Şimdi Ara

İSTİHBARAT YÖNTEMLERİ - Cin, Büyü, Zihin, LSD, Telegram (TRT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
13
Favori
12.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KABALA'nın ne olduğun bilirseniz Cin meselesinide daha iyi anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -öglena- -- 4 Eylül 2012; 23:26:20 >

Orijinalden alıntı: -öglena-

KABALA'nın ne olduğun bilirseniz Cin meselesinide daha iyi anlarsınız

Ne demek istedin tam olarak? Kabala'yı mı savunuyorsun?

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • Cin = Gerçek..

Orijinalden alıntı: Hermaphrodith

Cin kısmı hariç güzel bir şeye de din iman katmayın

İmza, nick, avatar? Yoksa sen hermaphrodith misin?

Güzel konu.
    Mossad'dan aklıma geldi. Şu İsraillilerden çok nefret ediyorum ama dinlerine ve birbirlerine bağlılıkları çok güzel.

Keşke bizde dine ve vatana (Siyasetçiler için dedim) sıkı sıkı bağlı olsaydık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

KGB'nin CIA kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı dünyayı Rusya yönetirdi.

İşin uzmanları söylediği halde, neden aksini düşündüğünü merak ediyorum.

Ben KGB'nin CIA'dan daha büyük ve ileride olduğunu yıllardır biliyordum.

Rusya hala büyük bir devlet ve karşısında diğerlerinin tamamı "birlikte" yer alıyor.

Sırf amerika karşıtı olduğunuz için Rusyacı takılıyorsunuz, boşuna laf anlatmana gerek yok biz biliyoruz.

Orijinalden alıntı: Nontheist

Cinler ve metafizik yemin ediyorum bir ateist olarak şerefim üzerine biri şu cin olayını kanıtlasın müslüman olmassam neyim dünya şizofren h.sapins kurulu yaklaşık üye sayısı 4.5 milyar filan yani...

Kanitlanmasini istemezsin

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

şu cin meselesi yüzyıllardır bitmiyor, böyle saçmalıklara hala inanıyorsunuz

hemde ne saçmalık beynin sağ lobu yol açıyor bu tarz halüsinasyonalra birde beynin yüz tanıma sistemi var bir cisme yüze benzetebiliyor yada depresif haldeki bünyenin vücudunda endorfin düzeyi hormonları ve hayal dünyası h.sapiens psikoloisi nörolojisi anatomisi işte...

O olay gece elektrik kesildiginde karanlikta garip garip renkler gormeye baslayinca kafanda sekillendirebilirsin ayni sey gozunu kapattiginda da olur, ozellikle gozun miyopsa kendini cok guzel korkutursun ama 3 harfli isi daha baska, bununla ilgili cesitli kitaplar incelemistim videolar izlemistim, homo sapiens degiliz emin ol amacsiz yasamiyorsun

• 3 harflilerin yaşadığı boyut bizim boyutumuzdan çok farklıdır.İnsanlarla birçok ortak özellikleri bulunur ama kendi boyutlarından bizim boyutumuza geçmeleri neredeyse imkansıza yakındır(hadislerden alıntı)

Cinler ve metafizik yemin ediyorum bir ateist olarak şerefim üzerine biri şu cin olayını kanıtlasın müslüman olmassam neyim dünya şizofren h.sapins kurulu yaklaşık üye sayısı 4.5 milyar filan yani...

cinler belki kuranda yazıyordur ama sen inanmassın kurana değişmşitir filan dersin ya da herhangi bir şey sana döneceğim bir bilgin var ona danışıp ama söz ver olacaksın müslüman (olmassın ama neyse)bari sözünü ver de tutmamış ol

ben doğru mu yanlış mı ispat edeceğim ama.(danışmam gereken biri var sonra cevap yazacağım, direk kuranı referans alsam kanıt olarak kolaya kaçmış olurum ) Sen de olmadıklarını ispat et.ben cinler var ya da yok demiyorum ama neden saçma cinlerin varlığı?

Orijinalden alıntı: Cattivo-gmr

quote:

ben doğru mu yanlış mı ispat edeceğim ama.(danışmam gereken biri var sonra cevap yazacağım, direk kuranı referans alsam kanıt olarak kolaya kaçmış olurum ) Sen de olmadıklarını ispat et.ben cinler var ya da yok demiyorum ama neden saçma cinlerin varlığı?

cinler sadece birer efsane, yıl olmuş 2012 hala cin sözlcüğünün geçmesi komik. olmadığını nasıl ispat edeyim yok işte kim görmüş ? şu hayatta 1 kere olsun doğaüstü bir olay yaşanmamıştır doğaüstü bir varlıkta görülmemiştir. bir tek bizim insanımız psikolojik bazı hastalıkları cine bağlıyor.

• quote:

quote:

quote:

cinler sadece birer efsane, yıl olmuş 2012 hala cin sözlcüğünün geçmesi komik. olmadığını nasıl ispat edeyim yok işte kim görmüş ? şu hayatta 1 kere olsun doğaüstü bir olay yaşanmamıştır doğaüstü bir varlıkta görülmemiştir. bir tek bizim insanımız psikolojik bazı hastalıkları cine bağlıyor.

neye göre kime göre efsane yıl 2012 olmuş derken neyi kast ediyorsun bazen duyuyoruz cinlerle ilgili hikayeler ama bu hikayeler de bir değil on değil be abi bir sürü var hepsi mi uyutmaya çalışıyor.yok işte kim görmüş dedin de görüneceklerini nereden çıkardın ha görünüyorlar mı görünmüyorlar mı bilemem ama bir şeye inanman için illa görmen mi gerek? (şu cin meselesi yüzyıllardır bitmiyor, böyle saçmalıklara hala inanıyorsunuz) ve sonra da (cinler sadece birer efsane, yıl olmuş 2012 hala cin sözlcüğünün geçmesi komik. olmadığını nasıl ispat edeyim yok işte kim görmüş ? şu hayatta 1 kere olsun doğaüstü bir olay yaşanmamıştır doğaüstü bir varlıkta görülmemiştir. bir tek bizim insanımız psikolojik bazı hastalıkları cine bağlıyor.) bu kadar basit mi çok açıklayıcı gelmedi.hee bir de doğaüstü olay derken neyi kastettin cinlerle ilgili bir doğaüstü olay mı yoksa mucize filan mı diyorsun onu tam anlayamadım.Peki psikolojik hastalık diyorsun da tıp bunu isimlendirmiş mi ya da bulmuş mu şöyle bir psikolojik bozukluğu.En önemli kısmı da burası ben cin var ya da yok demiyorum olabilir de olmayadabilir, tam ortasındayım sana bir şey ispat etmiyorum şu anda ama sen bir kaynağa mı dayanıyorsun ya da bu uydurulan cin olaylarının hepsini bire bir takip ettin de mi bu kadar kesin konuşuyorsun?

• @Cattivo-gmr

Cin insandır
    Bunun aksini ispat edebilir misin ?

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Bizim Elit dediğimiz insanlar Cİnler gibi varlıklarla birebir iletişime geçmektedirler ve karşılıklı alışveriş yapmaktadırlar.
    Yani Sen cinler için birşeyler yapacaksın, onlarda senin için çalışacak.
    Olay bu.
    Kabala ise işte o en güçlü cinlerle iletişime geçmek için kullanılan bir büyüdür.

Şimdi gelelim kişisel soruna
    O yazdığım mesajdan Kabala'yı savunmak gibi saçma sapan bir şeyi nasıl çıkardın bir anlat bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

neye göre kime göre efsane yıl 2012 olmuş derken neyi kast ediyorsun bazen duyuyoruz cinlerle ilgili hikayeler ama bu hikayeler de bir değil on değil be abi bir sürü var hepsi mi uyutmaya çalışıyor.yok işte kim görmüş dedin de görüneceklerini nereden çıkardın ha görünüyorlar mı görünmüyorlar mı bilemem ama bir şeye inanman için illa görmen mi gerek? (şu cin meselesi yüzyıllardır bitmiyor, böyle saçmalıklara hala inanıyorsunuz) ve sonra da (cinler sadece birer efsane, yıl olmuş 2012 hala cin sözlcüğünün geçmesi komik. olmadığını nasıl ispat edeyim yok işte kim görmüş ? şu hayatta 1 kere olsun doğaüstü bir olay yaşanmamıştır doğaüstü bir varlıkta görülmemiştir. bir tek bizim insanımız psikolojik bazı hastalıkları cine bağlıyor.) bu kadar basit mi çok açıklayıcı gelmedi.hee bir de doğaüstü olay derken neyi kastettin cinlerle ilgili bir doğaüstü olay mı yoksa mucize filan mı diyorsun onu tam anlayamadım.Peki psikolojik hastalık diyorsun da tıp bunu isimlendirmiş mi ya da bulmuş mu şöyle bir psikolojik bozukluğu.En önemli kısmı da burası ben cin var ya da yok demiyorum olabilir de olmayadabilir, tam ortasındayım sana bir şey ispat etmiyorum şu anda ama sen bir kaynağa mı dayanıyorsun ya da bu uydurulan cin olaylarının hepsini bire bir takip ettin de mi bu kadar kesin konuşuyorsun?

ben metafiziksel varlıklara inanmıyorum. hayalet şeytan cin peri vampir kurtadam vs.. bunların hepsi masal. İnanmama sebeplerimden birisi mantığıma ters düşmesi, 2.si sayısız kere çağrılmasına rağmen uğramadı, çünkü yok =) bir zamanlar dini inancım varken sorgusuz inanırdım böyle şeylere, korkardımda =) ne zaman büyüdükçe bu tür şeyler mantığıma ters düştü o zamandan beri gülüyorum.

cinlerle ilgili anlatılan hikayeler tamamen dikkat çekme amaçlı uydurmalar, rüyasında veya halisünasyon olarak gördüğü herşeyi doğaüstü bir varlığa cine şeytana yormak ne kadar mantıkdışıdır ?

İnsanlar uyanamadıkları, vücutlarını hareket ettirip bağıramadıkları durumları fantastik yaratıklarla açıklamaya çalıştı, karabasan... tıp dilinde ise geçici uyku felci..

sen neye dayanarak varolabilir diyorsun peki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Bizim Elit dediğimiz insanlar Cİnler gibi varlıklarla birebir iletişime geçmektedirler ve karşılıklı alışveriş yapmaktadırlar.
    Yani Sen cinler için birşeyler yapacaksın, onlarda senin için çalışacak.
    Olay bu.
    Kabala ise işte o en güçlü cinlerle iletişime geçmek için kullanılan bir büyüdür.

Şimdi gelelim kişisel soruna
    O yazdığım mesajdan Kabala'yı savunmak gibi saçma sapan bir şeyi nasıl çıkardın bir anlat bakalım

ne kabalaymış arkadaş =)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben metafiziksel varlıklara inanmıyorum. hayalet şeytan cin peri vampir kurtadam vs.. bunların hepsi masal. İnanmama sebeplerimden birisi mantığıma ters düşmesi, 2.si sayısız kere çağrılmasına rağmen uğramadı, çünkü yok =) bir zamanlar dini inancım varken sorgusuz inanırdım böyle şeylere, korkardımda =) ne zaman büyüdükçe bu tür şeyler mantığıma ters düştü o zamandan beri gülüyorum.

cinlerle ilgili anlatılan hikayeler tamamen dikkat çekme amaçlı uydurmalar, rüyasında veya halisünasyon olarak gördüğü herşeyi doğaüstü bir varlığa cine şeytana yormak ne kadar mantıkdışıdır ?

İnsanlar uyanamadıkları, vücutlarını hareket ettirip bağıramadıkları durumları fantastik yaratıklarla açıklamaya çalıştı, karabasan... tıp dilinde ise geçici uyku felci..

sen neye dayanarak varolabilir diyorsun peki ?

ben kurana dayanarak var olabilir diyorum kuranda geçiyor sana daha ayrıntılı açıklama yapabilirim ama şu anda danışacağım kişiyle görüşemedim.Ayrıca hayalet kurtadam vampir periler masaldan çıkma değil mi? nasıl bir tutarsın cinle şeytanla onları.Karabasan olayı da bildiğim kadarıyla halk arasında bir terim cinlerle alakalı bir şey değil bunu fantastik yaratıklarla açıklamaya çalışanlardan şüphe duyarım.Kuranda yazdığını belirttim ona da mı inanmıyorsun?ya da belki değiştirildiğini düşünüyorsun.Ben senin bu durumunu söyle yorumluyorum insanlar bazen inat ederler inanmak istemezler inanmamanın bir farklılık olduğunu düşünürler ben de farklılığı severim ama böylesini değil.Ben varoldukları cevabını bilmiyorum cevabı verecek kişiyi bekliyorum ondan uzatmalıyım konuyu.tek referansım kuran şu anda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.