Şimdi Ara

İşte yeni Dacia Logan yerine Türkiye'ye gelecek model: 2021 Renault Taliant (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • egeaya iyi rakip olur

  • Dacia 1310 Sedan (Dacia Binek Toros) 2021 vatana millete hayırlı olsun. Gerçekten iyi bir araba olmuş. Dacia Toros başarısını devam ettirebilmek adına Logan MCV modeliyle iyi satış yaptı. Şimdi de sedan modeliyle benzer bir başarı hedefliyorlar. Plastik kalitesini biraz artırıp hem sedan hem station wagon modellerde 4 cam otomatik ve elektrikli-ısıtmalı ayna seçeneklerini standart olarak sunarlarsa iyi iş yapmış olurlar ve satışlar artar. Şuanda taksiciler, küçük esnaf ve fil,o aracı olarak hizmet veren bu arabaların hedef kitlesi daha da genişler. Sizlere mantıklı gelir mi bilemem ama ben olsam bu arabaları "Renault Toros" olarak Türkiye'de satarım. Toros modeline has bazı özellikleri (yan bantlar, yuvarlak farlar vs.) de ekleyip köylülerimizi de müşteri hedefime eklerdim. Fiyatlar uçuk farkındayım ama en azından denemeye değer diye düşünüyorum. Böylece hem yıllarca ekmeği yenen model geri getirilerek ekmeği yenmeye devam edilir hem de alıcıların beklentisi düşürülerek ucuz maliyet hedefi tutturulmuş olur. Bir taşla iki kuş vurulmuş olur.


    NOT : Saçma bulabilirsiniz. Benimki sadece bir düşünceden ibaret. Renault firmasında herhangibir görevim yok. Sadece potansiyel müşteri adayı olarak görüşümü bildirdim.





  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    sümbül değil de nergis daha iyi olur.

  • edi_büdü E kullanıcısına yanıt
    he ya çok ucuz 200 bin lira. 20 senelik arabalar olmuş 70 bin lira zaten

  • Şimdiden gözümde sarı rengiyle ve plastik kapaklı teneke kara jantıyla canlanmaya başladı. 1.5 dizel yerine de 0.9 turbo benzin+lpg de taxilerin yeni gözdesi olacak gibi.

  • forumdan yazıyorum. bence hoş görünüyor. 0.9 ya da 1.0 litre turbo benzinli manuel vites seçeneği ya da belki cvt seçeneği ile satın alınabilir gibi duruyor. eski kasa megane 2 aracım var belki buna geçebilirim. malum megane 4 e bütçe yetmiyor.

    aslında bu araçların sw modeli de olsa fena olmazdı diye düşündüm şuan.

  • Fiyatı, kaderini belirler
  • İşte yeni Dacia Logan yerine Türkiye'ye gelecek model: 2021 Renault Taliant
    İşte yeni Dacia Logan yerine Türkiye'ye gelecek model: 2021 Renault Taliant
    İşte yeni Dacia Logan yerine Türkiye'ye gelecek model: 2021 Renault Taliant


    SW si böyle gelecek ,bu araç lodgy ve MCV yerine geliyor baya iş yapar gibi duruyor , egea SW Cross için çok beklememeli geç kalıyor..


    Ayrıca sedanlar içinde motorları 1.0 olacak artık 0.9 yok


    1.0 TCE 90hp -CVT


    1.0 TCE 100hp- LPG manuel


    Dizel büyük ihtimal olmayacak





  • En boş paketi bile 140'dan başlar arkadaşlar boşa hayal kurmayın. Cebinde 200 bin TL parası olan adam da yeni kasa symbol almaz zaten.

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Toros modelinin birgün bu hallere dönüştüreleceği söylense ilk yıllarında kimse inanamazdı herhalde. Hacı amcaların ve köylülerin gözdesi ne hale gelmiş

  • İyiki dacia üretmediler dacia o kadar kalitesiz ki aynı kolonu kesilmiş bina gibi çürük bir araç abd güvenliksiz ve dayanıksız araç olduğu gerekçesiyle ülkeye dacia araçları sokmamış tr de dacia ile övünen kesimi dış ülkelerdeki insanlar görseler herhalde anıra anıra gülerler ve bu çürük dacianın tr de bu kadar pahalıya satılması da çok acı birşey
  • orkunkurun O kullanıcısına yanıt
    Nokta atışı sesli güldüm hocam 🤣🤣🤣
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anaconda79

    Manuel arka camlar,manuel dikiz aynaları görür gibiyim

    65 hp 96 tork sce motoru da olur.İşte yeni Dacia Logan yerine Türkiye'ye gelecek model: 2021 Renault Taliant 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip baz modellerin tasarımları nedense aşırı dengesiz geliyor bana. Baktığım zaman daima yüksekliklerine oranla tekerlek mesafelerinin çok küçük, ağırlık merkezlerin ise yukarıda olduğunu düşünüyorum. symbol 301 tarzındaki arabalardan bahsediyorum. sanki virajda ani manevra yapsanız yuvarlanacak gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: S,W,A,T

    bu tip baz modellerin tasarımları nedense aşırı dengesiz geliyor bana. Baktığım zaman daima yüksekliklerine oranla tekerlek mesafelerinin çok küçük, ağırlık merkezlerin ise yukarıda olduğunu düşünüyorum. symbol 301 tarzındaki arabalardan bahsediyorum. sanki virajda ani manevra yapsanız yuvarlanacak gibi.

    Ben kiralık 301 kullandım, aman yarabbi böyle bir şey olamaz. Dizeli iyi ivmeleniyor ama ne viraj kabiliyeti var ne duruş. Hiç beğenmedim, ölçüt değildir ama benim egea sedana arkadan vurdu C-Elysee. Benim tampon kırıldı, adamın ön cam kırıldı, havayastıkları patladı, kaput gitti, yan kapısı kapanmaz hale geldi ve pert oldu araç.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

    Toros modelinin birgün bu hallere dönüştüreleceği söylense ilk yıllarında kimse inanamazdı herhalde. Hacı amcaların ve köylülerin gözdesi ne hale gelmiş

    Aslında 2000 yılında son toroslar satılırken söylentisi vardı o zaman her haber internete düşmüyor internette içerik zaten çok az :))


    Hava yastıklı ,hidrolik direksiyonlu toros çıkacak deniliyordu torosun yerine Symbol çıktı


    Hatta yeni çıkmasına rağmen son broadway ve toroslar symbolden fazla satmıştı

  • yeni ticari taksiler hayırlı olsun.

  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Egea övecek kadar fakirleştik mi ya
  • megan 4 benzemiş tasarım olarak çokta güzel olmuş

  • bu araba hem yeni hem eski duruyor hem modern hem sümbül duruyor böyle bir şey yapabilmek muhteşem aslında

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.