Şimdi Ara

italyanca öğrenmeye çalışan bir ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMR6H -- 15 Mayıs 2017; 14:52:38 >

• Ben de bir ara heveslenmiştim ama sonra ilgim programlama dillerine kaydı :) Livemocha da güzel, bazı aktiviteler coin istiyor, bu coini başkalarına Türkçe veya İngilizce öğreterek kazanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok öğrenmek istiyorum İtalyancayı.
  • Busuu ücretli değil mi ? Yani bazı bölümleri ücretsiz ama bütün olanaklardan yararlanmak için para ödemek gerekiyor sanırım.
  • Ben de ders alıyorum şu sıralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Ben de ders alıyorum şu sıralar.

nerden alıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Ben de ders alıyorum şu sıralar.

nerden alıyorsun ?

Rosetta stone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internetten çok insanlarla karşılaştım. italyanca pek denk gelmedi.. Ben ispanyolca öğrenmek istiyorum. Her ne kadar, geri bilim açısından geri insanlar olduklarını düşünsem de,adamlar sonuçta ingilizler gibi iyi sömürmüşler dünyayı. Çok konuşulan dil.. Öğrenilmeyi haketmişler değil mi.

*** Barboros ve kardeşleri 1500 lü yıllarda ispanyollara çok çektirmiş . Yoksa , aslında en güçlü avrupa devleti onlarmış. Ve belki de ingilizce yerine şimdi o dünya dili olacaktı..

Bir arkadaşım şuan ingilterede. Bana , "burada insanlar italyancaya meraklı " dedi. latinceye en yakın dildir , iyidir , hoştur da italyanca , ne bileyim.. Şuan benim için önce arapça ve ispanyolca geliyor.
  • Ben de beginner sayılacak derecede kız arkadaşım sayesinde öğrendim ingiliz dili ve edebiyatı okuyor ek dil olarak italyancayı seçti bana da anlattı sesleri biliyorum en azından
  • Ben de şu aralar başladım. Duolingo var çok beğendim. Kendi sitesinden, Facebook üzerinden veya android ve iOS uygulaması var buralardan bakılabilir. Bugün ayrıca pimsleur ve Rosetta stone indirdim. Rosettaya bakmadım henüz. Pimsleur da sadece sesli mp3 halinde yalnız takıldığım bir yer var. Burada your are için lei è kullanıyor ama ben tu sei diye biliyorum. Lei è she is anlamına geliyor. Bu yüzden de pimsleur soru işareti uyandırdı. Bakalım hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • epey aradan sonra yeniden başladım
    bıraktığım günden aklımda 5-6 kelime kaldı :D
    cook imla problemım oluyor gramerim iyi suanlık..
    birde rosetta stone ındırıyorum bakalım

-ciao
    -come stai - nasılsın
    -bene, gzaie - ıyıyım
    -quenti anni hai- kaç yasındasın
    -come ti chiami, mi chiami - benim adım
    -felice - mutlu
    -piacere di conoscerti - tanıstıgımıza memnun oldum

vsvsvs.:))

edit: imla:))
  • slm arkadaşlar ben rosetta stoneyi indirdim ve bu program harika! gerçekten programı kullanmak ıcın hıcbır dıle ıhtıyacınız yok :D bebeklıkten gıbı ogretıyorlar dedıklerı gıbı ama gercekten ben bu programa 10.
  • ciao

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cio, come stai:)
  • İtalyanca ile ilgilenen arkadaşlar İtalyanca'ya giriş niteliğinde temel gramerlerden bahseden bir yazı hazırlasanız çok güzel olur. Şahıs zamirleri, dişi-eril kelimeler, kelimeleri çoğul yapma, geniş zaman fiil çekimleri..vs.
  • quote:

İtalyanca ile ilgilenen arkadaşlar İtalyanca'ya giriş niteliğinde temel gramerlerden bahseden bir yazı hazırlasanız çok güzel olur. Şahıs zamirleri, dişi-eril kelimeler, kelimeleri çoğul yapma, geniş zaman fiil çekimleri..vs.

biraz daha geliştireyim facebook sayfası açacağım birlikte öğreneceğiz :)) şuan level 2deyim bu programla başlamanızı tavsıye ederım gercekten dıyorum harıka! (kolay kolay bişi begenmem)
  • ben duolingodan ispanyolca öğreniyorum baya zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMR6H

quote:

İtalyanca ile ilgilenen arkadaşlar İtalyanca'ya giriş niteliğinde temel gramerlerden bahseden bir yazı hazırlasanız çok güzel olur. Şahıs zamirleri, dişi-eril kelimeler, kelimeleri çoğul yapma, geniş zaman fiil çekimleri..vs.

biraz daha geliştireyim facebook sayfası açacağım birlikte öğreneceğiz :)) şuan level 2deyim bu programla başlamanızı tavsıye ederım gercekten dıyorum harıka! (kolay kolay bişi begenmem)

dostum gelişmedi mi hala

• İşin aslı ben edebiyatını okuyorum Ankara Üniversitesi'nde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EMR6H

quote:

dostum gelişmedi mi hala

Bende merak ettim hocam kaç ay olmuş ne durumdasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.