Ben inanıyorum çünkü bende 10 mbit ile bağlanıyorum okulda
valla brawo
olmaz. böyle olunca işin zevki yok. cheat mode gibi.
abooooooo bu ne be
Ya Rabbi; bize de nasip öyle böyle hızları Ya Rabbi.Amin
yaw tamam daha fazla resim gönderme kalbimize incek mazallah Yazık bizeee
Deli yaV KeşKe o HızLa Nette CS' Oynasam Ah Ah Gün GeleceK 2048'lerde Az GeleceK Bizlere
Vay be, hız güzelmiş..
vayy anasını 4 saniyede 40 mb tı bitmiş filmin.. biz 1 gün bekliyoruz 1 cd filmin bitmesi için keşke orda olsam ordan indirsem filmleri.. yada ben linkleri veriyim sana sen indir ,sonra cd ye yaz getir bana
bu aslında en fazla olduğu çünkü çoğu site bu kadar yüksek gönderme kapasitesi var. (en hızlılardan biri tabikide microsoft)
Ben aynı şekilde ODTÜden ip alarak giriyorum, saniyede 5mb gördük yani(service pack indirirken)...
Genel olarak saniyede 1 mb bişey ama sitelerin gönderme kapasitesi.
Bu arada areste de en fazla saniyede 2 mb fln var...
inanırım çünkü herkes bliyor ki üniversitelerin internet serverler ı t1 yada t3 olarak adlandırılan farklı bir bağlantıdır odtü de olunca insan biliyor doğal olarak
Ben odtude max 600 kb/sn gördüm arkadaşın odasında.Ama çok daha fazla hızla indirebilirsin.Belki sabah karşı fln çok daha hızlı olur.Çnkü interneti kullanan çok.
quote:
Orjinalden alıntı: BRaOCx
vayy anasını 4 saniyede 40 mb tı bitmiş filmin.. biz 1 gün bekliyoruz 1 cd filmin bitmesi için keşke orda olsam ordan indirsem filmleri.. yada ben linkleri veriyim sana sen indir ,sonra cd ye yaz getir bana