Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav kardesler sizde benim gibi hergun bir umutla uyapi aciyomusunuz.ve.1 dk sonra ulan genemi atama beklior diyomusunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sunset Rider S kullanıcısına yanıt
    Selam kardeşim dosyanız en yakın zamanda sonuçlanır dosya numarana bakacak olursak seni uzun süre bu formda görecek gibiyiz.benimkide ankara 9.hukukta 9 aydır atama bekliyor,bir yıl rahat beklersin 2018 dosyalarına yeni bakmaya başladılar kalemi aradığımda söyledikleri bu şekildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha sayım hakimlerimize de bir şey diyemiyorum onlar da haklı mevcut yasa ve davaların çokluğu yüzünden işler çok yavaş ilerliyor. Davamı ilk açılış tarihi 06/10/2017. 18/01/2019 tarihinde de istinaf davası başladı. Eskiden her gün girip vatandas.uyap.gov.tr adresinden kontrol ederdim de bu yazılanları okuyunca artık ayda 1 kontrol etmeye başlayacam. Benim için davanın bitiş tarihi parayı hesapta gördüğüm gündür. O gün gene yazacam foruma tarihi ile birlikte. Allah herkese sabır versin
  • Dün Bursa BAM 3.hukuk kalemini aradım. Kaçıncı dosyada olduklarını söylemedi ama 2018 den daha bayağı dosya olduğunu, İşe iade ve alacak dava sıralarının ayrı olmadığını söyledi
  • 6.hukuk 6 kullanıcısına yanıt
    bu foruma girmeden önce sabah 09:30 akşam 16:30 bakıyordum forumu okuyunca ayda 1 kere bakmaya karar verdim
  • 2019/4** numaralı dosyam 11 şubatta "Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 6. Hukuk Dairesi"nde ön inceleme için atama bekliyor olarak geldi. Avukatım 2 ay içinde sonuçlanır dedi ama bakalım bizde sizin gibi beklemeye başladık, inşallah bir an önce sonuçlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

2019/4** numaralı dosyam 11 şubatta "Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 6. Hukuk Dairesi"nde ön inceleme için atama bekliyor olarak geldi. Avukatım 2 ay içinde sonuçlanır dedi ama bakalım bizde sizin gibi beklemeye başladık, inşallah bir an önce sonuçlanır.
    Başkan benim dosya 2019/2** 18/01/2019 açılış tarihi bugün itibarı ile en az 4 ay bekliyorum bence senin 2 ayda sonuçlanması büyük mucize olur
    Avukatın yalancısıyım :)

• 6.hukuk 6 kullanıcısına yanıt
    hemen hemen hergün...
  • Yns56 Y kullanıcısına yanıt
    Yok tekrar aramadim. Bn avukatimdan adliyeye gidip hangi asamada oldugunu ogrenmesinj isticem. Marti bekliyorum.
    Bir haber olursa yazarim tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün de istinaf mahkesi kesin olarak kapandı sonuç H Ü K Ü M : Gerekçesi Açıklandığı Üzere;
    1- Davalı Vekilinin istinaf başvurusunun HMK 353/1-b.1 maddesi gereğince esastan REDDİNE;
    bundan sonra tahsil etmek kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanc1903

bugün de istinaf mahkesi kesin olarak kapandı sonuç H Ü K Ü M : Gerekçesi Açıklandığı Üzere;
    1- Davalı Vekilinin istinaf başvurusunun HMK 353/1-b.1 maddesi gereğince esastan REDDİNE;
    bundan sonra tahsil etmek kaldı
    Hayırlı uğurlu olsun aga tam olarak ne kadar sürdü net tarih
    teşekkürler umarım herkes inki en kısa zamanda olumlu sonuçlanır. 01.08.2017 tarihinde istinafa gitti istanbul 24.hukuk
  • özel bankada operasyon yetkilisi olarak çalıştım taşeron değil rapor aldı diye çıkardılar.ben de dava açtım kazandım
  • işçi statüsünde çalıştım banka bünyesinde bizde genel müdür dahi statüsü işçidir hala paramı yatırmadılar icra dairesine hesap numarası sormuşlar daha ödemeyi yapmadılar.
  • Arkadaşlar 3 gün sonra tam 1 ay olacak karar çıkalı , hala karar ilami yazılmadı.. 4 ayda sonuçlanan davam , inşallah bu aşamada takilmaz . Ne kadar daha bekleyeceğim acaba karar ilami icin

• Oktybykrn O kullanıcısına yanıt
    29 yada 30. gün ilam yayınlanır
    hayırlı olsun
    sıkıntı yapma bitmiş senin davan
    benim tam 30. gün yayınlanmıştı
  • aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    Ozaman , cuma son gün yayınlanacak inşallah . Aydın bey size bir sorum olacak . İşsizlik alabilmek için son 4 ayda 120 gün eksiksiz prim ödenmesi gerekiyor değil mi ? Benim bu son 4 ayda , iş yerinden aldığım ücretsiz izin var 3 gün kadar . Ve iş veren bunu davada devamsizlik olarak ileri sürmüş. Ve ben bu davayı kazandığım için , devamsizlik görünen 3 gün , ücretsiz izin olarak düzelecek mi ? İşsizlik alabilecekmiyim ? Ücretsiz izin olsa daha alabiliyor muyum ?

• İşe iade,işçi alacak davalarında burdan takip ettiğim kadarıyla maksimum bir ayda karar ilamı yazılıyor.Benim 11. Hukuk 3 ayı geçti yazmıyorlar,üstelik nisan da tekrar ara diyorlar:(( Cimerde 22 gün oldu bir cevap dönmedi.
  • 6.hukuk 0312 218 7000 arayin hemen 7566 tuslayin bir hanim cikiyor size cok guzel biogi veriyor..ben 3 gun ust uste arayinca aramayin artik dedi..

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.