Şimdi Ara

İŞYERİNDE YAŞAMIŞ OLDUĞUM OLAY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X bir firmada sadece prim usulu calısmaya basladım 3 hafta oldu ve her cumartesı gunu cekılıs yapılıyor.Cekılıse katılabılmek ıcın bılet gerekıyor.Ne kadar cok biletın varsa sansın o kadar yuksek oluyor.Bılet kazanmak ıcınde referans gerekıyor. 40tane referans 1 bılet ondan sonrakı her 10 referans ıcın 1 bılet daha kazanılıyor.Yanı 70 referans getıren kısının 4 bıletı oluyor.

Bıletlerı olan kısılerın ısmı kucuk kagıtlara yazılıyor ve sepete atılıyor.10 bıletı olan bır kısının 10 kere ısmı yazılıp sepete atılıyor.Sırkettekı 3. haftam olmasına ragmen en cok referans getıren 3.kısı bendım.4bılete sahıptım.Bılete sahıp olan kısıler kura ıle cekılıs hakkı kazanıyor ve balon patlatıyor.Toplamda 44 balon var ve balonların ıcınde oduller var.

Oduller: 10x20tl ---- 20x50tl ---- 10x100tl ---- 4x500tl

Cekılıs baslamadan once eger ısmım cıkarsa 34 22 38 41 numaralı balonları patlatacam dedım ıcımden o numaralar gectı.Kımseyede soylemedım numaralarımı.

1. cekılıs yapıldı ve bır kıza cıktı kız gıttı patlattı balonu 100tl cıktı.
    2. cekılıste ıse yıne aynı kıza cıktı 50tl daha aldı
    3. cekılıste baska bır kıza cıktı 50tl aldı
    4. cekılıste farklı bır kıza cıktı 50tl aldı
    5. cekılıse sıra geldıgınde mudur dedıkı 50tl alanlara bır sans daha verıyorum dedı ve 50tl alan kızlardan bırını cagırdı kızda 34 noyu patlatcam dedı.Mudur dedıkı 50tl var onun ıcınde baska patlat dedı yok dedı onu patlatcam ıyı pekı dedı mudur sen bılırsın dedı kız gıttı 34u patlattı ve 500tl cıktı kıza.Sonra dıger 50tl yı bulan kıza sıra geldı onada 100tl daha cıktı.Sonra 3.sune sıra geldı 50tl daha buldu ve bır daha patlattı yıne 50tl buldu sonra mudur tamam sen hakkını doldurdun dedı.

5. cekılıs ıcın devam edıyoruz dedı mudur ve o an ben salonu terkettım.Cunku barız bır haksızlık soz konusu oldugunu dusundum.50tl yı bulan kızlara sen nıcın cekılısın ortasında bır hak daha tanıyorsun kı? 500tl yı bulan kız dıgerlerının hakkını yemıs olmadı mı? Mudur eger cekılısın ortasında 50tl kazananlara bır hak daha vermıs olmasaydı o 500tl yı belkı baska bırısı alacaktı.Sen nıcın dıgerlerının sansı ıle oynuyorsun.
    Ben salondan cıktıktan sonra cekılıse devam edılmıs ve benım ısmım okunmus orada olmadıgım ıcın hakkımı kaybetmısım.Sonra bır daha cekılmıs yıne ben cıkmısım.Ama haklarımı kaybettım tabı.

Sızce burada bır adaletsızlık, haksızlık yok mu?

• Var ama neden ciktin salondan belli ki müdür kizlara müdürlük tasliyor 😂 Tavsan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olmuş seninkisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey anlamadım. Konuyu anlamak için fizik profesörü olmak gerek.

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Mudur kizlara torpil gecerken diger isini gucunu yapanlara haksizlik oluyor.Pztesi olay cikaracam hocam.

• Fizikle ilgili konuda hicbir kelime gecmemesine ragmen olayi nasil fizik profosorlugune bagladin sasirdim dogrusu.

Bu konu azicik mantigini kullanan birinin rahatlikla anlayacagi duzeyde.

• orasının iş yeri olduğuna eminmisin, çekiliş, balonlar, balonun içinde paralar vs.
  • NINE kullanıcısına yanıt
    Evet her ctesi boyle maas,yemek,sigorta,yol parasi yok sadece prim ve cekilis var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok üzücü olay yaşadım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ''sigorta'' yok demek. yapıştır ihbarı çöksünler iş yerine.
  • çarkıfelekte falan mı çalışıyorsun bu nedir
  • Patron çakallık bulmuş sizde balon ayağına tribe giriyonuz. Las vegasmı hacı orası balonla iş mi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.