Şimdi Ara

It (2017) | Bill Skarsgård (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
4
Favori
13.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filme gitmek kısmet olmadı ona yanıyorum. Hastalandım uzun süre virüsü üzerimden atamadım üstüne işler derken hayallerim suya düştü.

    Muzunu kaybeden maymun gibi kaldım. Ortamlara bir düşsün o zamana kısmet artık sonrasında ise Bluray'i mağazalara gelsin alacağım. İnşallah Bluray için koleksiyon sürümü gibi birşeyler yaparlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mRt_007

    Filme gitmek kısmet olmadı ona yanıyorum. Hastalandım uzun süre virüsü üzerimden atamadım üstüne işler derken hayallerim suya düştü.

    Muzunu kaybeden maymun gibi kaldım. Ortamlara bir düşsün o zamana kısmet artık sonrasında ise Bluray'i mağazalara gelsin alacağım. İnşallah Bluray için koleksiyon sürümü gibi birşeyler yaparlar.

    Ben de vizyondan çıkmasına üzüldüm. 3 defa gittim fakat 4.ye giderim diye düşünüyordum üzdü vizyondan kalkması.Neyse director's cut'da kesilmiş sahnelerle beraber izleriz artık.




  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere bile gidemedim :))) Geldiği gün misafirler vardı giderler diye umdum gitmediler birkaç gün yatıya kaldılar. Felaket şifayı kaptım baya devirdi beni o geçti bu sefer işler yoğunlaştı.

    Dünya bana karşı döndü resmen. Bu saatten sonra Bluray bekleyeceğim. İzlerim inşallah ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mRt_007

    Ben bir kere bile gidemedim :))) Geldiği gün misafirler vardı giderler diye umdum gitmediler birkaç gün yatıya kaldılar. Felaket şifayı kaptım baya devirdi beni o geçti bu sefer işler yoğunlaştı.

    Dünya bana karşı döndü resmen. Bu saatten sonra Bluray bekleyeceğim. İzlerim inşallah ;)

    Director's Cut çıkana kadar Stranger Things ile zaman geçirmeyi düşünüyorum. Sanırım biraz fazla etkilendim yaşım dolayısıyla da, filmi 15 Eylül'de izledikten sonra oyunculuk kursuna başladım.




  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun.

    Ünlü olursanız imza yollarsınız :)))

    Bu filmde sanki uzun süre Bluray olarak gelmez gibime geliyor. İçime öyle doğuyor.
  • deli hasilat yaptilar 2. filmde kaliteli oyunculari kullanirlar.





    filmi genel olarak begendim. pennywise hosuma gitti. kitabini okuyan var mi bilmiyorum ama kitabi daha acimasiz ve vahsiydi. uyarlama da bir yere kadar dediler heralde. daha fazla ekleme yapamadilar. sonuc olarak ben filmi begendim. abartildigini dusunmuyorum. kaliteli korku filmi var da biz begenmiyoruz sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmin şuan izliyorum,en son projektör sahnesindeydi.bazı yerler sıkıcı yani süre kasmak için uzatılmış.onun dışında iyi gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    filmin şuan izliyorum,en son projektör sahnesindeydi.bazı yerler sıkıcı yani süre kasmak için uzatılmış.onun dışında iyi gidiyor.

    film şuan bitti,dediğim gibi süre olarak daha kısa olanilirdi gereksiz uzun olmuş.onun dışında filmi beğendim bence güzeldi.o değilde bu 'IT' kitapta şaşı olarak mı geçiyor? yoksa oyuncunun gözleri mi öyle ? alakasız oldu ama izlerken takıntı oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. film sağlam olursa sizce 1milyonu geçebilir mi?
  • -Kuyuya bahk. Ööhk! Lağım mı la burası?
    -Nasıl ineceğiz?
    -Aaa! Sanat yönetmeni buraya ip bırakmış hem de boğumlu.

    Bu seferki olmuş.
  • Şimdi box office top 100 e baktımda 700 milyon dolara yaklaşmış hasılat. İlk 100 e girmiş film. Bir korku filmi için büyük başarı. Korku filmi sever olarak seviniyorum. Diğer yapımcılar bu alanda bir açlık olduğunu gördü çünkü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 16 Kasım 2017; 22:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • penny reis özletmiş kendini, büyük zevkle ve uyuzlukla izledim :D keşke biraz daha pennywise diyalogları görebilseydik
    sağdan soldan çıkmaları yeterliydi belki ama yine de kendisine tam doyamadık

    mesela ilk sahnede georgieyle lağımdan yaptığı konuşmayı büyük zevkle izledim :D
  • Yeni izledim filmi güzeldi sevdim. Hee birde Beverly <3
    Kıza aşık oldum yaw o nasil bi güzelliktir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 13 Aralık 2017; 3:17:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi cok begendim kasabanin atmosferi olsun, diyaloglar olsun gerilimin dozu olsun tam ayarinda olmus.

    Keske vizyondayken gitseymisim sinema atmosferinde daha da tatli olurmus, saglam gise yapmasina sasirmamali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 14 Aralık 2017; 7:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde böyle sabi sübyanların başrolde gezdirildiği filmleri sevmem ki 90 yapımı olan It filmini de sevmeme sebeplerimden biri budur. Bir diğer sebepleri de 90 yapımı olan filmin içi boş gerilimler sunması, gerilimin devamını hiç getirmemesi-içini doldurmaması, olayların aşırı yavaş gelişmesi ve hatta doğru düzgün bir olayın gelişmemesi ve filmin bunlara rağmen gereğinden fazla uzun tutularak yapımı daha da sıkıcı hâle getirmesi şeklinde sıralayabiliriz. Yani evet yapıldığı yıllarda gerek o zamanın korku furyası gerek o zamanki teknik imkânlar gerek zamanında çocukların palyaçolardan etkilenmesi gerekse böyle bir fikrin yeni yeni ortaya atılmış ya da icraate dökülmüş olmasından mütevellit zamanına göre iyi bir film olarak derecelendirilebilir ya da sadece öyle hissedilebilir. Ama 90 yapımlı It filmini günümüze göre değerlendirecek olursak vasat ve son derece sıkıcı bir yapım olarak nitelemek yanlış olmaz.

    Bütün bunların ışığında bu yeni yapıma bakarsak ilk filmden bu yana çok fazla iyileştirme yapıldığını görebiliriz. Mesela görsel kalitesi çok daha iyi. Palyaçonun yeni kostümü ve yeni makyajı çok daha karizmatik, daha ürkütücü ve çok daha başarılı. İlk yapıma göre filmde çok daha fazla olay, çok daha fazla görsel, çok daha fazla aksiyon ve çok daha fazla kendine has sahneler mevcut. Yine film, 90 yapımına göre daha kısa olduğundan birim zamana düşen olay, aksiyon ve sahne sayısı daha fazla olduğu için filmin kalitesinde olumlu etki yaratmış. Diyaloglar da öyle. Diyalog yoğunluğu 90 yapımına göre daha fazlaydı ve diyalog kalitesi de kısmen daha iyiydi. Yani replikler daha anlamlı ve cümleler daha az basit/düzdü. Ama repliklerde en rahatsız edici şey küfürlerin yoğunluğuydu. Yani tamam küfür edersin de her 3 replikte bir küfür etmek de doğallığı yok ediyor ve üstüne bir de rahatsız ediyor. Altyazıyı çeviren arkadaşın da maşallahı var: sayesinde okumadığımız iğrençlik kalmadı. Netflix'in Death Note'unu Türkçe dublaj izlemiş kadar olduk. Bu filmi Netflix yapmış olsa herhalde Türkçe dublaj izleyemezdik, neyse.

    Özet: Filmin yeniden yapılıp sinemalara gelmesi hem aradan geçen zaman hem de yenileme başarısı bakımından yerinde bir hareket olmuş. Remake'in hakkını vermişler yani. Şahsen sinemada izleyeceğim bir yapım değil 2. filmi gelecekmiş galiba onu da sinemada izlemem ve gelmesi için de beklemem ama bir kere izlerim. Çünkü sebeplerimi yukarıda belirttim. Çocuk var abi. Çocuk varsa ben o filmden otomatik olarak soğuyorum. Orphan'ı da bu yüzden izlememiştim misal. Bayıyor, sıkıyor, izlenmeye değer gelmiyor. Fena bir yapım değil. Benim gibi takıntısı olmayıp üstüne bir de korku-gerilim filmlerini seviyorsanız ilaç gibi gelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Aralık 2017; 1:55:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu filmde seslerin, efektlerin ve mizansenin dibine vurmuşlar. bana zaten korku filminde "böh!" de ben sandalyeden düşerim. filmi sessiz izlet hayatta tırsmam. dolayısıyla bu film beni gerim gerim gerdi. ayrıca romandaki havayı iyi yansıtabilmişler. koca romanı tamamen eksiksiz biçimde filme aktaramazlardı bunu artık nenem de biliyor. o yüzden yapabildiklerinin en iyisini ortaya koymuşlar ve fena olmamış. tabii bu hikâye çocukların korkuları üzerinden ilerleyen bir hikâye, jigsaw gibi gore korku değil, ya da the conjuring gibi parapsikolojik gerilim değil. onları beğenenin bu filmi beğenmemesi veya beğenmeyebilmesi normaldir. herkes her şeyden korkacak diye bir kaide yok. ama kalkıp da bu filmi onlarla kıyaslamak, ya da " saçma sapan film, bundan mı korkuyorsunuz?" demek saçmalığın daniskası!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısaca benden 7/10 aldı 2017 uyarlaması. 2019'da da devamı gelecekmiş, bakalım yetişkin hâllerini hangi oyuncular canlandıracak? bu arada 90 yapımı filmde tim curry de iyi bir pennywise olmuştu, fakat bill skarsgard da 2017 versiyonunda özellikle o ayrı noktalara bakar gibi duran gözleriyle o gerilimi hissettirmeyi başarıyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi kaynak 720p HC Hdrip Titan mıdır? 1080p var mı? Varsa 1080p için kaynak rica edebilir miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    IT.2017.1080p.WEBRip.x264.AAC2.0-SHITBOX biraz daha beklersek kaliteli 1080p'ler çıkar yakında
  • Biri cevap verebilir mi ?


    Bu palyaço şeytani bir varlık değil mi ? Nasıl vura vura öldürüyorlar fiziki olarak. Korkuyla beslenen bir varlığı senden korkmuyoruz diye saçma birşeye bağladılar. Film genel olarak güzeldi beğendim ama sonu kötüydü bence. Supernatural tarzı bir öldürme beklerdim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.