Şimdi Ara

İşte G-MAN teorim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gman bana göre insan diğer arkadaşların dediği gibi uzaylı veya şizofreni sebebiyle görülen halusinasyonlardan değil.gman uluslar arası ve gizli bir örgüt adına çalışıyor black mesadaki eylemler insanlık adına tehlikeydi ve gmanin patronları bunun farkındaydı operasyon öncesi bilim adamlarını uyardı ama adamlar deneyi gerçekleştirdi ve olan oldu xen gezegeninden bir sürü ecüş bücüş içeri doldu ve gman patronlarının isteğiyle işine yarayabilecek bir adamı kullanma yoluyla operasyonun sonuçlarını gidermek istedi.bana göre gordon operasyon öncesi konuşabiliyordu ama operasyondaki yanlış giden parçalar yüzünden dilsiz kaldı.gman hem fiziksel,ruhsal yönden diğerlerine göre daha güçlü hemde operasyondan zarar görmüş ve tehlikelere göğüs gerebilecek olan gordona yardım etmeye çalıştı.kimi zaman kıllık yapıyormuş gibi görünen gman aslında gordonun yanlış yollara gitmemesini ve hedeften ayrılmamasını istiyordu.bu yüzden kimi zaman kıllık çıkarıyormuş gibi görünüyordu.gmanin daha önceden gordonun varlığından haberi yoktu ona göre gordon sıradan bir adamdı.sonradan ilgilenmeye başladı gordonla.gelelim gmanin ve patronlarının neyin peşinde olduğuna onlar insanları kurtamayı değil insanlığı kurtarmayı hedefliyorlardı işte bu yüzden black mesadaki herkese değil sadece gordona yardım ettiler gordonun doğru kişi olduğunu biliyorlardı çünkü.gman hakkında merak edilen birçok konu var bir taneside gmanin ordan oraya nasıl geçtiğiydi gman sınırsız güce sahip değil (bkz.hl2) ama tabiiki geldiği konumu hak edecek güçleri var.olağan üstü güçler değil biz gmani bir yerden biryere giderken görmüyoruz hiç sadece geldiğinde görüyoruz.bir diğer konuda gmanin ölmemesi oyunun başından beri gman anahtar bir karakter ve daha hl1 oynanırken valve gmane diğer oyunlardada yer vermeye karar verdi bunun için gmani öldüremiyoruz.
    işte benim teorim bu yazıyı sonuna kadar okuyan ve yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• ya onu bırakta g-manın çantasında ne var ?
  • çok teori üretildi

ama valve buna karşın bazı teorilerin doğru yönde olduğunu açıkladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borget

ya onu bırakta g-manın çantasında ne var ?

çantasında ne olduğunu bilmiyorum ama siz teorinin ne yönde olduğunu söyleyin doğru yöndemi yoksa yanlışmı ayrıca o kadar okunma var cevap sayısı 2 yapmayın arkadaşlar insan hiç olmazsa iyi-kötü flan bişeyler der...
  • annesi köfte yaptıydı onu gomuş.Öğlenleyin yeyi versin
    quote:

• quote:

İşte G-MAN teorim...
     İşte G-MAN teorim...

• g-manında half-lıfe ında allah belasını versın.!!!!!!

bu serefsız oyunun ep-3 u hala gelecek sozde..bu yuzden cok kınım var bu oyuna karsı..basına tas dussun emı valve..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

g-manında half-lıfe ında allah belasını versın.!!!!!!

bu serefsız oyunun ep-3 u hala gelecek sozde..bu yuzden cok kınım var bu oyuna karsı..basına tas dussun emı valve..

• 3. ep ne zaman gelir bilmemde half-life hikeyesinin sonu gelirmi onu bilemem half-life 3 çıkar herhalde...
  • quote:

Çok GÜldüm yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkypunisher

3. ep ne zaman gelir bilmemde half-life hikeyesinin sonu gelirmi onu bilemem half-life 3 çıkar herhalde...

dur daha ep 4 çıkacak sonra g-man kimliğini açıklar olayları açıklar ve gordonu serbest bırakır yine uyutma olayı olmaz gordonun alyx ten bir çocuğu olur çocuk 20 yaşına gelince profesör olur ondan sonra hata yapar vs babasının izinden gider hobaaa

• ya bu teorilerden gına geldi artık ama güzel olmuş. ep3 te çıksın sonra hl3 le bitsin artık senaryo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathCreed

ya bu teorilerden gına geldi artık ama güzel olmuş. ep3 te çıksın sonra hl3 le bitsin artık senaryo.

ep3 te bitmiyor hikaye daha ep4 gelecek ondan sonra bu ep serisi bitecek ondan sonra hl3 içiin uzun bi ara verirler herhalde bu seferde farklı olaylarla devam eder yani bitmez bu hl
  • Filmini yapmak istemeyen burnu havalarda oyun yapımcısı madem istediğin gibi teklif vermedi başka filim stüdyolarına git yada kendin yap 3 boyutlu olarak hiçbirine yanaşma milletle dalga geçer gibi left4dead oyununun 2.sini çıkar episode 3 bekleyenlere hakaret
  • gman gordon freeman kendisi değil miydi abi? ysnlış mı biliyoruz.. en mantıklı teori bu olmuştu zannediyorum
  • o kravatıyla oynamasına sinir oluyordum o adamda mistik bir güç var bencede insan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

gman gordon freeman kendisi değil miydi abi? ysnlış mı biliyoruz.. en mantıklı teori bu olmuştu zannediyorum

en mantıksız teori oydu
  • matrixteki ajan smith gibi bir herif
  • kime özenilerek yapılmış bilmem ama bence matrix beş para etmez.half life ayrı bi dünya bence övgüleri hak ediyor ayrıca adını bile bilionuz ajan smith diye ama gmanin adını flan bilmiyoruz ayrıca yorum yapan arkadaşlara tekrardan teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.