Şimdi Ara

İsveç'te Üniversite Okumak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben ileride İsveçte okumak isteyen bir lise öğrencisiyim. Stockholm'de akrabalarım var. İngilizce seviyem şu an için iyi not ortalamam 90 civarı. Genel olarak yazılı ortalamam ise 81.
    İnternette araştırma yaptım fakat çok farklı bilgiler var. İELTS 6.5, yazılı ortalaması ise 85 şart diyorlar. Bir de eğer İsveç'de en az 1400 euro maaşlı bir işe girersem ücretsiz üniversite okuyabilme mevzusu varmış.
    Bu konular hakkında beni bilgilendirir misiniz? Genel olarak yani. Çünkü temel bir bilgim de yok yurtdışında okuma hakkında. Hangi bölüme nasıl girerim vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MubarekPortakal -- 9 Aralık 2016; 12:58:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer dediğin gibi ielts 6.5 sa şimdiden ingilizce çalışmaya başla derim çünkü native lerin bile 6 civarı yaptığı oluyo amerikada
  • yalnızinsan Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için. Ben ingilizceden çok ortaöğretim puan ortalamasından korkuyorum. Bu arada konuyu açtıktan sonra öğrendiğime göre 5.5 ile hazırlık sınıfına gidiliyormuş, 6.5 ile atlıyorsun.
    6 yapan native varsa konuşmasın bence
    Abartma hocam 6,5 almak cok rahat ki ulkemizde de universiteler genelde 6 olmakla birlikte bazilari 6,5 ortalama istiyor hazirligi atlaman icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsveç güzel bir ülke ama eğitim öğretim yılı bizim lise diplomamızı aldıktan önce başlıyor ya da son kayıtlar (deadlines) uyuşmuyor yani liseyi bitirdikten sonra 1 yıl beklemek gerekiyor. Konsolosluk ve studyinsweden görevlisinden aldığım bilgiler bu şekilde ama üniversiteyle özel olarak iletişime geçmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

https://studyinsweden.se/

Merhaba hocam bana dönme şansınız varmı ? Sormak istediğim bazı sorular vardı nasıl kabul ediliriz vs. Değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende isvecte lisans eğitimi amaçlı üniversite okumak istiyorum, ama önceliğim dil tercihim isvecce olarak, ieltsle uğraşılcak gibi değil ve çok saçma bir şey bu sonuçta lisans eğitimi için anadili ingilizce olmayan bir ülkeye gidiyorsun çektiğin emeğe değecek gibi değil sadece sana eğitim yılında zaman kazandırma şansı veriyor gerisi boş. türkiyeye ingilizce dil tercihi olarak okumaya gelen birisi olsun, her şeyde ingilizceyi kullanmaya çalışması ve 4 yıllık bir süre zarfında ülkende yaşaması dahilinde tek kelime turkce konuşmaması ister-istemez adamın kafasını bozar yani, çünkü bu şahıs ne senin diline değer vermekte nede senin kültürüne öylece tek kelime senin dilini öğrenmeden işini görüp gitmesi gibi bir şey bu ve çok çok saçma gerekli, neyse konumuza dönebilirsek, lisans için bilgisi olan arkadaşların yardımcı olabilmesini rica ediyorum bende. maddi-manevi her şeyi karşılayabilirim bu konuda..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.