Şimdi Ara

İstediğiniz kızla anında muhabbete girin. İşte taktiği %100 garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

baktım ki forumda kızlarla muhabbet kuramayan bir sürü arkadaş var. ben de sizlere bir kaç kurnazca numaramı sunmak istedim. ben denemedim ama teorik olarak %100 işe yarıyor durumda.

işte başlıyoruz

1) İlk olarak Facebook'da duvarınıza (herkese açık olarak) aynen şunun gibi bir şey yazıyorsunuz: "Arkadaşlar kusura bakmayın, face'ime virüs girmiş ve önüne gelen herkese arkadaşlık isteği gönderiyor. düzeltmeye çalışıyorum ve bundan dolayı özür dilerim."

bunu yazdıktan sonra istediğiniz kişiye artık rahat rahat istek gönderebilirsiniz.

"kimsin" filan diye de mesaj atarsa aynısını diyeceksiniz: "duvarıma da yazdım, face'ime virüs bulaşmış, kendi kendine herkese istek gidiyor benden" diyeceksiniz ve muhabbet başlayacak.

2) Bu biraz daha zor bir taktik. Eklemek istediğiniz ve konuşmak istediğiniz kıza aynen şöyle bir mesaj atın: "selam, neden ikide bir beni dürtüyorsun? eklemek istiyorsan ekleyebilirsin" "face'ine virüs girmiş, senden bana mesaj geliyor"

3) Bu en zor olasılık, en zor taktik, en zor blöf (eski kız arkadaşınız için veya açılamadığınız kız için uygun olabilir) kıza mesaj filan atmadan direkt istek göndereceksiniz. Kız "neden beni ekledin" gibi mesaj atarsa ona aynen şöyle cevap verin: "face'ime bir uygulama yükledim. profilimde gezenleri gösteriyor. baktım ki sen hep benim profilimde geziyorsun, senin beni ekleyeceğin yok, ben seni eklemek istedim" diye cevap vereceksiniz ve muhabbet başlayacak

YASAL UYARI: bu taktiklerden dolayı yaşanılacak olanlardan dolayı şahsen mesuliyet kabul etmiyorum günahı vebali boynunuza

saygılar,
    Doğukan Özkan

• May i ask your age?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruhu ergen adamın taktiklere bak
  • sgl knk svgili yptm synde xd
  • Yaş max 14

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

quote:

Orijinalden alynty: SmithAhmet

May i ask your age?

imzanyz kural dy?y.

Kural disi olsaydi, yonetici arkadaslar uyarirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veym

Yaş max 14

cıta o kadar yuksek degıl dusur onu

• '' selam '' yazmaktan acizmisiniz ?
  • Max 15

• ilgi çekici bir erkek isen zaten rastgele yazarak da tanışabilirsin böyle numaralara gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 12 Ağustos 2014; 10:12:13 >
  • Kızla muhabbet kurabilirsen bu taktik sayesinde değil taktiğe rağmen olur.

• Nisanliydim 2 tanede kuma buldum emege saygı terazine tıkladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğukan Bey,gerçekten harika bir taktik.Uzun zamandır facebooktan nasıl kız ayarlarım diye düşünüyordum bu taktik ilaç gibi geldi.Keklediğim kız şu an evime geliyor çok thank you.
  • güldürdünüz yaa
  • Saol knk sayende bir erkek çocugum oldu adını doğukan koydum

• face'ye virüs girmek nedir yahu işletim sistemi mi bu
  • Peki ya face kullanmiyorsak

• Allah razi olsun kardeşim facebook silmeden çabuk uygulayın % 100 çalışıyor şuan selinin yanından yazıyorum. kardeşim be bi de nasıl ünlu olunur diye bi başlık acsan ?? suan tek eksiğim bu

• Doğukan Özkan kullanıcısına yanıt
    Yaş 15 mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.