Şimdi Ara

It (2017) | Bill Skarsgård (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
4
Favori
13.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Biraz daha bekleyelim bakalım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Biri cevap verebilir mi ?


    Bu palyaço şeytani bir varlık değil mi ? Nasıl vura vura öldürüyorlar fiziki olarak. Korkuyla beslenen bir varlığı senden korkmuyoruz diye saçma birşeye bağladılar. Film genel olarak güzeldi beğendim ama sonu kötüydü bence. Supernatural tarzı bir öldürme beklerdim.



    başka bir boyuttan gelen bir yaratık. Serinin bu bölümünde ölmüyor sadece çocukları korkutamadığı için güçsüz kalıyor. 27 yıl sonra tekrar uyanacak ve bu sefer çocukların yetişkin halleri ile karşılaşacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle ve maalesef. Filmin çözüm kısmında sanki yaratıcılıklarını kaybetmiş gibilerdi. Pennywise’a ellerde kazma kürekle meydan dayağı çektiklerini gördüğümde sinemadan çıkasım gelmedi değil.

    IT fiziksel bir yaratık değil ve bu tarz yollarla zarar verilemez. (Kitaptaki gibi birine kurt adam formunda gözükse ve kafasına gümüş kurşun yese fiziksel de olsa zarar görürdü ama, büründüğü yaratığın zayıf noktalarını da alıyor yanında) Ancak Ritual of Chud tarzı bir şey yapılması lazım ama onu da bu filmde yaptıklarını görmedik; kim bilir aslında yapmışlardı derler de devam filminde daha fazla bütçe olunca onu flashback olarak gösterirler belki, yoksa bu haliyle filmin sonu sakil ve komik duruyor. Gerisinin de çok iyi durduğu söylenemez ya zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 17 Aralık 2017; 10:3:42 >
  • Korku edebiyatının ustası King'in romanına işte böyle bir film yakışır.

    Kitabın eski versiyonu defalarca okumuş ve son olarak tam metnini okumuş biri olarak filmi çok beğendim. Kitaba sadık kalınmamış olabilir eyvallah ama ona rağmen çok ama çok başarılı bir iş çıkarmışlar. Andy Muschietti'yi tebrik ederim yıllardır King'in romanlarının beyazperdeye dandik uyarlanışı anlayışını en sonunda rafa kaldırdı. Gerilim sahneleri tadındaydı ayrıca en büyük en endişem vahşet konusundaydı ama oradada davrabilecekleri kadar bonkör davranmışlar.

    Bill Skarsgård ise efsane karakter Pennywise'a bambaşka bir hava katmış. 1990 versiyonunda Tim Curry'de Pennywise'ı çok güzel oynamıştı ama Skarsgard gerçektende çok ama çok farklı bir boyuta taşımış. Makyajından, kostumüne herşeyiyle bir başkaydı. Bu arada Sophia Lillis müthişti özellikle dram türünde çok müthiş bir aktrist geliyor.

    İkinci filmde yetişkin halleri olacak ve Pennywise ile son mücadelelerini verecekler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Filmin orijinal Bluray çıksın alıp direk arşivime koyarım.

    Andy Muschietti ilede yola devam edip bir ''Hayvan Mezarlığı'' projesine başlasınlar. Bombastik olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

    Teşekkürler. Biraz daha bekleyelim bakalım...

    hocam kaliteli sürümler an itibariyle ortamlardadır bilgine
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben de az önce gördüm, hemen dalıyorum... 👍👍👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni izledim çok korkunç bir film değildi bana göre. ama güzel bir gerilim filmiydi çok beğendim bu aralar zaten adam gibi korku filmi çıkmıyor piyasaya en azından bu oturaklı olmuş. chapter 2 de çok gecikmeden gelir umarım ilk filme göre daha kısa olur muhtemelen.
  • Vaktiyle kitabını okumuş, filmin eski versiyonunu da izlemiş birisi olarak söylüyorum; çok beğendim.

    Yalan yok, remake'ler genellikle başarısız oldukları için hiç ümidim yoktu. Ama çocukların oyunculukları mı dersiniz, hikayenin işlenişi mi dersiniz, müzikler mi, atmosfer ve mekanlar mı dersiniz, görsel efektler mi.. Hepsi de harikaydı!

    Tabii ki zevkler tartışılmaz, beğenmemiş bazıları, ama koyu bir Stephen King hayranı olarak ve piyasada Asya ve Avrupa yapımları da dahil izlemediği korku filmi kalmamış, artık siyah beyaz filmleri izlemeye koyulmuş, gerçek anlamda bu türde bir doygunluk ve tatminsizlik yaşayan bir sinemasever olarak söyleyebilirim ki, son zamanlarda (aylar ve hatta belki yıllar) izlediğim en iyi filmdi. Sadece korku türü anlamında da söylemiyorum bunu.

    Filmde baştan sona bir Stranger Things havası da yok değildi, belki Finn Wolfhard'dan da kaynaklı olabilir.

    Filmin devamını sabırsızlıkla bekleyecem
  • Tamamen çöp bir film eğer yaşınız 10 falansa izleyip gerilebilirsin ama çoğu sahneyi gülerek izledim. Jump-scare dediğimiz hoplamalı zıplamalı korkutma üzerine kurulmuş bir film yani bunlar aşıldı artık eskide kaldı bu tür korku filmleri. Bir Annabelle'ye, The Conjuring'e bakıyorum sonra buna bakıyorum, arada çok büyük fark var. Çocuk filmi tamamen. ÇÖP.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kustun be buralara kadar geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >








  • .


    (
    )




  • Benim beklentim fazlaydı sanırım, bilemiyorum.
    İzlediğim fragmanlar ve ilk yorumlar filmin çok sert ve ağır olduğu yönündeydi.
    Başlangıç sahnesi de bu yönde başladı.
    Ama sonra bildiğin 80'ler çocuk filmine döndü.
    İlk bir saat izlediğim şeyden hiçbir şey anlamadım.
    Amaçsız sahneler, klişe gerilim yaratma çabaları.
    Son bir saat film kıpırdandı ama yine de beni tatmin etmedi.
    Stranger Things benzeri olmuş lakin onun yanına bile yaklaşamaz.
    Sıkıcı ve uzun bir filmdi benim için.
    10/6



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 22 Aralık 2017; 4:57:34 >
  • Without your boat? Bill's gonna kill you

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstra ve silinmiş sahneleri izledim.

    Keşke bu sahne filmde olsaymış.




    Ayrıca Bill gerçekten olabilecek en iyi Pennywise olmuş. İyiki onu seçmişler. Ekstra sahnelerde onun geçmişiyle ilgili sahne yoktu. Sanırım o sahneleri göremeyeceğiz.
  • Az önce 1080p izledim tam bir ergen filmi imiş iyi ki IMAX de izlememişim bana göre filmin artısı bile yok çoluk cocukla zerre germeyen çöp bir 2 saat geçirdim puanım 10/3

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film korku gerilim filmi falan değil

    Ben izledim çok eğlendim oyunculuklar da nefisti, konu güzel işlenmiş, korku için izleyecek varsa beklentilerini asla karşılamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük çocuk odaklı filmleri pek sevmem ama bu filmi beğendim. izlerken hiç sıkılmadım.
  • it gibi beleşten evrene sahip olmadan her şeyi sıfırdan kurgulamasına rağmen it'ten daha fazla amaca hizmet eden ama yine de imdb 7 ortalamayı göremeyen bir sürü film var. kitabı mı puan vermişler, filme mi?hazır malzemeden kötü korku filmi çıkarttıkları için daha fazla eleştirilmesi gerekmez mi? remake yapımmış gerçi ben bağımsız düşünüyorum.

    zaten kitaba tam sadık kalmamışlar. o evrenden pennywise'ı çekip, bir ya da birkaç çocuk üzerinden daha derince işlenen bir korku filmi yapılsaydı olmaz mıydı? sonra farklı çocuklar ve onların farklı fobileri, farklı aileler ve yaşantılar üzerinden filmi seriye bağlamak? kitabı da okumadım ama illa uyarlamak niye? edebiyat edebiyattır, sinema sinema. ne korkuttu ne de gerdi sadece konusunu orijinal bulup merakla izledim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben filmi sinemada izlememiştim. Sonra malum yerden indirip TV'ye bağladım görsel şölen yaşadım. Ben beğendim izlerken sıkmadı hiç kitabını okumak istiyorum bir türlü nasip olmadı okumak. Varsa kitabını okuyan arkadaşlar özelden yazsın sorularım olucak :)

    Filme puanım 10/8

    Chapter 2'yi merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.