Şimdi Ara

İşten kovulmak mı iyi, kendi rızanla çıkmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi arkadaşlar? Çalıştığım sektördeki bu 25. ayım ama çıkma durumlarım var, hiç olmazsa çıkarken tazminat fln alayım diyorum ama o kovulunca oluyormuş bildiğim kadarıyla di mi? Şimdi benim için hangisi daha iyi olur? Kovulunca bi sıkıntı olur mu benim için? Bu işleri tam bilmiyorum. Az sonra gidip iş sözleşmesini alıp okuyicam...

(yeni soru en altta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 7 Kasım 2012; 20:01:12 >

• Kovulursan 25. ayın olduğu için 3 maaş+kullanmadığın izinlerin parasını alırsın.

İşten çıkarsan bi halt alamazsın.

Onun için kovulmaya bak.

Kavga, hakaret vb. birşey yapmadan kovulursan sorun olmaz.

Yeni iş ararken maaşı düşüktü, ortam iyi dğeildi falan dersin görüşmede onun için ayrıldım falan dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Kovulursan 25. ayın olduğu için 3 maaş+kullanmadığın izinlerin parasını alırsın.

Onun için kovulmaya bak.

Yeni iş ararken maaşı düşüktü, ortam iyi dğeildi falan dersin görüşmede onun için ayrıldım falan dersin.

Yarın büyük seçim var Amerika'da ve yoğun olucak bizim şirket (bi haber ajansı) gelmezsem atarlar mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

quote:

Kovulursan 25. ayın olduğu için 3 maaş+kullanmadığın izinlerin parasını alırsın.

Onun için kovulmaya bak.

Yarın büyük seçim var Amerika'da ve yoğun olucak bizim şirket (bi haber ajansı) gelmezsem atarlar mı ki

İşe kafana göre gitmezsen kovulunca tazminat alamayabilirsin.

İzin alıp işe gitme sık sık. İşi yavaşlat. İşleri biraz hatalı yap vb. vb. Zaten adam seni kovar. O zaman bi sorun çıkmaz.

• quote:

quote:

Onun için kovulmaya bak.

Aynen kardeş bende senın gıbı bı durumum var haftada 3.kez rapor alıoyrum.:D sende arkadasın dedıgı gıbı yap ızınsız ıse gıtmezsen butun haklarından mahrum olursun hiç bişi alamazsn

• quote:

Hangisi arkadaşlar? Çalıştığım sektördeki bu 25. ayım ama çıkma durumlarım var, hiç olmazsa çıkarken tazminat fln alayım diyorum ama o iş kovulunca oluyormuş bildiğim kadarıyla di mi? Şimdi benim için hangisi daha iyi olur? Kovulunca bi sıkıntı olur mu benim için? Bu işleri tam bilmiyorum. Az sonra gidip iş sözleşmesini alıp okuyicam...

Mevcut iş yerinden hoş olmayan anılarla ayrılmanı tavsiye etmem. Başka bir işe girerken mutlaka en son çalıştığın patronunu referans isteyeceklerdir. Senin hakkında eski patronundan bilgi aldıkları için arayı bozmadan bu işi halletmen senin yararına olur diyorum.
  • Şuan çalıştığım firmadan kovulursam minimum 50bin tl gibi bir para alacağım. ulan kovmuyorlar arkadaş ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş yerinden de iyi bir şekilde kovulmak da ayrı bi beceri ister yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Şuan çalıştığım firmadan kovulursam minimum 50bin tl gibi bir para alacağım. ulan kovmuyorlar arkadaş ya..

Bizim şirkette 6-7 yıldır çalışan biri de her hafta geyiğine müdüre gelir -beni kovun aldığım tazminatla pilav arabası alacğaım daha çok para var. Sermaye lazım pilav satmak için tazminat almam lazım diye geyik yapar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Şuan çalıştığım firmadan kovulursam minimum 50bin tl gibi bir para alacağım. ulan kovmuyorlar arkadaş ya..

Bizim şirkette 6-7 yıldır çalışan biri de her hafta geyiğine müdüre gelir -beni kovun aldığım tazminatla pilav arabası alacğaım daha çok para var. Sermaye lazım pilav satmak için tazminat almam lazım diye geyik yapar

Haklı adam kardeşim vallahi. İnşallah onuda benide kovalar haha

• Şirkette baya sevilen bi elemanım. Şimdi nasıl olurda kovulmayı başarabilirim? Gitsem patrona desem beni kovun, o tazminata ihtiyacım var diye fln olur mu ki?
  • ulan millet işsızlikten kırılıyor adam gül gibi işini bırakmak istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

ulan millet işsızlikten kırılıyor adam gül gibi işini bırakmak istiyor

Çeşitli sebeplerim var arkadaşım. Keyfi birşey değil...
  • quote:

Hangisi arkadaşlar? Çalıştığım sektördeki bu 25. ayım ama çıkma durumlarım var, hiç olmazsa çıkarken tazminat fln alayım diyorum ama o iş kovulunca oluyormuş bildiğim kadarıyla di mi? Şimdi benim için hangisi daha iyi olur? Kovulunca bi sıkıntı olur mu benim için? Bu işleri tam bilmiyorum. Az sonra gidip iş sözleşmesini alıp okuyicam...

3ün 5in hesabını yapma.Çıkıcaksan adam akıllı çıkışını imzala.Diğer türlü kötü izlenim bırakırsınz.yeni işe başvuru yaparken sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

3ün 5in hesabını yapma.Çıkıcaksan adam akıllı çıkışını imzala.Diğer türlü kötü izlenim bırakırsınz.yeni işe başvuru yaparken sıkıntı

Haklısın sen de. Oooffff n'apsam ki yaa

• Beyler son bi soru:
    ben istifamı vericem. Şimdi yeni bi işe girersem sorun olur fln. O bakımdan efendi gibi ayrılmaya bakıyorum. Peki normalde atılsaydım alacağım tazminat parası yanacak mı şmdi? Yoksa sigortalı olduğum için başka bi sigortalı işe girdiğimde o para birikmeye devam eder mi? Tşk şmdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler son bi soru:
    ben istifamı vericem. Şimdi yeni bi işe girersem sorun olur fln. O bakımdan efendi gibi ayrılmaya bakıyorum. Peki normalde atılsaydım alacağım tazminat parası yanacak mı şmdi? Yoksa sigortalı olduğum için başka bi sigortalı işe girdiğimde o para birikmeye devam eder mi? Tşk şmdiden...

Herşey yanar. Yıllık izinlerin, tazminatın vb.. Devam eden iki şeyden biri, çıkarılman durumunda alacağın işsizlik maaşındır. Diğeri ise yatan SGK primindir. Yeni işini bulmadan istifa etme ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Beyler son bi soru:

Herşey yanar. Yıllık izinlerin, tazminatın vb.. Devam eden iki şeyden biri, çıkarılman durumunda alacağın işsizlik maaşındır. Diğeri ise yatan SGK primindir. Yeni işini bulmadan istifa etme ama..

Anlamadım. Atılsam daha mı iyi olur?
  • Hocam kendini karşı tarafa koy uğraştırma bence. Yukarıda arkadaş da demiş 3'ün 5'in lafını yapma diye. Paraya ihtiyacın varsa bir ay daha çalışırsın hatta yıllık iznini de kullanırsın sonra önceden işten çıkacağının haberini verirsin. Şirketi de düşün en azından onların da elemana ihtiyacı olduğu gibi elini kolunu sallayan kişiler yüzünden zarar etmek istemezler. Sen öyle değilsin tabii ama bu yolu bence düşünme derim. Zorla kovulmak için çaba sarf eden kişi benim gözümde arkadaştan ziyade hırsız olarak durur. Bunu bizzat The Marmara Fitness bölümünde yaşadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Beyler son bi soru:

Anlamadım. Atılsam daha mı iyi olur?

Hayır, atılırsan sadece işsizlik maaşı alabilirsin, istifa edersen alamazsın. Diğer yanan hakların her halükarda yanar. Yani verdiğim cevap şu sorunaydı:

quote:

"Peki normalde atılsaydım alacağım tazminat parası yanacak mı şmdi? "

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.