ho superato parecchie volte l'ultimo gioco. ora voglio un po' di azione sono riuscite a superare l'ultimo gioco ma. l'azione non e il mio forte! italyanca bilen arkadaşlardan tercüme bekliyorum.
google translate terk Ben birkaç kez son oyun geçti. şimdi bazı 'eylem istiyoruz son oyun üstesinden ancak. var eylem benim işim değil!
MGS 2 başlarken böyle bir soru soruyor. aslında 5 tane var ama ben sadece 2 tanesini yazdım. ne diyor acaba. ing versiyonunda bu soruyu sormuyor.
ben bir kaç kez t..ş'ına takıldım şimdi icraat zamanı ancak çalışmakla başedilebilir ama ben icraat adamı değilim
quote:Orijinalden alıntı: atla ben bir kaç kez t..ş'ına takıldım şimdi icraat zamanı ancak çalışmakla başedilebilir ama ben icraat adamı değilim üsttte yazan mı bu altta yazan mı?
quote:Orijinalden alıntı: Alex DeLarge quote:Orijinalden alıntı: atla ben bir kaç kez t..ş'ına takıldım şimdi icraat zamanı ancak çalışmakla başedilebilir ama ben icraat adamı değilim üsttte yazan mı bu altta yazan mı? ikiside
quote:Orijinalden alıntı: atla quote:Orijinalden alıntı: Alex DeLarge quote:Orijinalden alıntı: atla ben bir kaç kez t..ş'ına takıldım şimdi icraat zamanı ancak çalışmakla başedilebilir ama ben icraat adamı değilim üsttte yazan mı bu altta yazan mı? ikiside teşekkürler