Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dosya no neydi kardeşim senin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tureko T kullanıcısına yanıt
    Benim de işe iade 24. Hd 2018/20x hala ön inceleme için atama bekliyor, senin bu aşamayı geçti mi doğru mu anladım?

Umarım tez zamanda sonuçlanır hakkını alırsın🙏🏼Benim dosya açılış tarihim 2018 Ocak, nasıl oluyor da 18x benden önce işleme alınıyor..

• Yanı enteresan senin dosyan da onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtntskrn M kullanıcısına yanıt
    Evet ön inceleme için atama bekliyor -> Ön incelemede -> İncelemede -> KARARA ÇIKMIŞ

Yerel Mahkemeden bahsediyorsan 2017 Ocak benim istinaf Mayis 2018 de acildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tureko -- 16 Şubat 2019; 20:4:34 >
    hayırlı olsun önünde 2 ay kaldı ben hala paranın yatmasını bekliyorum avukatımın dedigine göre bu ay içinde yatarmış bakalım:D
    Hayırlısı olsun inşallah.. benim de yerel mahkeme açılışı Şubat 2017, istinaf ta ocak 2018.. zaten burası garip normal şartlarda teknik olarak Benim dosyamın da atama bekliyor kısmını geçmiş olması lazım.. öne alım dilekçesi falan mı verdin peki?

Hayır vermedim ve bu öne alım dilekçelerindende çok rahatsızım herkesin hakkı herkes ya işe iadesini ya da parasını bekliyor. Herkesin borcu var ya da herkesin paraya ihtiyacı var. Benikisi işe iade belki o yüzden önceliklidir diye düsünüyorum aklımada başka birşey gelmiyor.

Ara Bı sor bence kalemi

öne alım dilekçelerinden rahatsız olma
    eğer gerekçe olarak geçerli bir sebebin yoksa öne filan aldıkları yok zaten
    ben 5 sene yerel mahkemeyi bekledim bu 5 senenin 2 senesi hakim yokluğundan
    dilekçeyi yerel mahkeme bitip karşı taraf itiraz ettiği gün verdim tüm istinaf süreci birbuçuk ayda bitti
    kimisi emekli maaşı ile alakalı kurumlarla davalı heray alması gereken maaşı alamayanlar evini geçindiremeyenler
    kimisi 1 sene istinaf beklemiş evra<k eksikliğinden dosya geri yollanmış
    yani bu durumda olsan ne yaparsın?
  • Ramo 55 R kullanıcısına yanıt
    Benimkide dava acilis subat 2018 istinaf Eylul 2018 halen on inceleme icin atama bekliyor tam 1 sene oldu , dosyano 2018/35XX gec gelen adalet ne bicim bir sistem bu dudum boyle olunca bu memlekette tum isverenler isten cikarir hicbir caydiriciligi yok bu sistemin isveren icin.
    Benimkide ise iade Istanbul BAM 24 Hd 2018/30XX , seninki benimkinden oldukca onde senin son durum nedir Mr. mtntskrn ?
    Benim de işe iade.. vardır bir sebebi sonuçta senin dosya no benden önce 18x o garip zaten Mayıs olmasına rağmen..Benim Ocak ve 20x🤔

• torakor kullanıcısına yanıt
    Ön inceleme için atama bekliyor hala bir değişiklik yok.. geçen hafta telefon ile görüştüm ve söyledikleri aynen şu; 2017 iade dosyaları bitmiş, alacaklar da bitmek üzereymiş.. 4 hakim var ve haftalık 20’şer dosya bakıyorlarmış ortalama.. eğer seri dosya girmezse araya yakın zamanda bir sonuç alırım gibi duruyor.. bakalım hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.. dairelere de hak veriyorum yan gelip yatmadıklarına garanti veririm, az çok biliyorum çalışma sistemlerini.. zaten sorun sistemin ta kendisinde. Allah onların da yardımcısı olsun..

• kardeş para almadım henüz ama dosya uyapta karar ilamı çıkmış avukat ihtarname gönderdi ya parayı ödeyin ya da teminat mektubunu bozduracağız ya da hacze geleceğiz diye bankaya da ihtarname gönderdik ses yok
  • torakor kullanıcısına yanıt
    3500 den bahsedıon orda 200 de olan da gelmemıs 1yılı bulur eger hakim cogalmazsa

• saban33 kullanıcısına yanıt
    Anladım hayırlı OLSUN hacze gerek yok teminat var avukatın karar şerhini icraya versin yeter icra hallediyor ( senin banka kıllık yapıyo zorlarına gidiyor) keser döner sap döner gün gelir hesap döner🔨

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robotadam06 -- 17 Şubat 2019; 18:5:32 >
  • Ramo 55 R kullanıcısına yanıt
    ise iade benimkisi , ise iadeler oncelikli deniyor eger dediginiz gibiyse, is hayatinda rezillik cekmenin bir anlami yok gidemlim koye ekelim tarlayi bakalim sisteme .. isveren bu durumda sakir sakir adam cikarir lenet olsun.
  • Bugün 24. hd sini aradım açmadılar . Oparetör bilgi veremedi 24.hd telefonu açmaz artık telefonda bilgi vermiyorlar dedi. alacaklı davasında acaba 2017 lerden kaç dosya kaldı. biz 6 kişi ayrı ayrı dava açmıştık hiç birimizinkine bakıkmamış daha. Ön incelemede halen.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.