Şimdi Ara

işte m3 gtr ile 390km\h yapışım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce demiştim. resim koyacam da demiştim işte resim. fakat resimi 389 km\h de iken çekebilmişim.

işte m3 gtr ile 390km\h yapışım

• valla bravo çekebilmişin
  • bi soruşturma yapmıştım siz en fazla kaç yapıyorsunuz diye birisi mil larak cevap yazmştı. yaklaşık 400 km\h ye denk geliyordu. bende most wanted ın balack edition u var acaba o yüzden mi bende en fazla 390 a çıkılabiliyor? öyle 450 kilometrelere de hiç i arabayla çıkılmıyor. en fazla murcielago ile 397km oluyor. acaba b.e. versiyonu olduğu içi i? normalnde en fazla kaç yapılıyor m3 gtr ile. hayranım bu arabanın yol tutuş ve viraj hakimiyetine. 4 çeker olmadığı halde onlardan bile daha iyi dereceler yapıyor(carrera gt hariç fakat onun nedeni de carrera gt nin nosunun çok uzun sürmesi m3 ünkine göre).
  • hız felakettir
  • bu black edition olanının normalinden ne farkı var acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

http://forum.donanimhaber.com/m_9981207/tm.htm
    455 var

okumuştum o forumu daha önce de ben mi beceremiyorum acaba 397 yi geçmeyi yoksa b.e. da mı olmuyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • most wanted mi bu
  • belli olmuyor mu
  • quote:

bi soruşturma yapmıştım siz en fazla kaç yapıyorsunuz diye birisi mil larak cevap yazmştı. yaklaşık 400 km\h ye denk geliyordu. bende most wanted ın balack edition u var acaba o yüzden mi bende en fazla 390 a çıkılabiliyor? öyle 450 kilometrelere de hiç i arabayla çıkılmıyor. en fazla murcielago ile 397km oluyor. acaba b.e. versiyonu olduğu içi i? normalnde en fazla kaç yapılıyor m3 gtr ile. hayranım bu arabanın yol tutuş ve viraj hakimiyetine. 4 çeker olmadığı halde onlardan bile daha iyi dereceler yapıyor(carrera gt hariç fakat onun nedeni de carrera gt nin nosunun çok uzun sürmesi m3 ünkine göre).

Bende combata'nın verdiği ayarlarla 454 yapmıştım 455 olmuyorBu hıza zaten tek bir drag pistinde ve sadece 7 ileri mercedes ile çıkılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 14 Temmuz 2008; 20:29:47 >

• aman pinky görmesin avatarı
  • waowwww.çok iyisin dostum.Bende 390 civarları bişi yapmıştım murcielogo la.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

most wanted mi bu

eeevet bu most wanted
  • Galiba ben de o hızda kalmıştım,öyle hatırlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

hız felakettir

+1
  • kardeş o hıza çıkmak çok kolay ama dedikleri gibi fotoyu iyi yakalamışsın tbrk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciddili

bi soruşturma yapmıştım siz en fazla kaç yapıyorsunuz diye birisi mil larak cevap yazmştı. yaklaşık 400 km\h ye denk geliyordu. bende most wanted ın balack edition u var acaba o yüzden mi bende en fazla 390 a çıkılabiliyor? öyle 450 kilometrelere de hiç i arabayla çıkılmıyor. en fazla murcielago ile 397km oluyor. acaba b.e. versiyonu olduğu içi i? normalnde en fazla kaç yapılıyor m3 gtr ile. hayranım bu arabanın yol tutuş ve viraj hakimiyetine. 4 çeker olmadığı halde onlardan bile daha iyi dereceler yapıyor(carrera gt hariç fakat onun nedeni de carrera gt nin nosunun çok uzun sürmesi m3 ünkine göre).

Öncelikle drag yarışlarda yapman gerekiyor bu hız denemesini.
    Performans ayarını da yukarıdaki arkadaşın verdiği linkteki gibi yapmalısın.
    Eğer yaparsan 25-30 km civarı artış sağlıyor.
    Ben Murci'yle 415 yapmıştım.
    Denemelerini career'de değil de drag yarışlarının 4.'sünde yap...

• Hort olacak ama bir sorum var. Geçenlerde yine indirdim most wanted'ı ve bu top speed denemesini yaptım ama hep 389'da kalıyor. Out of bounds glitchini denedim orada da 389'da kaldı. Tam bir nitro barını basmama rağmen 389'da kaldı anlamadım. Acaba oyunun sürümünden kaynaklı olabilir mi?  işte m3 gtr ile 390km\h yapışım 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.