Şimdi Ara

Işyerinde çalışma saatlerinde işini yapan değil de, iş yapmayıp sohbet eden ödüllendirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü işyerine çalışmaya geldiğimiz zaman normalden %50 fazla mesai ücreti alırız.
    Bi cumartesi günü işyerine geldik.
    40 kişi var mesaide.

Öğlen molası bitiyor. Arkadaş başlıyor çalışan arkadaşlarını ziyaret ederek sohbet etmeye. Ilk önce bir ablaya uğrar. Sohbeti sarmadı. Ve bi abinin yanına gidip, sohbet etmeye başladı. Ben bunu fark ediyorum ve işimi yapmaya devam ediyorum

45 dk boyunca sohbet ettiklerini görünce, kızdım. Ve patronlara şikayet ettim. Herkes çalışmak için gelirken, o sohbet etmek için gelmiş diye söylendim. Haksızlık dedim!.

Aradan bir hafta geçiyor. Müdür beni çağırıyor... işten yıl sonunda çıkacağım bahane edilerek, artık cumartesi günleri benim yerime şikayet ettiğim arkadaşın işyerine geleceğini söylüyorlar. 😂

Beni değil de, mesai saatlerinde çalışan arkadaslarinin yanına uğrayıp sohbet eden kişiyi ödüllendiriyorlar!
    Olaya bakar mısınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 19 Ağustos 2024; 22:41:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Taqma kafana, sen değil, onlar kaybetti...Sen aldığın paraya bak, onlar ise kaybettiği işgücüne boşa ödediği paraya baksın

• Kanka lavuk kulis yapıyor sen sadece işini o yüzden o iş yapmasa bile senden iyi görünüyor burda iş yapan değil yapmayan ödüllendirilir her zaman,unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çocuksu hareketler. Genelde işyerinde istenmeyen kişiler senin yaptığını yapanlar oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cok normal maalwsef yalakalara sesini cikarmazlar 🤡 patronlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hep böyledir. işyerinde işi yapan değil, ağzı laf yapan, üstlerle muhabbeti iyi tutan ödüllendirilir.

bu işe yaramaz tayfa terfileri de ilk kaparlar ve gene kendileri gibi işe yaramaz kişileri yükseltip, bunu sistem haline getirirler.

artık işini yapan çalışkan kişileri nört diye damgalayıp bütün işleri onlara bağlarlar. nört diye damgalanmış kişi bir şeyi eksik yapacak olsa tepesine çıkarlar. ama aynı seviyedeki ağzı laf yapan aktif diyalog kuran kişilere laf etmezler, edemezler.

- padişahlar / krallar kendilerine doğruyu söyleyeni değil, hoşuna gideni söyleyeni yanında tutarlar.
    - işyerindeki yöneticiler de, kendilerine doğruyu söyleyeni "itici kişi" diye kenara itip, hoşlarına gideni söyleyen kişileri yükseltirler.

bu yüzden Elun Musk Twitter'ı satın aldığında yazdığı kod sayısına göre işten kovdu. çünkü şirkette kimin çalışıp kimin yattığını soruşturacak olsa, elinde kahveyle gezen tayfa kendi kendilerini tutturup, asıl işi yapan tayfayı kovduracakdı. Elun Musk bunu bildiği için hiç sormadı kimseye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Özetle sosyal bir insan olmak iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çokta bilindik bir sözdür aslında; Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar..

• Üzerine vazife olmayan işlere karışırsan böyle olur. Benim altımda çalışan biri böyle bir şikayetle gelse ben de kovarım. Cezalandırılma sebebin takıma uyum sağlamamış olman. İşini yapmak yerine insanları izleyip, insanları izleyip, şikayet etmen...

İşini yapmayan kişinin işini yapmadığı zaten belli olur. Projesini teslim edemez, toplantıda soruya cevap veremez, deadline'a yetişemez. Böyle bir durum varsa da o kişiden sorumlu müdür kimse sorunu o çözer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.