Şimdi Ara

isveç diyeti yapan ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum yeme düzenin nasıldı? ya inanır mısın 10 gün o kadar yemedim spor yaptım yarım kilo mu ne verdim sinirim bozuldu bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum da yapılmaya değer aslında. Son aylarda çok kilo aldım, geç yatmaktan geç saatlerde yemek yeme alışkanlığım hortladı.

Pm at özelden kapışalım P.tesi başlar 13 gün sonrada hortlatırız konuyu
  • Ben yaptim bir haftada 4 -5 kg vermistim ama imanin gevrer

• Kessy kullanıcısına yanıt
    Hocam kucuklugumden beri hamur sevdalisi bi cocuktum.Hamuru kestim.Sabahlari 2 yumurtali omlet,zeytin,peynir(klasik kahvalti),tam bugday ekmegi yiyordum.Yoksa bunye kaldirmiyor antremani ,kustuktan sonra fark ettim bunu.Antreman bitiminde evde ne bulursam onu yiyordum acikcasi bu genellikle ton baligi oluyordu.Ara ogunlerde acikirsam mandalina ve findik ceviz yiyordum.Aksam yemeginde haftada 2gun et 1 gun balik diger gunler bakliyat yiyordum.Aksam yemeginde olabildigince az ekmek yiyordum,bunun icin sabah kahvaltisi cok siki olmasi gerekiyordu.Saat 22.00 da uyuyor,6.30 da antremana gidiyordum.Antremana esnetmeyle basliyor kocun verdigi belirli antremanlari yapiyor,esnetmeyle bitiriyordum.Yaklasik 1.30-2 saat suruyordu antreman

• soyken kullanıcısına yanıt
    Dostum yaparız umarım ama sağlıklı birşey olduğuna emin değilim senin sağlığınla da oynamaya vesile olmak istemem bu fikirle açıkçası, emin misin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessy -- 17 Ocak 2016; 0:33:57 >
  • İmanın gevrer'i biraz açar mısın dostum neler zorlar :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessy -- 17 Ocak 2016; 0:36:20 >
  • Klokt kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu sana dostum umarım ben de verebilirim sağlıklı bir şekilde :)

Zayıflamak için ya çok efor sarf edeceksin ya da az yiyeceksin. Proteine yönelik bir diyet, aslında kiloda böyle veriliyor. Her gün en az 4 km yürüsen 13 günde 8-10 kg verirsin.

Ayda 2 kilo falan vermek hikaye. O işler kadın programlarında söylenildiği gibi olmuyor. Bu yaşıma kadar belki 50 kilo verdim, aç kalınmadan verilmiyor. Şişmanlığı tatmamış insanın fikirleri seni fazla ileriye götürmez. Tecrübenin olmadığı yerde farazilik vardır.
    Gaza geldim doğrusu, dostum bi de sen kilo vermişsin anladığım kadarıyla bu hızlı verilen kilolar farkediliyor mu kastan gittiği için farkedilmiyor diyolar?

Şu şekilde vereceğin 10 kilonun 4-5 kilosu yağdır. Gerisi su, bağırsak boşluğu ve kastır.
    Ptesi başlamaya çalışalım o zaman inşallah dostum

• Ben de sigarayı bıraktıktan sonra 15 kilo aldım.75tim 90 oldum.Boy 180
    1 hafta önce de ufaktan diyete başladım.

Çok çay içen birisiyim.Günde 15 bardak içiyorumdur.Hepsine 2 kesme şeker atıyordum.
    Kahve de içiyorum bazen.

Şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan,artık ne çay ne kahve SIFIR şeker.
    Sonra ekmeği neredeyse hiç yemiyorum.İşyerinde öğle yemeklerinde sıfır ekmek
    akşamları evde maksimum 1 dilim kepek ekmeği.

Ha bir de gece tost yemek yiyip yatma olayını tamamen bitirdim tabi :)
    Bunun yanında hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum akşam yemeklerinden sonra.
    Son olarak da sabahları bir bardak maydonoz ve limon içeren bir bardak su içiyorum.

90ın altına hiç düşmemiştim,bir hafta geçti 88,5 geliyorum.Ben onu 1 kilo olarak düşünüyorum.Tam kafamdaki hedef.
    Haftada 1,ayda 4 killo verebilirsem 3 ayda eski halime dönücem inş :)

• bende başladım bugün ilk günüm kahvemi içiyorum :p
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.