< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İşyerinde ceviz satan tip

-
-
sanane
-
Kilograma vereceği fiyata ve cevizin kalitesine göre değişir. Niyeti iyilik yapmak veya tüketici toplumdan gelir elde etmeye çalışmak olarak düşünürdüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satsin aga isteyen alsin istemeyen almasin, ihtiyaci olan icin cok iyi bisey bal ceviz vs satanlar taze oluyor ne guzel.
-
Belki hobisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her iş yerinde, devlet dairesinde vardır böyle bir tip.
-
kaça satıyor uygunsa biz de alırız. gerçei kargo ücretleri ateş pahası ceviz 50tl ise kargoya da 50 tl vermek saçma olur.
-
Bir de zeytin yağı satanlar çok oluyor bölgeye göre değişiyor işte
-
Gitsin pazarda satsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adam işte çalışıyormuş. semt pazarının olduğu gün müdüre ben pazarda ceviz satacağım bugün işe gelmiyorum diyemez herhalde.
-
hiç görmedim böyle birşey hangi işyerinde satılıyola
-
insanlar tv de reklam görünce bişey demez gerçek hayatta kendi reklamını yapan insan tepkiyle karşılanır adam bedava müşteri bulmuş işte girişimciliğe önce kendi çevrenden başlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezillik bence 3 5 kuruş için bu zavallı duruma düşmeye değmez. Köylülük bildiğin bu yazık.
-
reklam önce çevrenden başlanır küçük girişimciye destek olmak lazım. tv de youtube de reklam çıkınca kimse bişey demiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi üretip satıyorsa hani yine bir nebze ama köylülerden 100 tlye alıp işyerinde 200 e satmaya çalışan şark kurnazları var onlara dedim bu lafı.
-
yengeç sepeti sendromu diyoruz buna.
sen satamıyorsam,satmıyorsam kimse de satmasın satamasın,ben para kazanamıyorsam kimse de kazanamasın zihniyeti.
-
Ağır kıskançlık ve çekememezlik de deniyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsteyen istediğini satar. Seni rahatsız etmiyorsa size yorum yapmak düşmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X