Şimdi Ara

2. Bir dil öğrenmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspanyolca, Fransızca ve Rusça arasında tercih yapmam lazım. Bu 3 dilde öğrenmesi en kolay olan hangisidir?

• ispanyolca öneririm öğrenilmesi zevklidir
  • işin ne birader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransızca, kolay demiyorum ama

• rusça diğerlerine göre biraz kazıktır ispanyolca ve fransızca zevkli 2dildir gitmek istediğiniz ülkeler ve istediğiniz mesleğe göre seçim yapabilirsiniz
  • uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisiyim. 3 ü de farklı alanlarda bana fayda sağlayacak.

hangisi kolaysa ona başlayayım istiyorum...
  • Energetic kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmeden fransica ama zordur biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

Hiç düşünmeden fransica ama zordur biraz

düşünseydin fransızca demezsin zaten.

öğrenilecek en avantajlı ikinci dil rusça.

slav ülkelerinde ve Türki devletlerde rusça bol miktarda konuşuluyor. yani eski Sovyet ülkelerinde. çalışma hayatında ola ki bu ülkelerle is yapan bir firmaya is başvurusu yaparsan veya çalışacak olursan (ki bugünlerde kendi firmam dahil bildigim birçok firma eski Sovyet ülkeleri ile ticari anlaşmalar yapıyor) çok büyük avantaj.
    mesela ben 5 ay Ukrayna'da kaldım sırf iyi İngilizce ve cok az rusça bildigim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

İspanyolca, Fransızca ve Rusça arasında tercih yapmam lazım. Bu 3 dilde öğrenmesi en kolay olan hangisidir?

boşver o dilleri.ingilizce, arapça öğren, dünyaya bile açılabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atackh

quote:

İspanyolca, Fransızca ve Rusça arasında tercih yapmam lazım. Bu 3 dilde öğrenmesi en kolay olan hangisidir?

boşver o dilleri.ingilizce, arapça öğren, dünyaya bile açılabilirsin.

+1 Arapça. Onun haricinde Rusça daha mantıklı olur ama İspanyolca daha zevklidir kanımca.
  • ingilizce zaten hali hazırda biliyorum ve sıcak tutuyorum. rusça çok mu zor? ekstra bir alfabe öğrenmek gözümü korkutuyor mesela...
  • quote:

Bende Rusça öğrenmek istiyorum fakat şuan kursa vs. harcayacak zamanım yok yani günde max. 1 saat gibi bir sürede bakabilir(Malum YGS/LYS.) Nasıl çalışabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Benim planım şöyle :(hayatım boyunca inşallah)
    -İngilizce (öğreniliyor)
    -Almanca (öğreniliyor)
    -Rusça
    -Japonca/Arapça diye gidiyor.

• arapça ne işe yarayacak ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

arapça ne işe yarayacak ki

Kaynakları tükeniyor
    Yakında sanayisi artacaktır turimzimin desteğiyle

• U.i okuyan insan zaten 3.sınıfa kadar 2.yabancı dili halletmiş olmalıydı ama tek suçlu siz değilsiniz tabiki fakültelerdeki yabancı dil hocalarının durumu malum.

Tavsiyeme gelince farklı bir lisans bölümünde olsaydınız tavsiyem rusça olurdu ama uluslararası ilişkiler için ingilizceden daha fazla fransızca şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

U.i okuyan insan zaten 3.sınıfa kadar 2.yabancı dili halletmiş olmalıydı ama tek suçlu siz değilsiniz tabiki fakültelerdeki yabancı dil hocalarının durumu malum.

Tavsiyeme gelince farklı bir lisans bölümünde olsaydınız tavsiyem rusça olurdu ama uluslararası ilişkiler için ingilizceden daha fazla fransızca şart.

Uluslararasında fransızca? Biraz daha bilgi verir misin??

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

Benim planım şöyle :(hayatım boyunca inşallah)
    -İngilizce (öğreniliyor)
    -Almanca (öğreniliyor)
    -Rusça

Ne öğrencisisin hocam,veya meslek ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

Benim planım şöyle :(hayatım boyunca inşallah)
    -İngilizce (öğreniliyor)
    -Almanca (öğreniliyor)
    -Rusça

Ne öğrencisisin hocam,veya meslek ne?

Daha lise öğrencisiyim. 10.sınıf olmama rağmen sınava başladım hazırlanmaya. Hedef büyük
    Makine Mühendisliği çift anadal ile(ya ee ya bilgisayar 2.dal olacak)

• quote:

Arapça öğren arapların kafası teknik şeylere pek çalışmaz. Petrolün parasını yeyip yatmaktan böyleler sanırsam. Katarada berberlik koaförlük gibi orta sınıf el emeği zanağatları bizim hataylı arap asıllı türkler yapıyor. Diğer sektörlerde ise avrupalılar, ayak işlerinde filipinliler filan çalışıyor. Diyeceksin bu araplar ne yapıyor cevap:meğmurluk adı altında yatış. Yani iş çok tabi bu petrolün kafası 20 seneye biter ben daha uzun vadeli düşünüyorum diyorsan başka.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.