Military ruined my life. Good thing I have two extra lives.
/>
neden ingilizce yazdın ki sen şimdi
Türkiye mi Azerbaycan mı
isveçin hatunları daha güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
isveçin hatunları daha güzel
Harbimi la ?
nufus bakımından değerlendir. nerde çokluk orda b.kluk denen bir laf var. bknz istanbul. insanlar ne kadar azsa sorunlarda az olur. o yüzden 9 milyon nufusla isveç
Bayağı geniş çaplı bir konu olmuş arkadaşlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: teknomaster
nufus bakımından değerlendir. nerde çokluk orda b.kluk denen bir laf var. bknz istanbul. insanlar ne kadar azsa sorunlarda az olur. o yüzden 9 milyon nufusla isveç
O yüz ölçümüne o nufus az değil mi hocam insanlar hep yalnız hisseder kendini
quote:
Orijinalden alıntı: berat9999
G.kore mi K.koremi G. Amerikamı K.Amerikamı Nijermi nijeryamı
O degilde o listede Ingiltere nerede ben mi goremiyorum?
Ayrica sorular bana kucukken sorulan ''Anneni mi daha cok seviyorsun babani mi, hadi ama esit degildir biri daha coktur. Babaci bu babaciii keh keh keh keh...'' falan filan iste anlayin siz.
Isveç olmalı...
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
saab, volvo, grippen savaş ucağı, alman leo tankından alıntı bir ana muharebe tankı, koenigsegg süper otosu falan...hangisi gelişmiş bilmiyorum ama isveçin malları daha bir bilindik geldi bana... isviçre deyince aklıma pek bişi gelmedi acıkcası...
birde gelişmişlik derken teknolojik olarak mı,ekonomik olarak mı...
gelişmiş düzeyine bakılırken işsizlik,kişi başına düşen doktor öğretmen sayısı gibi bir çok kriter var aslında..
buyrun 2010 göre en gelişmiş ülkelr. Çok Gelişmiş Ülkeler
1 Norway 2 Australia 3 New Zealand 4 United States 5 İreland 6 Liechtenstein 7 Netherlands 8 Canada 9 Sweden 10 Germany 11 Japan 12 Korea Republic 13 Switzerland 14 France 15 İsrael 16 Finland 17 İceland 18 Belgium 19 Denmark 20 Spain 21 Hong kong 22 Greece 23 İtaly 24 Luxembourg 25 Austria 26 United Kingdom 27 Singapore 28 Czech Republic 29 Slovenia 30 Andorra 31 Slovakia 32 United Arab Emirates 33 Malta 34 Estonia 35 Cyprus 36 Hungary 37 Brunei Darussalam 38 Qatar 39 Bahrain 40 Portugal 41 Poland 42 Barbados
hocam isviçrenin çakısı var çikolataları var sen gitmiş volvo dan savaş uçağından süper otodan bahsediyon
quote:
Orijinalden alıntı: areyoujealousme?
hocam isviçrenin çakısı var çikolataları var sen gitmiş volvo dan savaş uçağından süper otodan bahsediyon
utandım lan şimdi..isviçre çakısı nasıl aklıma gelmez....tarihin en büyük buluşlarından biri halbuki
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
quote:
Orijinalden alıntı: areyoujealousme?
utandım lan şimdi..isviçre çakısı nasıl aklıma gelmez....tarihin en büyük buluşlarından biri halbuki
İsviçre ne güzel ülke ya dağları köyleri göller falan fotograflardan bakıyorumda mükemmel bi yer.
saab, ikea, ericsson, absolut, volvo, sas, scania
İsveç
Drogba mı Eto'o mu ?
İsvec tabi ki de. Amerika mi İsvec mi desen yine İsvec ama Norvec mi İsvec mi desen ona cevap veremem.
İbrahimovic mi Alexander Frei mi?
İkisinin de Türkiye'den daha gelişmiş ve Modern olduğu aşikar. Hem teoride hem pratikte.
Benim için önemli değil bu.Teyzem İsviçre'de.Gelirken getirdiği çikolatalar daha önemli benim için.