Şimdi Ara

işten kovulma korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seleme yaklaşık bir buöuk aydır çalışıyorum ancak adam akıllı yapmıyorum genellikle boş geçiyor günüm iş yok çünkü sizce ne zamana postalanırım :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi bi firmada iyi pozisyon değilse kovulmaya üzülmeye gerek yok kovulunur nolcak

mesela şu anki işte bi inceleme için evime 1.5 2 saat mesafedeki bi ofise gitmem gerekiyor mesai de 8de başladığı için yarım saat geç kalıyorum diye müdür laf ediyor. Napayım awk. Tasarruf olsun diye metroya taksiyle değil de minibüsle gideyim dedim tam binecekken minibüs gitti. Bu saçmalıkları çekmek için daha çok para vermeleri lazım.

geçen hafta 3 gün rapor aldım, 3 gün rapor ne alt tarafı gripsin sen zaten rapor almayıp buraya gelsen ben seni çalıştırmazdım eve yollardım bilmemne tırıvırı şeyler.

bi de diyo bu işi sevsen misal yeni kız arkadaşınla buluşmaya gider gibi 15 dk erken gelirdin, ulan ben sevgilimle zor duygusal bağ kuruyorum senin dandik iş yerinle niye bağ kurayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 19 Ağustos 2024; 7:14:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim neden sürekli kendi derdinle ilgileniyorsun. adam içleniyor derdini dökmek için konu açıyor oraya bile gelip kendi derdini sorunlarını yazıyorsun. ne kadar bencil bir varlıksın sen

• 20 sene evvel özel sektörde saha satış ve pazarlama temsilcisi olarak İstanbul Cerrahpaşa' da çalışırken hocaları Kemerburgaz' da keşfettiğim kebapçıya öülen arası götürür yemek ısmarlar bir de geri bırakırdım.

O sıralarda Mimaroba' dan sevgülüm vardı. Haftasonları Üsküdar' dan kalkıp Tekirdağ sınırındaki Mimaroba' ya gider kızı alır, ardından Üsküdar' daki eve getirip köri soslu tavuk yaptırırdım, ardından yine aldığım gibi evine bkrakırdım.

Bu benim için zevkli bir rutin olmuştu.

Bu rutinler böyle devam edince yakıt tüketimi genel merkezin dikkatini çekecek kadar artmıştı, hatta bir toplantıda genel müdür olan Fransız şahsiyet "Yakıt harcamalarınıza dikkat edin" uyarısı yapmıştı.

Genel merkez talimat vermiş olacak çünkü senelerce benimle beraber saha çalışması yapmayan bölge müdürü ani bir baskınla sabah 09:00' da Cerrahpaşa' ya gelip beni aradı "Seni kafede bekliyorum" deyip kapattı.

Bölge müdürünün yanına gittim "Şu hocaları bir de beraber görelim" dedi ve beraber program dahilinde hocaları ziyaret ettik.

İkinci ziyaretten sonra müdür "Bu kadarı kafi, ben göreceğimi gördüm" deyip tekrar kafeye geçtik.

Kafede müdür "Sen bu herüflere ne zamandır çalışıyorsun, herüf senin adını dahi bilmiyor !" şeklinde azarlamaya başladı.

Zaten ağız kokusunda akşamdan kalma olduğu belli ve o gün sinirini benden çıkaracaktı.

Ardından yakıt meselesini açtı "Sen bunca benzini nerde harcıyorsun?" deyince "Müdürüm malum ev Anadolu Yakası' nda git-gel yapa yapa doğal olarak yakıyoruz" dedim.

"Senin evden burası kaç kilometre?"

"Gidiş dönüş 150 km vardır"

"Ne 150 Kilometre mi!? Oğlum sen Adapazarı' ndamı oturuyorsun?"

Ancak ben ısrar edince

"Dur sen göreceksin şimdi !" deyip bölgeye yakın diğer 2 arkadaşı da kafeye çağırdı.

Onlar da gelince "Arkadaşlar bugün Cemil' in yalanını ortaya çıkaracağız" deyip hep beraber müdürün arabasına bindik ve benim eve doğru yola çıktık.

Yolda müdür "Cemil olum bak sen bu işe göre değilsin, sen gidip barmenlik yapsana, tam senin karakterine göre bir iş" gibisinden sövdü durdu.

Evin yakınlarına kadar gidince araç kilometre göstergesini kontrol etti ve 40 km yazıyordu.

Birkaç ay sonra kovuldum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.