İnşallah yakında bu hızları evimizde ucuz bi fiyata görebiliriz........ Aminnn
quote:
Orjinalden alıntı: rodrigo
Yıldız Teknik Wireless bağlantıdan size bir görüntü...Film 6 dk da indi...
la yeniden üniv mi okusak ne yapsak
benden böyle hız uzak dursun. Şayet böyle olursa hızım, kotam hemen dolar. Hız bazıları için cokta önemli değildir.
ben de istiyom
yaw üni lerde p2p yasak diil miydi yaf ..
quote:
Orjinalden alıntı: darkordek
yaw üni lerde p2p yasak diil miydi yaf ..
Aslında yasak ama pek önemsemiyorlar. Geçen sene bizim arkadaşlardan birine kazaa kulllanıyo diye uyarı geldi ama adam devam etti kullanmaya bişi olmadı. Bütün yurt kullanıyo böyle programları sorun yok. Sadece e-mule de problem oluyo. Yüksek id alamıyoruz. Genel bi firewall olduğu için port açamıyoruz. Yalnız Odtü de okuyan arkadaşlardan bildiğim kadarıyla onların biraz daha sıkı bu konuda. Bir sürü ceza alan, interneti kesilen olmuş.
bide ege üniv. görseniz takoz bi bilg. windows messenger en eski versiyon faln szin okula yatay geçiş nasıl oluyo ki acaba
BU NE BABOOOOOO 35 SANİYEDE 51060 KB.....VAYYY BABOOOOOOO
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
bide ege üniv. görseniz takoz bi bilg. windows messenger en eski versiyon faln szin okula yatay geçiş nasıl oluyo ki acaba
Valla bilemiycem bi araştır istersen
derim ben sadece...
bizim üniversitenin bağlantısı da böyle. 4 MB /s gördüm:) Allah her üniversiteliye böyle bağlantı nasip etsin. en azından okul yaşamnımızı renkli geçirelim:))
evet arkadaşlar bende istanbul üniversitesinde okuyorum arkadişim yurtta kaliyordu internet baglantilari cok hizli fiber optik var okulda sayfalar aninda aciliyordu...
bende odtüdeyim tatil zamanı arkadaşın odasında 8 mb ortalama ile dosya çektik ama ot gibi ne multi oyun oynayabiliyorsun ne p2p programları kullanabiliyorsun o resimdeki 9 mb da zaten yurt içi dc ağıdır kesin ama yinede son sürat net tabi hayrını görün
yazık odtüde böyle engeller mi var:) ben uludağ üniversitesindeyim. istediğin p2p programı kullanabiliyorsun. (SoulSeek, eDonkeu, eMule, imesh vs.vs.vs...) yurtdışından indirdiğim dosyalarda minimum 750 kb/s görüyorum. winampı indirmeyi denedim sitesinden 4 mb/s ile indirdim. download acceleratoru indirmeyi denemiştim 3,5 MB/s ile indirdim. DAP kullandığımda bu hız daha da artıyor. rapid shareden 585 ile indiriyorum. multiplayer oyun da oynayabiliyorsun. herhangi bir engel yok anlayacağın...
darısı başınıza:)
kubilik ben sadece sana gülüyorum dostum.
gülme komşuna gelir başına demişler...Aminnn
fotoşop
şaka bi yana nazar değmesin valla helal ne denir ki tebrikmi etsem
quote:
Orjinalden alıntı: PHI314
ben de istiyom
+1
quote:
Orjinalden alıntı: casual
birde burda bazı çok bilmişler telekomu savunuyorlar 256 yeterde artarmış 56 k günleri hatırlayın filan aslında onları konusturmamak bile lazım bu ülkeyi geriye götürürler
Ya çok şey var sana sölencek ama neyse tek dicem Zamanı beklemen 56k zamanlarını hatırla diyenler haklı Arkadaşım bizde bi japonyanın bi almanyanın imkanları yok o alt yapı kolaymı sanıyosun telekom elinden geleni yapıyor bence
bence causal çok haklı. nelere para gidiyor. biz verdiğimiz paralarla telekomu besliyoruz resmen. sadece telekomu değil, devlete verdiğimiz vergilerle ne haldeyiz. haberlerde çıkıyor dünyada en az biz tıklıyormuşuz, en çok olacak halimiz yoktu. interneti ne ölçüde kullandırırsan o ölçüde tıklatırsın... ben interneti 33.6 kenden beri kullanıyorum bırak 56 k'yı (1995ten beri) o yıllarda kaçak şifre bulurduk. faturaları sorma tabii. öğrenciyim şu anda bursada. daha adsl çıkmadan 56 k ile bağlanıyordum e-kolayla. ilk faturam mı? öğrenciyim ben bak ilk faturam 96 milyon! ikinci, üçüncü, 50 milyon, 65 milyon.. sadece günde 4-5 saat bağlantı bunlar. hem de gece.
adsl 128 ken aldım. ilk faturam ne kadar dersin? 135 milyon! neden? efendim fatura kesiminden 3 gün sonra almışım da öbür faturaya atmışlar. ben öğrenciymişim deilmişim bakan mı var? benden kdvlerini de aldılar, ötv lerini de. ama ben onların aldığı kdv ve ötv gibi hizmet alamadım. yani, soyuldum. ama suçlu deiller, çünkü ben bile bile soyuldum. çünkü interneti çok seviyorum, çünkü internetsiz yapamam. yemek yemem, faturamı öderim. belki de hizmeti en çok hakeden insanlardan biriyim ve hala alamıyorum...
vallaha nediyeyim arkadaş bu günlerin değerini bil indirebildiğin kadar dosya indir üniveriste hayatın bitince bunları biraz zor bulursun dost acı söğler :)
Ben anadolu üniversitesindeyim PORSUK MYO'da labarutuvarlarda bilgisayarlar süper ama (hepsi IBM P4) gelinki internet bağlantası çok yavaş. Dosya indirmeyi hiç denemedik ama sayfalar geç açılıyo. Bunada şükür internet bağlantısı olmayan okullar var