Şimdi Ara

İtiraf Edelim Rahatlayalım (Kaçamaklar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
3
Favori
7.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çoğumuz elbette yediklerine dikkat ediyorlar gerek bulk yapanlar gerek diyette olanlar olsun ama ufak tefek de olsa muhakkak yaptığımız kaçamaklar mevcut (çikolata, dondurma, pizza, burger king vs gibi)

Ben de diyorum ki o arada kacirdigimiz seyleri gelin buraya yazalim. Hem diyetinizi bozdunuz diye demoralize olmazsiniz, hem de bakin kac kisi sizinle ayni duruma düsüyor.

• bayadır şerbetli tatlı yemiyordum ama dün 3 tane hacıbaba baklava görünce dayanamadım yedim :D
  • ıskender ve nugger haftada bir ıskender 2 günde bir nugger yedikten sonra pişmanlık başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır tatlı ve dondurma yiyorum, geçen haftada dominostan 2 orta boy pizza yedim, burgerdan da 2 menü yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 30 Mayıs 2013; 16:43:37 >
  • Fazla kasmayın bu kadar kırın zincirleri
  • Ektolar-mezolar zaten o kadar kasmasa da formunu koruyabilir. Nasrettin hocanın "bana eşekten düşeni getirin" dediği gibi, bana endoyu, endo-mezo yu getirin. Halimden onlar anlar.

En son geçen pazar(haftalık ölçüm) tartıda 1 kg düşük çıktığımı görünce cheat meal gibi bunu kutladım ve 3 tane elmalı kurabiye ve 1 paket kremalı bisküvi yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

1 haftadır tatlı ve dondurma yiyorum, geçen haftada dominostan 2 orta boy pizza yedim, burgerdan da 2 menü yedim

yarasin koçum benim canımı cektirdin valla burger yemeyeli 5 ay oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki haftada bir pazar günleri cheat meal yaptığım için diğer günler hiç canım tatlı vs çekmiyor.

Zaten ara öğünleri çıkardığımdan beri tatlı isteği de ortadan kalktı.
  • 2 Haftadır tatlı hiçbir şey yemedim. Şeker falan da kullanmıyorum zaten çaya kahveye. Bugün spordan sonra bir kaçamak yapıp baklava yemeyi düşünüyorum 2 dilim. Şimdiden itiraf ediyorum vicdan azabım azalsın...
  • Yarin aksam Denizliye gidiyorum,4 gun kalicam.Kebap ve mangal solenine karsi koyamayabilirim.Simdiden pismanim,itiraf edeyim dedim

• Ben deli gibi yediğim halde kilo veriyorum millet alıyor işe bak. Her gün çift lavaşlı kebablar falan rahat rahat yiyorum yağda veriyorum. Ama şeker, çikolata, tuz yok ekmekde çok az. Baklava falan bulursam kaçırmam amaa

• 2 hafta önce dominostan pizza yedim
    geçen gün bira + çitos yaptık fazla değil 1 bira
    yarında denize gidicez mangal var.

bunlar bana 1 ay yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

2 hafta önce dominostan pizza yedim
    geçen gün bira + çitos yaptık fazla değil 1 bira
    yarında denize gidicez mangal var.

bunlar bana 1 ay yeter

ayın birinde pizza yicem bende...

+tatlimi?
    -baldan Tatli
    +bigun bende yicem:((

sezercik:):):)

• 22 gündür tek kaçamak meyve
  • benim her günüm kaçamak neredeyse ekto olduğum için pek fazla yemek seçmiyorum
  • Dün annem yaptığı muhteşem bohça böreğinden yedim 4-5 tane. 3 aydır diyet yaptığımdan artık dayanma gücüm azaldı.

1 ayım dolsun evde bol malzemeli kumpir yapıcam.
  • İlk başladığım 1.haftanın sonunda Kebap yemiştim 1 kere =) Sonra çok pişman olmuştum,o günden beri hiç kaçamak yapmadım.. Ama bu Pazar bi kaçamak yapıcam kendimi ödüllendiricem,Sınavlarım bitiyor Pazar günü onu kutlama amaçlı hehe .. (Bakın şimdiden söylüyorum bukadar dürüstüm =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 31 Mayıs 2013; 17:39:35 >
  • 2 gün önce 8 paket oreo bisküvi süte döküp yedim. (o gün göğüs biceps antremanı vardı bench press rekorumu kırdım ogün. :D )
    1 hafta önce duble iskender
    dün öğlen saati yarım paket kremalı gofret (hoşbeş)
    3-4 gün öncede bişeyler daha yedim ama hatırlaymıyorum :((

4-5 gün sonrada istinye parka açılan meşhur hamburgerci Shake Shacke gidip 2-3 menü yiyeceğim herhalde bende bilmiyorum.Ama shakeshack kaçmaz.Herşey kaçar,o kaçmaz.

kendimi fazla kasmadım bu hafta çünkü son sınav haftamdı artık bugün itibari ile disiplinli çalışmaya devam :)
  • Valla yazmadan gecemeyecegim. Formumu kor)umak icin cok katı olmaya calisiyorum. Kendime surekli telkinler veriyorum. Yememelisin yapma diye. Ama aksam olunca sporda yoksa o gün kacamaklar basliyor. Akliniza n gelirse goturuyorum. Ama bu hafta bunu yendim. Hic bir sey yemedim.(abur cubur)
    Buda itiraf.....

• Haziran 12-13'de E3 fuarı var ve o güne kadar diyeti bozmayı düşünmüyorum o gün bir patlama yapabilirim. Gerçi yaptığım diyet şeker diyeti sadece şeker ve yağı kestim abs için hayırlısı bakalım.

Acayip şeker manyağı olduğum için 6 gün öncesine kadar full tatlı tüketiyordum ama alt göbeğin bu şekilde gitmeyeceğini anlayınca vazgeçtim biraz zor oluyor ama dayanacağız E3 fuarına kadar :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.