Şimdi Ara

İtiraf ediyorum arabam çöplük gibi ama bir dinle....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece cumartesi bazen pazar günleri 10-20 km lik yol yapıyoruz.2 ufak kız çocuklarım var.bakkaldan ellleri dolu arabaya biniyorlar açmak yok diyorum arkada açıyorlar her yer batıyor.ayakkabılarınızla basmayın diyorum 3 yaşındaki mamam diyor bakmışım ayakkabılarıyla ayakta üstelik ellerindeki kırıtılar dökülüyor yetmiyor baba diye çığlık atıp öne geçmesini mücadelesini veriyor.
    hergün binsem neysede haftada 20 km lik yol için çok zor geliyor.
    evet itiraf ediyorum arabam pislik dolu bir çöplük görünümde ama temizleyeceğim inşallah ama tarihini hala koyamadım...

• Yanlislikla konu disina mi geldim la :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki neden bunu buraya yazdınız? tamam gidip toplayın? forumdan arabanız pis diye şikayet mi geldi?
  • çocukların kahvaltılarına uyku ilacı kat. mışıl mışıl uyusunlar. morfin daha kesin çözüm ama bağımlılık yapar. o yuzden uyku ilacı
  • E yani sonuç? Benimkide çok temiz. Tertemizdir içi. 130 bin 100 küsür km. de arabam bende ve ilk günden bugüne içi tertemizdir, ne olacak şimdi? Yani şunu yazana kadar arabayı temizlerdin. Al eline ıslak mendil, koltuklarını sil. Git birde bazı benzincilerde 1 liraya 5 dk. lık süpürgeler var, gerekirse 3 lira ver 15 dk. süpür arabanı. Hey Allahım yahu çok acil bir durum sankide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 12 Aralık 2012; 14:28:27 >
  • Bakalım bu konu nasıl VW e bağlanacak:):)
  • Adam paylaşmak istemiş paylaşmış. Bir suru fake konu açan adam var gidin onlara yazın. Hocam yapacak bir sey yok cokta önemli değil çocuklar eglensinler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cocuklarina cocuk koltugu al araba pis kalsa da olur...

• vw döşemeleri olsa kir tutmazdı
  • Konu-içerik-imza uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

Bakalım bu konu nasıl VW e bağlanacak:):)

adamın aracı kangoo değil caddy olsaydı kirlenmezdi. VW öyle bir araç ki kendi kendini temizler
  • Aynı dert bende de var kızım buyumeye başladıkça dokuntusu azalmaya başladı... Arabamın içi pis fakat vw olduğu için gözüme temiz geliyor başka marka olsa kirli gözükürdü. Bebeklerin uykusu varken yolculuk yapin...

• Türkiye'de son 4 yılda 27 bin çocuğun kaybolduğunu biliyor musunuz?
    http://gundem.milliyet.com.tr/3-yilda-27-bin-cocuk-kayboldu/gundem/gundemdetay/12.12.2012/1640521/default.htm

Türkiye'de tüp bebek tedavisi gören veya göremeyen, ayrıca hiç çocuğu olmayan kaç aile var biliyor musunuz?

Arabanız da olduğuna göre en az ortalama bir aileseniz ve maddi geliriniz çok kötü değil?

Kısacası şükredin ve mutlu olun.Ufaklıkların her yaramazlığında onları izleyin ve gülümseyin :) Allah kazasız belasız araç kullanmayı ve sağlıklı,mutlu aile yaşamı sürdürmenizi nasip etsin.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

Aynı dert bende de var kızım buyumeye başladıkça dokuntusu azalmaya başladı... Arabamın içi pis fakat vw olduğu için gözüme temiz geliyor başka marka olsa kirli gözükürdü. Bebeklerin uykusu varken yolculuk yapin...

• Sabah aynı şeyden bahsettim. Arkadas arabayi anahtar teslimmi almali yoksa maaraflarini kendnmi yapmali tarzi konu acmis. Gelen ilk cevap:

Golf Al.

otomobil forumuyla konu disini karistiriyorsunuz. Surda bir tane mantkli yorum kalmadi. Arabayi incelemeden binmeden malzeme kalitesi cok diye yorum yapan var. kendi aldigi araci ovup duruyorlar memnun olmasalar bile. Ayiptir millet buraya bilgi almak icin geliyor. Senin egonu tatmin etmeni izlemek icin degil.

• Benimki de öyle.Ama suç bende değil.Müstakil evimiz yok ki rahatça bahçeye çekip temizleyip yıkayalım,süpürelim içini.Park yeri bulsak şükür.Ayda yılda 1 iç-dış yaptıysam yeter
  • Eğer temizliği seviyorsanız ve temizledikten sonra ortaya çıkan görüntü sizi rahatlatıyorsa bence hemen bu işe girişin. Saatler geçer ama arabanız tertemiz olur. Gerçi ondan sonra çocukları araca bindirmessiniz Arka koltuğa kılıf taktırın pislendikçe yıkarsınız. yerlerde zaten paspas var. kauçuk ise oda kolayca temizlenir. böylece bir sorun kalmaz. bagajada bagaj havuzu alın orada isterlerse kum döküp oynasınlar Allah bağışlasın
  • quote:

• VW olsa koltuklar otomatik sulanıp, sabunlanırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 12 Aralık 2012; 16:07:23 >
  • quote:

vw olsaydı çocuklar kirletmeye kıyamazdı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.