere yol açabilir mi ?

Itunes olmadan çalışmaz zaten. Birşey silinmez, yardımcı 3. parti programdır.
  • arkadaşler geçen hafta iphone 5 aldım 10 günlük benden önce kullanan kişi sınırlamayı aktif etmiş koduda doğal olarak bende bilmiyom nasıl yapmam lazım bilen birisi varmı aceba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.