Şimdi Ara

İşyerinde şef kafayı bana takti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı işyerinde 10 senedir çalışıyorum. 1aylik bi şef var. 8 kişilik bizim grupta en eski eleman benim. Sürekli ayak işlerini bana yaptırıyor. İnsan gibi rica ediyor ama hep benden istiyor. Sinir olduğumu biliyor bilerek yapıyor. Benden sonra giren 7 kişi daha var. Onlara demiyor bana diyor. Normal konuşuyorum. Muhabbet ediyorum. Tartışmaya çekip ben hakliyom sen haksızsina getiriyor. Biri bi hata yapıyor. Geliyor bana bakıp hata yapmayın diyor. Ben yapmasam bile, gizliden sanki ben yapmisim gibi bana doğru söylüyor. AcigimiAcigimi arıyor. Sinirleniyorum. Napmam lazım. Düzgün düşünemez oldum artik

Edit : arkadaşlar ben lise mrzunuyum. Bizde şef olma statüsü yok. Burada 10 senelik adam bi şey değil. 15-20-25 senelik benim pozisyonunda adamlar var. Ben 28 yaşına girdim. O bizde ise başlayalı 1 ay oldu uni mezunu olduğu için şef olarak girdi. Daha 22 yasında. 50 yaşındaki adamda ona şef diyor. Pozisyonumuz bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 9 Aralık 2015; 22:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkar masaya vur.

• Izin verirsen hep ezer bence cek kenara konus seni ilk ve son kez uyariyorum de agzini gererse pata kute dov

• mobbinge giriş 101
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

Izin verirsen hep ezer bence cek kenara konus seni ilk ve son kez uyariyorum de agzini gererse pata kute dov

15 yaşındaki liseliden tavsiyeler
  • 10 senedir çalıştığın yerde hala şef olamadın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wicked sick

10 senedir çalıştığın yerde hala şef olamadın mı?

Lise mezunu olduğum için bizim isimiz ayrı. Ben 28 yaşına girdim. Adam bi aydır burada şef olarak girdi. Uni mezunu. Yani bizim ileride şef olma gibi luksumuz yok. 20 senedir çalışan adamda benle aynı..

Biri de ağız burun dal demiş. Çalıştığım yerin heryerinde kamera var. Kavga ya da dalasta iki tarafında işine son veriliyor tazminatsız.

• 10 senedir çalışıyorsan hala bir yere varamadın mı ben mağaza müdürü olmuştum markette 1 senede yorucu diye bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

10 senedir çalışıyorsan hala bir yere varamadın mı ben mağaza müdürü olmuştum markette 1 senede yorucu diye bıraktım

Üstte acikladim dostum.

• şefinle kesinlikle takışma, eğer mümkünse yani olabileceğine inanıyorsan kendisiyle yalnız kaldığın zaman nazikçe konuş ama olmaz o anlayış yok diyorsan durumu iyice netleştir ve şahit bir kaç arkadaş edinmeye bak ve üst amirine bildir, mobbing bir suçtur.
  • Adam o grubun lideri olarak seni görüyor demekki. Bu güzel bir şey , grubun işini daha iyi yapmasını sağlarsan şefinin gözündeki yerin yükselir. Yanılıyoda olabilirim tabii , sırf sana taktıgı icin yapıyor olabilir bunları ama bu daha düsük bi ihtimal bence. Denemeden bilemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Lise mezunu olduğum için bizim isimiz ayrı. Ben 28 yaşına girdim. Adam bi aydır burada şef olarak girdi. Uni mezunu. Yani bizim ileride şef olma gibi luksumuz yok. 20 senedir çalışan adamda benle aynı..

Biri de ağız burun dal demiş. Çalıştığım yerin heryerinde kamera var. Kavga ya da dalasta iki tarafında işine son veriliyor tazminatsız.

işi bırakıp üniversite oku bence
  • Ona patronun kım olduğunu göster

• quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Adam o grubun lideri olarak seni görüyor demekki. Bu güzel bir şey , grubun işini daha iyi yapmasını sağlarsan şefinin gözündeki yerin yükselir. Yanılıyoda olabilirim tabii , sırf sana taktıgı icin yapıyor olabilir bunları ama bu daha düsük bi ihtimal bence. Denemeden bilemezsin.

Aslında dediğin gibi de olabilir hocam. Bi müddet sessiz kalmaya ve gözlemlemeye devam edicem.

@darker

Dediğiniz gibi de olabilir hocam. Bi müddet gözlemliyicem bakalım. Patliyicaktim artık ama belkide farklı düşünüyor olabilir.

Teşekkürler mantıklı yorumlarinoz için. İçimi ferahlattiniz biraz.

• Kafasını kopar, yemeğiin içine meze olarak at.
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Nefsi müdafa olsada mı atacaklar?
    Çık hocam ordan durma hiç. Lise mezununu şef yapmıyorlar. Dayak yiyen adama posta koyuyoyrlar. Öyle iş mi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

quote:

quote:

Nefsi müdafa olsada mı atacaklar?
    Çık hocam ordan durma hiç. Lise mezununu şef yapmıyorlar. Dayak yiyen adama posta koyuyoyrlar. Öyle iş mi olur.

Hocam aslında yaptıkları uygulama su açıdan iyi. Zaten adamları secipte alıyorlar. Öyle kavgacı tipler yok. Ustune bu kural ile kimse işi kavga ile çözmek istemiyor. Ya bize bildirin ya da konuşarak halledin gibisinden mantiklari var. İnsanlarda bu bilinçaltında çalıştıkları için kavga gibi bi durumu kimse göze alamıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.