Şimdi Ara

işte görmek istediğimiz muhalefet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inşallah seçimlerden sonra da böyle devam ederler.

• Chpliler kızıyor ama malesef Muharrem İnce akp için bir tehdit oluşturmuyor. Madem dua edeceksin en azından sağındaki solundaki adam inançlı biri olsun
  • Bu görüntüde bir tek Kuran eksik, o da oldu mu bu iş tamam!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samimiyetsizlik. halk arenası programında ezan okunurken "konuşmaya devam edebiliriz ezan engel değil" diyen biri şimdi de halk önünde dua ediyor :D
  • Dua ve din birilerinin tekelindeydi değilmi rahatsızmı oldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dua sizi neden rahatsız etti?

• La başlatmayın dua din kavganıza.
    Herkes fırıldak anasını satim oy alacam diye girmedikleri kılıf kalmayacak anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bu görüntüde bir tek Kuran eksik, o da oldu mu bu iş tamam!

al bak kuran ister misin?

helal olsun muharreme. halkın dini duygularının sömürüldüğünün farkında o da sömürüyor. müstehak size. bazı fikirlerden taviz vermeden iktidar olamazsın artık. bak üstteki çapulculara nasıl köpürmüşler.

noldu dua, din, kuran, peygamber sizin tekeliniz mi hayırdır?

bir tanesi emojisi atmış ya daha konusunda verdiğim metinlere cevap verebilmiş değil. anca sıkıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 25 Mayıs 2018; 23:53:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

samimiyetsizlik. halk arenası programında ezan okunurken "konuşmaya devam edebiliriz ezan engel değil" diyen biri şimdi de halk önünde dua ediyor :D
    Dediğinde tuhaf olan ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

al bak kuran ister misin?

helal olsun muharreme. halkın dini duygularının sömürüldüğünün farkında o da sömürüyor. müstehak size. bazı fikirlerden taviz vermeden iktidar olamazsın artık. bak üstteki çapulculara nasıl köpürmüşler.

noldu dua, din, kuran, peygamber sizin tekeliniz mi hayırdır?

bir tanesi emojisi atmış ya daha konusunda verdiğim metinlere cevap verebilmiş değil. anca sıkıyorlar.

Alıntıları Göster
    Bu ne hınç ve kin dine karşı yav. Dini yaşamın dışına atma çabanız çöktü diye bu hıncınız anlıyorum. Eninde sonunda hepiniz döneceksiniz!

Kimseyi eleştirdiğimiz falan yok, çok güzel işte. Herkes böyle dindar olmalı! Müslüman insan dua eder, Kuran'ı yanında taşır, cumaya gider, namaz kılar, oruç tutar. Dini yaşamın merkezine almak dini sömürmek olmadığını zorla da olsa kabul edeceksiniz. Bu daha başlangıç!

• quote:

Bu ne hınç ve kin dine karşı yav. Dini yaşamın dışına atma çabanız çöktü diye bu hıncınız anlıyorum. Eninde sonunda hepiniz döneceksiniz!

Kimseyi eleştirdiğimiz falan yok, çok güzel işte. Herkes böyle dindar olmalı! Müslüman insan dua eder, Kuran'ı yanında taşır, cumaya gider, namaz kılar, oruç tutar. Dini yaşamın merkezine almak dini sömürmek olmadığını zorla da olsa kabul edeceksiniz. Bu daha başlangıç!

Alıntıları Göster
    Müslüman adam kul hakkı yemez, iftira atmaz vs. diye halk müslüman bir lider istiyor. Müslüman diye getirdikleri adam bunların hepsini hayli hayli yapıyor. İşte biz buna din sömürüsü diyoruz.

O yüzden etiketlere takılmayın, yoksa kavuna karpuz etiketi yapıştırıp satarlar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: strategen

Müslüman adam kul hakkı yemez, iftira atmaz vs. diye halk müslüman bir lider istiyor. Müslüman diye getirdikleri adam bunların hepsini hayli hayli yapıyor. İşte biz buna din sömürüsü diyoruz.

O yüzden etiketlere takılmayın, yoksa kavuna karpuz etiketi yapıştırıp satarlar işte.

Alıntıları Göster
    KK veya Muharrem İnce Hristiyan mı?

• quote:

KK veya Muharrem İnce Hristiyan mı?

Alıntıları Göster
    Halkın gözünde evet. Müslümanlık akp'nin tekelinde maalesef. İspatı da şu:

Tayyip, meydanda kuran sallarken, Cuma namazında foto çekilirken, din adına meydanlarda oy isterken çok iyi, muhteşem.

İnce, hayatı boyunca Cuma kıldığı halde, bundan bahsettiği zaman, hemen din gösterisi yapıyor deniliyor.

KK'ya gelince, o zaten alevi(!).
  • quote:

Orijinalden alıntı: strategen

Halkın gözünde evet. Müslümanlık akp'nin tekelinde maalesef. İspatı da şu:

Tayyip, meydanda kuran sallarken, Cuma namazında foto çekilirken, din adına meydanlarda oy isterken çok iyi, muhteşem.

İnce, hayatı boyunca Cuma kıldığı halde, bundan bahsettiği zaman, hemen din gösterisi yapıyor deniliyor.

KK'ya gelince, o zaten alevi(!).

Alıntıları Göster
    RTE namaz kılıyor mu, valla bilmiyordum...

Ben kimsenin dini inancına, dini inancından bahsetmesine karşı olmadım. Aksine savundum. Bir insan neden dini inancını gizli yaşayıp bugünlerde törenle ilan eder? Bir tek kafam oraya takıldı.

Ben hiç bir siyasi kişiliğin dini inancını gizli yaşamak zorunda kalmaya zorlanmamalı derken malum tayfa ben ve benim gibileri linç edip aksine siyasilerin dini gizli kalması gerekli deyip, bugünlerde niye tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor, kafam oraya takıldı!

RTE dini kullanıyor iddiasını habire ağızlarda sakız edip, sonra da o zaman herkes de kullanabilir mantığı doğruysa o zaman RTE'yi değiştirmeye gerek yok!

Umarım bu herkese ders olur da bundan sonra hiç kimse hiç bir siyasiyi dini kullanıyor diye suçlamaz, zaten bu saatten sonra suçlasa da hiç bir etkisi olmaz.

Bu ülkede Cuma'ya giden her CB'nin arkasında gazeteciler olur, Abdullah Gül Süleyman Demirel ve Özal ve diğerleri gibi. Yarın bir gün İnce de CB olursa o da Cuma günü Camiye giderse arkasında gazeteciler olacak. Ortada çok doğal bir şey varken RTE'ye Cuma'ya gidip foto çektirip dini kullanıyor iftirasını neden habire sayıklayıp durdunuz? Demek ki tükürdüğünüzü şimdiden yaladınız, kim bilir ilerde neler yaşanacak!

KK Alevi diye ona oy vermeyen kaç kişi var sanıyorsun? Bugün partilerde Hristiyan, Ermeni vekiller bile var. Sen hiç bir kişiden şöyle bir şey duydun mu? Şu partide Hristiyan veya Ermeni vekil adayı var diye ona oy vermem. Yok böyle bir şey. İnsanlar kişileri partiye göre değerlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Mayıs 2018; 7:45:34 >

• quote:

RTE namaz kılıyor mu, valla bilmiyordum...

Ben kimsenin dini inancına, dini inancından bahsetmesine karşı olmadım. Aksine savundum. Bir insan neden dini inancını gizli yaşayıp bugünlerde törenle ilan eder? Bir tek kafam oraya takıldı.

Ben hiç bir siyasi kişiliğin dini inancını gizli yaşamak zorunda kalmaya zorlanmamalı derken malum tayfa ben ve benim gibileri linç edip aksine siyasilerin dini gizli kalması gerekli deyip, bugünlerde niye tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor, kafam oraya takıldı!

RTE dini kullanıyor iddiasını habire ağızlarda sakız edip, sonra da o zaman herkes de kullanabilir mantığı doğruysa o zaman RTE'yi değiştirmeye gerek yok!

Umarım bu herkese ders olur da bundan sonra hiç kimse hiç bir siyasiyi dini kullanıyor diye suçlamaz, zaten bu saatten sonra suçlasa da hiç bir etkisi olmaz.

Bu ülkede Cuma'ya giden her CB'nin arkasında gazeteciler olur, Abdullah Gül Süleyman Demirel ve Özal ve diğerleri gibi. Yarın bir gün İnce de CB olursa o da Cuma günü Camiye giderse arkasında gazeteciler olacak. Ortada çok doğal bir şey varken RTE'ye Cuma'ya gidip foto çektirip dini kullanıyor iftirasını neden habire sayıklayıp durdunuz? Demek ki tükürdüğünüzü şimdiden yaladınız, kim bilir ilerde neler yaşanacak!

KK Alevi diye ona oy vermeyen kaç kişi var sanıyorsun? Bugün partilerde Hristiyan, Ermeni vekiller bile var. Sen hiç bir kişiden şöyle bir şey duydun mu? Şu partide Hristiyan veya Ermeni vekil adayı var diye ona oy vermem. Yok böyle bir şey. İnsanlar kişileri partiye göre değerlendirir.

Alıntıları Göster
    Bilmiyor ayağına yatmak size yakışıyorsa ok, lafım yok.

Lakin, iftira falan atmıyorum. Google'da aratınca, Camide namaz kılarken çekilmiş birçok fotosu çıkıyor. Bunlar aile albümü için çekilmiyor herhalde, medyada yayınlanması için çekiliyor.

Bir örnek:

Camide namaz kılarken foto çekilmek (cemaatin değil, tek bir kişinin) resmen şov yapmaktır. İslam'da bunun yeri var mı?

Yanlış anlamayın, asıl itiraz ettiğim nokta bu değil. Asıl konu, bunun yalnızca belli kesim tarafından yapıldığında olumlu karşılanması. Madem bu normal bir davranış, o zaman başkaları yaptığında da hoş karşılanmalı.

Bir de İnce'nin namaz kılma haberine bakalım öyleyse:

Yeniakit- 03 Mayıs 2018
    Başlık: CHP takiyyeye başladı: Muharrem İnce'nin ilk işi cuma namazı!

Altına da, İnce'nin bira içtiği fotoğrafı koymuşlar.
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/chp-takiyyeye-basladi-muharrem-incenin-ilk-isi-cuma-namazi-458843.html

İşte benim itiraz ettiğim nokta bu çifte standart, bu riyakarlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.