Şimdi Ara

İSTİHBARAT YÖNTEMLERİ - Cin, Büyü, Zihin, LSD, Telegram (TRT) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
13
Favori
12.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TRT'nin yapabileceği belgesel bu kadardır zaten. Kafalarını çıkarmaya çalıştıkları Buram Buram Anadolu'ya tekrar soksunlar kafalarını. 70'lerden kalma kasetleri tekrar tekrar yayınlasınlar, ne Anadoluymuş be arkadaş!

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• güzel konu
  • cin konusuna sacma diyenler benim bi teyzem var eskiden bizim gibi normal bir insandi dedem felan dindardir hemde asiri annem felan ve teyzeme cok kotu seyler oldu deliricek gibi bayagi seyler yasadi cokda tedavi seyleri gordu hocalar felan sonunda iyilesti ama eskisi gibi olmadi olamadi. inanmayan onun yasadiklarini yasasa tamamen dunyaya bakisi degisir. kiz hala biraz aptal mal gibi . cinler banada sorsaniz yoktur cunki gormedim etmedim ama gorup yasayan insanlarda bizim gibi dusunuodu gorene kadar. sirf ateist olanlar eminim kuranda yaziyor diye inanmiyolar bu metafizikle ilgili sadece musluman degil baska dinden insanlarda calismalar yapiyor ve inaniyir zaten ateistsen hic konusma bunca seyin evrimleserek olustuguna inanmak sacma hani dinlere inanmayabilirsiniz ama yaratici olmamasi mantik disi. saygilarrr...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BetGeezy...
  • Konuyu baştan aşağı okumadım fakat Cinler vardır ve Kuran-ı Kerim ayetleriyle sabittir müslüman olan her insanın inanması gerekir ben inanmıyorum varlıklarını kabul etmiyorum diye kim derse o an dinden çıkmış olur çünkü mukaddes kitabın bir kelimesini inkar eden inancınıda inkar etmiş olur.Ateistler bizi zaten ilgilendirmez.Gelelim konuya Cinlerin kendi aralarında türleri vardır bazıları insanlarca bilinir bilinmeyenleri ise özel kişiler bilir.Türlere ayrılmasındaki sebep kabile,şekil,güç ve yaşayış farklılıklarından kaynaklanıyor aslında konu çok karışık Ervah diye bilinen tür normalde şehir merkezine yakın yerlerde yaşarken Avamir dediğimiz tür insanlarla sosyal hayatı paylaşan tür olarak biliniyor.Cinlerle iletişim kurmakta vardır.bunun kökü babil dönemine harut ve maruta kadar dayanır.Havas ilmindeki bazı uygulamalar cinlerle iletişime geçmeyi sağlar fakat %100 zararlıdır günümüz koşullarında hiçbir insan merak edipte uygulama sonucu yarar bulamaz aksine zarar bulur hayatı kayar en basit manasıyla bilgi vermek gerekirse hiçbir cin yaratılışı sebebiyle insanlarla iletişim kurmak istemez ve normal şartlar altında yapamaz çünkü yasaktır.Fakat süfli yani şeytani olanlar insanlara tasallut etmekte ve onları kandırmaya çalışmaktadır.En basiti ise insanları bu konulara yöneltmek.Fazla araştırmak iyi değildir sebebide bu araştırdıkça derinleri merak edersin fakat insanların görmeyipte insanları görüp zihnini tarayabilen ve düşüncelerini okuyabilen bir varlık elbet bizden daha hızlı hareket eder.Ukalalık ettiysem özür dilerim arkadaşlar bu bilgileri paylaşmakta fayda görüyorum asla alıntı değildir özel sorusu olan pm atabilir uygun gördüğüm kadarıyla cevap veririm

• Gecenin bir saati aöf sınavlarına çalışırken az sörf yapayım dedim nerelere gelmişim araştırma ve söyleşi gereğinde bulundum;

Allah(c.c)'ın varlığına inanmayan arkadaş;
    “Allah katında, yeryüzündeki canlıların en kötüsü gerçeği düşünmeyen sağırlar ve dilsizlerdir.” (Enfal suresi, 22)
    “Yoksa onlar bir yaratıcı olmaksızın mı yaratıldılar? Veya kendi kendilerini mi yaratıyorlar?” (Tur suresi, 35)
    Ra'd Süresi(2-3-4)
    2 - Allah O'dur ki, gökleri direksiz yükseltti, onu görüyorsunuz, sonra arş üzerine istiva etti, güneşi ve ayı emrine boyun eğdirdi. Her biri belli bir vakte kadar akar gider. Bütün işleri O yönetiyor. Âyetleri O açıklıyor ki, Rabbinizin huzuruna çıkacağınızı iyi bilesiniz.
    3 - Yeryüzünü enine boyuna yayıp döşeyen, onda oturaklı dağlar ve ırmaklar meydana getiren ve yeryüzünde meyvelerin hepsinden iki çift yapan O'dur. Sürekli olarak gece ile gündüzü birbirine dolamaktadır. Düşünecek olan bir kavim için bunda muhakkak ki, ibretler vardır.
    4 - Yeryüzünde birbirine komşu kıtalar vardır. Üzüm bağları, ekinler, çatallı ve çatalsız hurmalıklar vardır ki, hepsi bir tek su ile sulanır. Halbuki meyvelerinde birini öbürüne üstün kılıyoruz. Aklı eren bir kavim için bunda muhakkak ibretler vardır.

Dünyadaki ekosisteme lütfen bir bak, herşey ne kadar dengeli? nasıl kurulmuş bu sistem? nasıl gerçekleştirilmiş bu mükemmellik?

Dediğiniz gibi ateistlik bir seçimse 1400 yıl önce yazılmış olan bir kitabın nasıl bu kadar mantık içerebildiği bunu insanların nasıl oluşturduğu, ne tür bir zekaya sahiplerdi ki böyle bir işe giriştiler yada gerçekten amaçları ne idi?
    Gerçekten aç oku anla dinle yaşadığımız toplumun sosyokültürel yapıların ahlak normlarının Kuran'a ne kadar uyumlu olduğu, o yıllardan sürece gelen tarihlerde avrupada ne gibi sapkınlıklar yaşanırken İslam toplumunun dünyayı nasıl değiştirdiğini gör.
    Psikolojik bir savaş dönemi içerisinde bırakılan İslam Dünyasını çökertmenin insanların inançlarını kaybetmeleri için neler uyguladıklarını gör ne gibi planlar kurduklarını düşün.
    İslam mantık dinidir zaten Yaratıcıyı yok saymak mantıklı iken bu olan sistemin varlığını açıklamanın mantığı nedir bu sistem nasıl oluşmuştur?
    İslam dinini, Müslümanlığı tamamiyle yaşayabileceğimiz ortamlardan bizi koparan bu dünya sürecinde insanların böyle düşüncelere kapılması olabilir.
    Kapitalizmin acımama duygusunu insanların bilinç altlarına empoze etmişler. Sosyal medya şu bu derken insana düşünecek vakit kalmamış saptırmışlar gerçekten mantık sahibi olsanız ilk önce dünyada burada şu anda olmamın sebebi ne sebebi yoksa neyim ben kimim ne yapıyorum ne yapmalıyım bu kadar zaman ne için.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oA1idouumY0

• Yazıları okudum. Dünya bu haldeyken nasıl temize çıkacaz. nasıl adam olabilecez. işimiz çok zor kardeşler.
  • ben açıkca bi cin gördüm ve o saat ten sonra inanmaya başladım umarım sizin inanmanız için aynı olayı yaşamanıza gerek kalmaz

not : 4 buyuk kitaptada varlıkları yazar

not : kanki fln olmaya kalkmayın , sizi duvardan duvara vurur (ciddiyim)

not : H2O nağmıdıyar oksijen , hissediyorum , içime çekiyorum ama göremiyorum , tutamıyorum , bu onun olmadığını göstermez

ben inancı olan biriym haliyle cinlerin varlığına inanıyorum, ama konu ispata gelince bir yöntem söyleyebilirim ama kesinliği hususunda bir şey söyleyemem.

cinlerin genellikle pis, ıssız olan yerlerde bulunduğuna dair bazı söylentiler, kulaktan duyma bazı bilgiler var(aslı var mı bilmiyorum). bu gibi yerlere bevletmemeyi önerirler.

inanmayan arkadaşlar için bir deney fırsatı ama yüzde yüz işe yarar diyemem ama ben şahsen bu deneyi yapmam. Nitekim, Tesla da 13 sayısının uğursuzluğuna inanıyordu.

deneyi yapacak arkadaşlar bir kez yapmasınlar. edison da 3000 deneme sonrasında aydınlığa kavuştu. temennim deneyi yapacak arkadaşlar daha erken aydınlığa kavuşurlar.

Meraklısı işin uzmanlarından öğrenmeli. İnanmak istemeyen ise gözlerini kapatmaya devam edebilir.

Ama yaşayan 350 trilyonluk nüfusu şahsen gözardı edemem. Her insana karşılık 50 bin kişi.

Her şeye rağmen bulaşmamak ve hakkında fazla konuşup dikkatlerini çekmemekte fayda var.

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

ıssız yere işemek mi deney anlamadım

evet ıssız ve pis, ve gece vakti, mesela kül üstüne. bu tarz vakalar duyduk. ama yapmanızı önermem bulaşmayın

• Cin Konusu hassas bir konu; "Ben inanmıyorum hadi görünsünler bana" deyip atıp tutan zevatlar için bir uyarı mahiyetinde olsun. İnanın biz insanlar onların pek umurunda değiliz. Ha nasıl olur eğlenme amaçlı ve/veya zarar verirseniz size takarlar zarar verirseniz durum sakat ya bilinmeyen bir hastalık olarak musallat olurlar yada şansınız var ise sağlam bir sopa ile atlatırsınız. Tabi bu durumların dışında spesifik durumlar da olabilir mesela cin bir dişinin bir erkek insana aşık olması gibi.

Gelelim Asıl Meseleye; LSD Valla fazla bir bilgim yok fakat NG de bir belgeselini seyrettim bilgim o kadar; Fakat tam bir hayal dünyası ve kimine göre ilham ve esin kaynağı bağımlılık yapmıyor fakat o kadar güzel bir deneyim yaşatıyor ki insan bilinç altında bir kez daha bu hayal dünyasına girmek istiyor sanırım.

• 1.si olduğuna kutsal kitaplardan kanıt buluna bilir ama olmadığına hiç bir kanıt bulunamaz bunun hakkında bişey diyemem .

2.si bazı efsanelerin bu kadar zaman geçtikten sonra bile devam etmesinin bir sebebi vardır.

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

hangi kitap yazarsa yazsın cin diye bir şey yok olamaz.

Bu kesin hüküm de ne oluyor? Başlayan bir güne başlamadı demek ne kadar saçma ise var olan bir şeye de yok demek o kadar saçmadır. Üstelik sizin o varlıklara yok demeniz onların gerçekte yok olduğu anlamına gelmiyor.

Bir şeyi görmemek o şeyi inkar etmeyi gerektirmez, bazen göremediğimiz pek çok şeyin hayatımıza anlam kattığını farkedebiliriz ve o aslında o şeylerin her an hayatımızda olduğunu hissedebiliriz.

İstiyorsanız örnek de verebilirim.

Orijinalden alıntı: -Alp---

1.si olduğuna kutsal kitaplardan kanıt buluna bilir ama olmadığına hiç bir kanıt bulunamaz bunun hakkında bişey diyemem .

2.si bazı efsanelerin bu kadar zaman geçtikten sonra bile devam etmesinin bir sebebi vardır.

Burada akşam sohbeti falan yapsaydık takunyalı kardeşler ile evet o dediğin kitaplar kanıt olabilirdi.

Ama burası Kültür/Bilim forumu. Kutsal kitapta yazan herhangi bir şey, hiç bir şeyin varlığına veya yokluğuna kanıt olamaz.

Halbuki cinler Kuran'dan önce de vardı.

Akla ziyan.

Orijinalden alıntı: Derin Millet

Sırf Kuran'da yazıyor diye haset edip cinleri reddeden tuhaf bir psikoloji görüyoruz.

Halbuki cinler Kuran'dan önce de vardı.

Akla ziyan.

Alaksı yok. Kuran'da doğru şeyler de yazıyor.

Asıl sen haset edip bir Kuranda yazıyorsa kesin yalandır diye düşündüğümüzü sanıyorsun.

Dikkat et Kuran'da haset hakkında iyi şeyler yazmıyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.