Şimdi Ara

>>>İŞTE SİZE EDİT İTEM <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden söyleyim fotoda herhangi bir ps falan oynama yoktur zaten istesemde yapamam.zaten görüldügü gibi eski bir ss tir pc de bulunca paylaşayım dedim..O anda ss bizzat ben cektim
    buyrun

>>>İŞTE SİZE EDİT İTEM <<<

zaten partyde dönen muhabbet üzerine tradeye girilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 8 Mart 2009; 21:52:39 >

Gerçek olduğunu sanmıyorum ama gerçekse çok değerli bir item kesinlikle

Orjinalden alıntı: demonsaphire

İlginç

Gerçek olduğunu sanmıyorum ama gerçekse çok değerli bir item kesinlikle

tabiki gerçek...lamerlik yapacak yaşları coktan geçtik
  • Zamanında Çok Degerliydi Bu İtem Goren Kişi Sayısı 20 yi Geçmemiştir Bende Bu Gorenlerden Ama Elde Edemeyenlerdenim Ancak Şu Anda Bu İtemin Pek Degeri Kaldıgını Zannetmiyorum Zaten Bu İtemler Ust Servere Ait İtemler Oldugu İçin Şu Anda Pek Bi Degeri Yok Ama O Zmnlar Gerçektende Gorenin Agzı Açık Kalıyordu

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Zamanında Çok Degerliydi Bu İtem Goren Kişi Sayısı 20 yi Geçmemiştir Bende Bu Gorenlerden Ama Elde Edemeyenlerdenim Ancak Şu Anda Bu İtemin Pek Degeri Kaldıgını Zannetmiyorum Zaten Bu İtemler Ust Servere Ait İtemler Oldugu İçin Şu Anda Pek Bi Degeri Yok Ama O Zmnlar Gerçektende Gorenin Agzı Açık Kalıyordu

çok haklısın..zaten baya eski bir ss servar da xig ..ozamanlar için gercekten hayal idi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Resim edit item filan degil PS'dir

hahahaha diyordum ilk kim sazanlayacak..işde ps den sorumlu devlet bakanı
    cok bilmiş

bak yukarda adamlar ne demiş?
    bak ss de ne konuşmalar geçiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 8 Mart 2009; 22:31:42 >

• Knight empire gelmeden önce bu itemi gördüğümde ss almıştım , öbür harddiskte resim koyarım gelince .

Orjinalden alıntı: Me®t

Knight empire gelmeden önce bu itemi gördüğümde ss almıştım , öbür harddiskte resim koyarım gelince .

arkadaş direk ps dedi baksana

• quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

ROSENROT areste oynamıyormuydu çok tanıdık geldi ismi

yok xigenon daydı arkdaşım

"Sahip olma isteği onlarda bir hastalık olmuş. Bu insanlar, zenginlerin bozabileceği ama fakirlerin bozamayacağı birçok kural koymuşlar. Yönetici olan zenginleri güçlendirmek için fakirlerle güçsüzlerden vergiler alıyorlar. Bizim annemizin, toprağın, kendilerinin olduğunu söylüyor, komşularını çitler yaparak kendilerinden uzaklaştırıyorlar; toprağı binalarıyla ve diğer süprüntüleriyle çirkinleştiryorlar. Bu ulus, baharda yatağından taşarak, yoluna çıkan her şeyi yok eden bir ırmağa benziyor"
    Tatanka Iyotake a.k.a Oturan Boğa
  • quote:

Orjinalden alıntı: WonnicK

Böyle alakasız anti def veren parçalar var. Resim PS değil. Boş bi zamanımda hepsinin kingof linkini atarım görürsünüz.

bekliyoruz
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • walla bunla fr damage degil kritik vursa yine baş edemez
    Ben bu itemi yıllar önce paylaştım kimse inanmadı. Bu item ilk Cypher'da çıktı BigBird ün hacklenmesi ile. Şimdilerde Ares, Dies, Bera, Xig, Manes, Oly, Edana'da var bunlardan. Diğerlerinde görmedim. Ayrıca Xig'de dd40 bot ve dd30 kollukta var. Keza Cypher'da bunun benzeri bir shell set var. Choi diye bir warriorda gene shell 40 dd bot vardı yanlış hatırlamıyorsam. Silinmiyorda yıllardır.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

/darkswordman
    Bir insan uğraşsa ancak bu kadar ters mesajlar yazar. Ben uğraşsamda yazamam. Şu KO bölümüne ne zaman gelsen alay konusu olacak beyanatlarda bulunuyorsun=)
    Ben bu itemi yıllar önce paylaştım kimse inanmadı. Bu item ilk Cypher'da çıktı BigBird ün hacklenmesi ile. Şimdilerde Ares, Dies, Bera, Xig, Manes, Oly, Edana'da var bunlardan. Diğerlerinde görmedim. Ayrıca Xig'de dd40 bot ve dd30 kollukta var. Keza Cypher'da bunun benzeri bir shell set var. Choi diye bir warriorda gene shell 40 dd bot vardı yanlış hatırlamıyorsam. Silinmiyorda yıllardır.

dogru söze ne denir.haklısın valla.
    itemlere gelince dedigin shelleri bende görmüştüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.