Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tureko

Evet ön inceleme için atama bekliyor -> Ön incelemede -> İncelemede -> KARARA ÇIKMIŞ
    atama beklemesinden sonraki evrelerin tahmini zamanlaması nasıl ? Ön incelemede ne kadar süre duruyor sonraki incelemede ne kadar süre birde karara çıkması yazdıktan sonra ne kadar zamanda neler yapılıyor bilgi verebilirmisiniz sizlerden rica etsem
  • aadolff kullanıcısına yanıt
    2 gün sürüyor karara çıkması o kadar hızlı çalışıyorlar ki (!) 2 günde karara çıktı yazdı kata şöyle bir durum var arkadaşımı başına geldi; karara çıktıktan sonra heyet için bekliyor yazdı sonra tekrar ön inceleme için atama bekliyor’a döndü (Çocuk sinirden çıldırmış durumda umarım aynı şey bizim başımıza gelmez)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtntskrn M kullanıcısına yanıt
    2017/30**
  • Tureko T kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle , işe iadeler öncelikli ...
    tabi işe iadenin öncelikli çıkarılmasınında amacına ulaşmadığı bir gerçek. Çünkü işveren parayı ödemeyince ki benimki öyle oldu icra başlıyor sonra onlar icraya itiraz ediyor yanlış hesap diye ve sonra tekrar itirazın iptali davası açılıyor işte bu alacak davası oluyor ve alacağımıza ulaşmamız yıllarr yıllar sürüyor. Burada çok adeletsiz bir sistem var. Sözüm ona işçiden yana olur mahkemeler derler ama bence hiçde öyle değil işveren istediği gibi at koşturuyor, BEN OCAK 2016 da dava açtım Aralıkta bitti kazandım. Ama sonraki süreç hayattan soğuttu resmen beni . 9 aydırda alacak davası olarak istinafda bekliyor. Yine ben hak kaybındayım, bence ordan alacağım para pul oldu faiz maiz hikaye ne kadar faiz de olsa üstelik ülkenin bu şartlarında benim alacağım para çok eridi. Bunun hesabını kim verecek ??? KİMSE tabikii İşveren Avantajlı yani .. GEÇ GELEN ADALET ADALET MİDİR ???
    Yani işe iade olamadığımız gibi tazminatıda almak için yıllar boyunca bekliyoruz bu platformda gördüğümde bu herkes aynı durumda . Yazıklar olsun ne diyim

• Ankara 6.hukuk hangi dosya nolarinda bilen yardimci olurmu

• 6.hukuk 6 kullanıcısına yanıt
    güzel nickname
  • aga tecrübeli olan varsa yazabilir mi Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 5. Hukuk Dairesi 2019/281 acaba paramı ne zaman alırım. Yardım için teşekkür ederim. Yemin ederim dosyanın üzerindeki mürekkep soldu ama dava sonuçlanmadı
  • 6.hukugu bilen yokmu..

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.hukuk

Bu mesaj silindi.
    yok aga başka kurum
  • Sunset Rider S kullanıcısına yanıt
    başlangıç tarihinden minimum 1.5 sene ekle
  • Yanlis bilgi birader..dosya acilisi 2018 subat istinaf karar cikma tarihi 12.ay ank 9 hukuk..3 arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: Oz-eylul

Aynen öyle , işe iadeler öncelikli ...
    tabi işe iadenin öncelikli çıkarılmasınında amacına ulaşmadığı bir gerçek. Çünkü işveren parayı ödemeyince ki benimki öyle oldu icra başlıyor sonra onlar icraya itiraz ediyor yanlış hesap diye ve sonra tekrar itirazın iptali davası açılıyor işte bu alacak davası oluyor ve alacağımıza ulaşmamız yıllarr yıllar sürüyor. Burada çok adeletsiz bir sistem var. Sözüm ona işçiden yana olur mahkemeler derler ama bence hiçde öyle değil işveren istediği gibi at koşturuyor, BEN OCAK 2016 da dava açtım Aralıkta bitti kazandım. Ama sonraki süreç hayattan soğuttu resmen beni . 9 aydırda alacak davası olarak istinafda bekliyor. Yine ben hak kaybındayım, bence ordan alacağım para pul oldu faiz maiz hikaye ne kadar faiz de olsa üstelik ülkenin bu şartlarında benim alacağım para çok eridi. Bunun hesabını kim verecek ??? KİMSE tabikii İşveren Avantajlı yani .. GEÇ GELEN ADALET ADALET MİDİR ???
    Yani işe iade olamadığımız gibi tazminatıda almak için yıllar boyunca bekliyoruz bu platformda gördüğümde bu herkes aynı durumda . Yazıklar olsun ne diyim
    Yeni çıkan yasada yani 2018 den sonra açılan davalarda , direk miktar yazacak anladım ben dava sonucunda, yani işveren itiraz edemeyecek , ayrı bir alacak davasının önüne geçilmiş benim anladığım. Ama tabii genel sistem berbat yine de, istinaf ZULMU başladı bu ülkede. Yerel mahkemeler 3 ayda bir yapılıyor celseler arası. Herşey kötü yani

• 6.hukuk ank bilen yokmu

• Tureko T kullanıcısına yanıt
    Bendede aynısı oldu on inceleme dedi arkasindan hemen inceleme dedi 6 ay inc3lemede bekledikten sonra heyet görüşme bekliyor yazdi.1 gun sonra tekrar incelem yazdi.ve geçen hafta cuma günü heyet görüşme bekliyor yazdı saat 15:00 gibi ayni gun 1 saat geçmeden karara çıktı nihayetinde..simdi bekliyoruz karar in yazilmasini insallah uzun surmez 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: Robotadam06

Anladım hayırlı OLSUN hacze gerek yok teminat var avukatın karar şerhini icraya versin yeter icra hallediyor ( senin banka kıllık yapıyo zorlarına gidiyor) keser döner sap döner gün gelir hesap döner🔨
    kardeş hala bir gelişme yok icra dairesine kesinleşme şerhi verildi bir haftalık süreleri var ödemezlerse icraya gideceğiz televizyoncuları çağıracağım banka çıkardığı işçisinin kazandığı parayı ödemiyor diye
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Mecburlarki ödeyecekler kafanı yorma
    Bankada taşoran Güvenlik firması olarak mı? Kendine ait mi? Calışıyodun

Şöyle herkesin yazdığını şeyleri okuyorum çok üzülüyorum ;(( keşke bişeyler yapsak ama elden bişey gelmiyor sistem böyle İş Mahkemeleri işciden yana olsada genede haksızlık var basit bir alacak davası en az 3 yıl süremez✋ işverenler alısmış işçinin sözleşmesini kafalarına göre fes edip işsizlik maaşı ve tazminatı vermemeye hakimler bu numaraları yemiyor (o yüzden işciden yana) bu 3 yıl içinde alacak tazminat miktarına nasıl faiz işletirler onun peşindeler

Gözün aydın , benimde geçen ayın 22 sinde karara çıktı , ama hala karar ilami düşmedi uyapa :( senin ne zaman karar çıkmıştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşverenin iddası

dava belirsiz alacak davasıdır kısmi değildir:)) alt isveren işciye bir şans daha verip, kendisini gidiş geliş ikametgah adresine toplam 5 saat uzaklıkta :)) 23 tl günlük yol ücreti olmak üzre başka bir projeye vermiştir evine uzak işci daha verimli çalışırmış:))) işci gitmemiştir o yüzden davanın reddini talep ederiz mübarekler hangi Mahkeme kabul ederdi bunu :d

• Arkadaşlar İstanbul 26 hukuk sıra hakkında bilgisi olan

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.